cirilla.s cirilla.s komentáře u knih

☰ menu

Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Možná jsem už tohodle žánru přečtená, ale tenhle příběh byl naprosto nereálný. Nevěřila jsem mu. Ostatní díly jsem nečetla a neláká mě to. Nápad skvělý, ale příběh nijaký.

26.08.2021 2 z 5


Catwoman: Zlodějka duší Catwoman: Zlodějka duší Sarah J. Maas

Původně se mi do knihy nechtělo, ale Maasová je jistota, že mě kniha pohltí. Nejsem fanda Batman a vyhovovalo mi, že tam on ani nebyl. Bylo to skvělé, čtivé a škoda, že jsem tak byla dychtivá, jak to dopadne a už mám tudíž přečteno.

26.08.2021 5 z 5


Tisíc kousků tebe Tisíc kousků tebe Claudia Gray (p)

Zajímavý a originální děj, postavy jsou milé a když jsem se prokousala začátkem, děj i hezky plynul. I když ráda dočítám série, u této mi stačil první díl. To nic ale nemění na tom, že ta knížka je dobrá!:)

15.02.2021 3 z 5


K moři K moři Petra Soukupová

Pořád jsem čekala na “to”, co bude zápletkou. Věřím, že má kniha i autorka hodně přiznivců, můj šálek to nebyl. Přišlo mi smutný, jak některé osoby zaškatulkovala, ale možná jsem v tomhle jen moc velký optimista:)

17.02.2020 3 z 5


V šedých tónech V šedých tónech Ruta Sepetys

Krásně napsané. Poslední dvě stránky příběhu jsem proslzela. Navzdory tématu, je to tak mile napsané. Klobouk dolu před všemi, kteří si tím prošli, dneska si člověk i jen zoufá, když mrzne na zastávce či má slabší den.

09.02.2020 5 z 5


Krevní pouto Krevní pouto Patricia Briggs

Druhý díl se četl lépe, určitě i díky tomu, že jsem se víc vyznala v postavách. Na jednu stranu se vždycky děsím, že někdo umře a na druhou stranu mě rozčiluje, jaká je superhrdinka. Rozhodně jsem zvědavá, pro kterého samce se Mercy rozhodne!:D

06.01.2020 5 z 5


Měsíční píseň Měsíční píseň Patricia Briggs

Příjemně se čte, vtáhne do děje a odlehčí dny. Trošku mi přišel ten konec urychlený a všechno "co bylo přece naprosto jasné" mi přišlo nedomyšlené. Ale to neznamená, že jsem hned nešáhla po druhém díle, ježiš jak já se na něj těšila:D
Protože má knížka poměrně hodně postav, ocenila bych shrnutí postav na začátku knížky, ke kterému bych se v průběhu čtení mohla vracet. Ale aspoň jsem musela víc zapojit své mozkové závity, to taky neuškodí:)

06.01.2020 4 z 5


Magie vítězí Magie vítězí Ilona Andrews

Jak já se na ní těšila! Chvíli jsem přemýšlela, že než se do ní pustím, přečtu znova předchozí díly, ale ... to nešlo. Naštěstí vždycky připomíná různé spojitosti z předchozích dílů, takže si člověk řekne akorát "no ajooo!" Miluju ten její humor, slovní přestřelky a příběh. Nezklamala, akorát škoda, že už to mám přečtené.

29.12.2019 5 z 5


Talisman Talisman Nicholas Sparks

Hlavní hrdinka si přála muže, který kvůli ní zdolá hory doly a když přišel, zjistila co je zač, měla ho za blázna a příběh chtěla před okolím ututlat. Co by za to jiné daly!:)

16.09.2019 4 z 5


Hlad jako žádný jiný Hlad jako žádný jiný Kresley Cole

Nemyslím si, že jsem náročný čtenář, ale nebyla to knížka, která má hnací pohon číst dál. Pořád jsem čekala, že mě to chytne jako tolik lidí pod mým komentářem, ale nevadí, ne všechny knížky jsou pro všechny:)

05.05.2019 2 z 5


Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Začíst se bylo těžké, zorientovat se ve světe knížky snad ještě těžší. Ale stálo to za to. U některých knížek mám problém se odtrhnout, tady jsem se odtrhávala dobrovolně, protože jsem potřebovala chvíli čas na oddech. Sice velmi krátký, protože jsem byla zvědavá a zažraná do děje. Obecně mám ráda superhrdinky a superhrdiny a očekávám, že všechno dobře dopadne. Jsem ráda, že to tam nebylo vyloženě o milostném poutu, ale náznak romantiky naprosto stačil.

05.05.2019 4 z 5


Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Poměrně lehce jsem se začetla, ale měla jsem problém udržet pozornost s každým slovem a lehce jsem přeskakovala. Konec mě zklamal, kdyby tam nebyl, dojem z knihy by byl určitě za mě lepší.

31.03.2019 4 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Kniha umí pohltit a nedat spát. Čte se opravdu perfektně. Jsem fanoušek šťastných konců, ale jsem ráda, že sem tam tu nejsou, protože to často knihu naopak přesune do braku. Není to složité čtení, ale odpočinkové, přesto vždycky doufám, že na mě čeká další a další díl. Nevadí mi, že hlavní hrdinka je taková superžena, ve výsledku by se jí chtěl stát na světe každý, a tak jí aspoň v knížce fandím:)

25.12.2018 5 z 5


Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Neuvěřitelně čtivý, přesně taková kniha, od které se nemůžete odtrhnout. Doporučuji!

28.09.2018 5 z 5


Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Skvělá knížka na odpočinek a odreagování. Čtivá, do děje vás hezky pohltí, takže ideální když chcete na chvíli uniknout z našeho světa:) Díly jsou si navzájem velmi podobné - dívka s problémy, která potká ideálního partnera na celý život. Klišé, ale na odlehčení je to super, jednoduše romantika.

02.10.2017 5 z 5