bowlly bowlly komentáře u knih

☰ menu

Řekni, že mě chceš Řekni, že mě chceš Willow Winters

Sorry, ale větší blbost jsem dlouho nečetla. Překlad jak z automatu na google. Vůbec to nedávalo smysl. Konec jsem jen prolistovala.

16.03.2023 odpad!


Dotek jako led Dotek jako led Jennifer L. Armentrout

No to jsem ale bl..., že jsem ten druhý díl četla. Nedokážu usnout bez toho, abych se nepodívala na net, zda už je info o třetím díle. Kdybych věděla, že to bude taková bomba, určitě bych se čtením počkala, až vyjdou všechny díly a pak si je přečetla najednou. Teď mi nezbývá nic jiného než čekat a čekat a čekat..... tesknit, funět nedočkavostí u PC a doufat, že to bude brzo... sakra!!!

27.02.2023 5 z 5


Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

No tak to bylo překvapení. Čekala jsem průměrnou fantasy pro náctileté a byla jsem mile překvapena. Střídání času minulost/současnost ve vyprávění krásně zapadalo do příběhu. super čtení. Určitě si přečtu druhý díl.

21.02.2023 5 z 5


Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Krásná kniha. Dlouho jsem nečetla tak dobrou knihu. Těším se na další knihy od autorky.

18.02.2023 5 z 5


Polib mě znovu Polib mě znovu Stella Tack

(SPOILER) Už jsem opravdu četla lepší knihy... stránku po stránce jsem ztrácela chuť tuto knihu dočíst. Kniha je za mě plná nesmyslů.... Jako princ se ztratí své ochrance a hned 2x (letiště, auto) co je to za blbost. Druhý den si jí nastěhuje do paláce a třetí jí vykopnou. To si jí nemusel ani nechat prověřit? Královská rodina má v baráku cizí ženskou? Pak mu vleze do okna v nemocnici a nikdo si toho nevšimne... blbost. Myšlenka dobrá, ale chtělo to fakt dotáhnout. Hurá! mám to přečtené a jdeme na další.

16.02.2023 2 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Musím se přiznat. Této knize jsem absolutně propadla. Neuvěřitelná jízda. Nemohu se dočkat dalšího dílu. Nemá někdo info kdy to bude?

24.10.2022 5 z 5


Nelži mi Nelži mi A. V. Geiger

Top večerní čtení. první díl byl trochu lepší

29.06.2020 5 z 5


Kylandovo vykoupení Kylandovo vykoupení Mia Sheridan

jedna z nejhezčích knížek co jsem četla....

05.11.2016 5 z 5


Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

Nádherná knížka. Jedno malé mínus - po úžasných 300 stránkách rozvíjejícího se vztahu, příliš rychlý konec. Odpuštění po 5 stránkách....po takovém odmítnutí a večírku se sokyní hned druhý den....nechala bych ho trpět alespoň o trochu dýl

03.10.2016 5 z 5


Bezhlavě Bezhlavě S. C. Stephens

Dávám 5 hvězdiček za závěr knížky. Konečně nebylo smíření shrnuté na 5 stránkách, tak jak jsem zvyklá u ostatních knížek. Konečně jsem si musela přečíst snad 50 stránek o tom, jak jí nechce odpustit. Závěr byl krásně napsaný a já ho doslova prožívala s hrdinkou. Plakala jsem, když jí v nemocnici opouštěl a vůbec jsem se mu nedivila. Taky bych jí poslala do háje. Vrhám se hned na druhý díl. Škoda jen, že 3 díl u nás nevyšel a asi ani nevyjde. Je to trochu hloupé nechat to bez závěru. 4 díl je o někom jiném, takže mi to zas tak nevadí, že nevyjde. Ten 3 dám aspoň na netu v aj. Škoda!

08.11.2015 5 z 5


Bouřlivák Bouřlivák Samantha Towle

Krásná kniha. Jake jsem si zamilovala, tak moc, že jsem odkládala dočtení konce knihy, aby tu se mnou byl co nejdéle...přiznám se, že některé části jsem četla několikrát. To se mi u knížky ještě nestalo. Těším se na druhý díl. Půjdu si ho koupit hned jak vyjde.

