Van

Van https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460524/bmid_van-y2n-460524.jpg 4 424 67

Vested Interest série

< 5. díl >

Vince Morrison, většině lidí známý jako Van. Má zlaté ruce, ať už jimi opracovává kus dřeva, hraje na kytaru nebo laská milenku – v tom všem vyniká. Je přátelský, koketní a talentovaný, perfektní výkon podává i pod tlakem. Srdce však má uzavřené, i když prochází zkouškou zájmů a emocí. Spolu s ním v BAM pracuje Olivia Rourkeová. Je talentovaná, uzavřená a svůdná, a dotkne se něčeho v něm, co nedokáže potlačit. Chce ji poznat. Všemi možnými způsoby. Chce, aby ona poznala jeho. Její minulost jí říká, aby se držela dál. Van je to jediné, co chce, ale také přesně to, co mít nemůže. Má někdo jiného, o kom si myslí, že je důležitější. Může některý z nich riskovat své srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Van , 2019


více info...

Přidat komentář

Luciee113
28.11.2023 4 z 5

Z tohoto příběhu láska a pevnost rodiny jen pryští. BAM opět nezklamali ani v jednom bodě a slova Reida mě dokonce i rozplakala. Ale chytla jsem se, že natahuju i víckrát. Hal mě zase dokázal rozesmát. Už se na něj těším.

Ála1968
18.09.2023 5 z 5

Tak to zase bylo tak úžasný.Myslím, že je série BAM příběh od příběhu lepší a lepší.Každý obrečím, tohle bude moje nejoblíbenější čtení a určitě se k ní po čase vrátím.


Domkar9116
22.05.2023 4 z 5

Opět povedený příběh. Romantika, sex, BAM a jejích rodina/rodiny a samozřejmě jeden zloduch. Jako myslím zatím každý díl hodnotím i tento 4 hvězdami. Příběhy jsou fajn, hezky se to čte, ale takový ten wow efekt na 5 hvězd tam zatím nebyl. Jdu na další díl.

Petra38
31.03.2023 4 z 5

Příjemný příběh, pro mě maličko slabší ale možná je na vině díl předchozí. Líbila se cilevedomost Vana, když mířil za tím aby získal svou rodinu.

knihomolkaJani
20.03.2023 3 z 5

Autorka pokračuje stále ve velmi rodinné atmosféře společnosti BAM (To je firma a pracoviště snů a já se do něj moc ráda vracím).
Již podle názvu víme, že hlavní hrdina tu tentokrát bude kutil Van. Jeho postava mi okamžitě sedla, i když co si budem (Na Bentleyho asi nebude mít nikdo.. ). Je pracovitý, spolehlivý a pro svou rodinu by se jistě obětoval.. To samé platí i pro Olivii. Oba za sebou mají minulost a nevěří ve společnou budoucnost.. "Každou chvíli se ke mně připlíží minulost a já si musím pamatovat, že jí nesmím dovolit, aby mě ovládla."
.
Na můj vkus se dali dohromady až příliš rychle a bylo to takové, jak manželství po dvaceti letech. Chyběla mi jiskra, která by to vše zažehla.. Na druhou stranu je z příběhu cítit úcta, láska, pochopení i přijetí..
.
SPOILER: Koho jsem si zamilovala byla Sammy, ta příběhu dodávala něco kouzelného, měla jsem pokaždé radost s ní.. A jako postavu si jí velmi dobře dokážu představit v reálu.. Jak by asi vypadala růžová knihovna plná třpytek? (Konec spoileru)
.
Příběhu dodává na čtivosti to, že zde máme oba dva pohledy vyprávění. Ale chybělo mi zde nějaké napětí. Ano, dočkáme se dramatu, které je celou dobu velmi očekávané, ale možná mi to nestačilo..
.
"Myslím, že jsi řekl, že láska nezná hranice."
.
Jako odpočinkovou knihu jí doporučuji. Melanie Moreland je vždy sázka na jistotu.. Pokud hledáte knihu, která je milá, láskyplná a chcete si u ní jen odpočinout - je Van přesně pro vás...
.
"Když je někdo ochotný investovat čas, může vytvořit něco krásného - a trvalého."

