Gianne95 Gianne95 komentáře u knih

☰ menu

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Robert Bryndza mě nemůže zklamat. Jeho knihy hltam jedním dechem. U této knihy mě ovšem vrah trochu zarazil. Nejak si neumím představit, že by se toto mohlo stát. Ale kniha opět na 1!

25.06.2019 5 z 5


Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Bryndza mě opět nezklamal. Název přesně odpovídá obsahu knihy, občas jsem měla husi kůži!

10.03.2019 5 z 5


Největší záhady kriminalistiky Největší záhady kriminalistiky Jaroslav V. Mareš

Skvělá kniha. Četla jsem ji jedním dechem, případy jsou skvěle popsány z několika úhlu a i přes to, že nejsou vyřešeny, kniha upoutá. Každý si může udělat svůj názor na jednotlivé případy. Některé jsem vůbec neznala, některé z jediného úhlu v domnění že případ je vyřešen.

04.01.2019 5 z 5


Zběsilá bezmoc Zběsilá bezmoc Jan Žáček

Kniha na jednu stranu velice zajímavá, na druhou ne. Četla jsem ji dlouho, nemohla jsem se vůbec začíst, ani nevím z jakého důvodu, ovšem dobře ukázáno, jak to v našem státě chodí.

10.08.2017 3 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

Na knihu jsem netrpělivě čekala a řekla bych, že právě proto jsem byla zklamaná. Dělalo mi problém se do knihy začíst, neboť jsem se motala v postavách, i když po určitém čase si v tom člověk udělá pořádek, ale chce to číst hodně rychle, aby člověk v delších pauzách nezapomněl ty vztahy mezi postavami. Námět byl velmi zajímavý, takže to knížce dodalo plusové body. Bohužel jsem již od zhruba druhé poloviny knihy měla podezření na vraha které se mi potvrdilo.

07.08.2017 3 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha přečtená jedním dechem. Neustále jsem musela číst a těšila se na každou volnou chvíli, až se budu moc ke knize zase vrátit. V určité chvíli mi bylo jasné, kdo za vším stojí, ale ukázalo se, že je to všechno ještě trochu jinak, než jsem si myslela, i co se týče třeba motivu. Závěr mě tedy trochu mrzel, ale co...

26.06.2017 5 z 5


Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Prvních pár stránek mě neupoutalo, ale po chvíli čtení naprostá bomba. Skvělý, napínavý příběh, který mě ke knize připoutal a kniha byla rázem přečtena během pár dní. Kdo je vrah mě překvapilo, i když jsem na něj v půlce knihy pomyslela, ale po chvíli svůj typ zase zavrhla. Autoři nedali šanci brzkého odhalení. Za mě rozhodně plný počet! :) :)

20.04.2017 5 z 5