28.10.2015 5 z 5


Osudová náhoda Osudová náhoda S. H. Kolee

Krásná kniha, nicméně závěr se mi nelíbil. Po tak velkém odmítnutí žádné dobývání. Ja osobně bych žádala víc než pár odpoledních telefonů. Šup a vše odpuštěno.

17.10.2015 4 z 5


Stretnutie Stretnutie Gail McHugh

no co říct....za poslední týden je to druhá kniha, kde dávám 5 hvězdiček. Nevím jestli je ta kniha opravdu tak kvalitní, nebo jsem se jen já dostala do nějaké emoční krize....
Každopádně se mi velice líbilo, že to po dlouhé době není kniha podle předlohy 50 odstínů, jak bývá poslední dobou zvykem. Dávám plný počet, i když pro mě poslední dvě strany byly přímo nechutné. Jak to mohla nechat zajít tak daleko? Až se to fešák dozví, tak jí určitě zavře dveře před obličejem...ale zase o něčem ta druhá kniha být musí......Díky Bohu, že se nám blíží Vánoce a čas bude plynout trochu rychleji....protože jen tak mi to rychle uteče a já se dočkám půlky ledna, kdy bude vycházet druhý díl.

12.10.2015 5 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Poprvé, když jsem knihu otevřela a přečetla první stranu, tak jsem jí zase zavřela a šahla po jiný. Při druhém pokusu jsem jí již neodložila. Nemohla jsem se od knížky odtrhnout ani v okamžiku, kdy už jsem skoro neviděla na písmenka. Dlouho mě žádná kniha takhle nechytla. Je to sice jednodušší příběh, a ona je fakt hodně najivní, ale zase jsem se vůbec nenudila. Akce stíhala jinou akci a já trochu zalitovala, že jsem při hodinách rychlo čtení nedávala příliš pozor a trvá mi tak dlouho, než se doberu konce. Moc často 5 hvězdiček nedávám.
Těšim se na druhý díl...možná zkusím najít na netu originál a ze skříně vytáhnu zaprášený slovník, abych nemusela čekat až do prosince....no a 3 díl je až v dubnu a 4 až v září 2016 to bude můj konec

06.10.2015 5 z 5


Nezkrotná Nezkrotná Sylvia Day

knihu jsem musela v polovině odložit na několik měsíců...už mě z nich bolela hlava...první a druhý díl byl docela hezký. O čem je vlastně tahle knížka??? skrývání se....trocha sexu...svatba na jedné kapitole....kniha mi přišla naprosto o ničem, chybí mi nějaká pořádná zápletka, nějaký děj...za mě nic moc

19.04.2014 3 z 5


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Moc "hezká" knížka....trochu i šokující. Tématika zneužívání dětí je v knihách teď docela rozšířená...ale i stručný popis samotného činu mě doslova šokoval. Vžila jsem se do děje jak z pohledu holčičky, tak z pohledu mamky, která má doma stejně malé dítko, takže u mě to nešlo bez slziček...
dávám pět hvězdiček i když mi chyběl pořádný konec knížky.... končí to nocí, kdy se Holder vrátí ke Sky do ložnice...ale co vyřešení smrti otce....ano sebevražda, ale aby je nikdo neviděl prchající z domu, kde byl právě výstřel a cestou do hotelu je také nikdo nepotkal...je to USA, tam se pořát někdo dívá....takže bych brala na závěr, jednu dvě stránky o tom, že ani po měsíci za nima nikdo nepřišel, aby je vyslechl a že se po 18 narozeninách vrátila do toho domu a vzala si všechny věci maminky pro které tam původně přišla...dům prodala, spálila, nebo nechala srovnat se zemí a odmaturovala a šla na vš
určitě si přečtu knihu z pohledu Holdera

12.04.2014 5 z 5


Minority Report a jiné povídky Minority Report a jiné povídky Philip K. Dick

Velice dobrá knížka. Nebylo možné se od ní odtrhnout. Mohu jen Doporučit!!!

10.04.2014 5 z 5


Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Závěr je divný...prostě se mi konec nelíbil

07.04.2014 4 z 5


Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Docela hezká knížka pro náctileté slečny.... Když jsem to četla, tak jsem zatoužila vrátit se do let na vysoké škole... :-D taky bych ráda vrazila do Camerona na schodech. Přeji hezké čtení holky :-)

06.04.2014 4 z 5


Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

čekala jsem trochu víc...první díl byl super

23.03.2014 4 z 5