vevebook
01.03.2023 5 z 5

Upřímně řečeno čtu serii dost na přeskáčku, na jaký díl mám zrovna náladu se rovnou vrhnu, nehledě na pořadí. Od středy mam s BAM takový maraton- dnes je vlastně taky středa, takže už je to týden. Za tu dobu jsem přečetla většinu knih včetně Kontraktu a Grace. To co v tu chvíli dočtu je automaticky oblíbenec, ale Van? To byla nálož roztomilosti v podobě Sammy, lásky mezi Vanem a Liv, nervů a vzteku na Nolana a v epilogu jsem se zase málem rozpustila láskou u Reeda. Upřímně řečeno…jakmile je v knize sexy ochranitelskej chlap a malý roztomilý dítě-což Van se Sammy rozhodně jsou, jsem totalně naměkko a tohle bylo vážně skvělý. Myslim, že bez Myšky a Pana Vana by to nebylo vůbec ono a asi by mě to ani tolik nebavilo, ale ten jejich vztah se nedal nezamilovat… a když mu na svatbě řekla tati? Divim se, že jsme se neroztekla a nevsákla do matrace.

Všechny knihy, které jsem od Mel četla byly čtivé a dokonalá oddechovka, zároveň se v nich řešily vážnější témata, ale celkově to působilo velice přirozeně a mě baví ten netradiční, ale přesto jednoduchý vzorec, jakým jsou knihy psané. Už jen to, že jsou z většiny z pohledu muže, je pro me velké plus a baví mě o to víc. Celkově serii hodnotím velice kladně a mam upřimnou radost, že jsem na ni narazila. Každopádně jestli někomu vadí si vyspoilerovat děj ostatních knížek, doporučila bych je opravdu číst popořadě a začít s Kontraktem, který je celkově mimo serii. Já s tímhle problém nemám a spíš naopak si ráda zjistím do čeho jdu.

cukrovka
17.11.2022 5 z 5

Opět příjemný a čtivý díl série. Prostě taková romantická pohádka, která je hezky napsaná. Příběh je milý občas vtipný a nechybí ani trochu dramatické zápletky. Hlavní hrdinové prožili v minulosti zklamání, ale spolu vše dokážou překonat.

Nermal
13.11.2022 4 z 5

Tak jsem dočetl další díl série o BAM. Byl takový poklidnější, ale to mi rozhodně nevadilo. Manuálně zručný a tím pádem i přirozeně osvalený, sympatický chlap - to jsem uvítal, nemusí být všichni kravaťáci.
Ještě víc se mi líbila Liv a hlavně její dcerka Sammy. Díky ní byla knížka hned veselejší. Vlastně bych tam ani žádného záporáka Nolena nepotřeboval, abych byl spokojený, u tohoto žánru mi děj bez dramat nevadí. Hodná ženská, co poskytne domov osamělému chlapovi, a ten jí a dceři zase poskytne oporu. Moc pěkné pouto mezi Sammy a Vanem.

MAU256
26.10.2022 5 z 5

Vytáhl jsem z kapsy malou krabičku a zvedl víčko. Uvnitř si hověl malý prstýnek a ve světle se třpytil ten nejmenší diamant na světě. "Když ti dám tenhle prstýnek a ty řekneš ano, je to navždycky, Myško."

Další krásný příběh rozvíjející se lásky jednoho člena společnosti BAM. Tentokrát se jedná o Vana, jeho minulost nebyla růžová, ale i přesto má velké srdce, do kterého se malými krůčky vkrádá láska. Je dokonalý, to jak se chová k "Myšce" a k Livvy, ale i k ostatním zaměstnancům. Líbilo se mi, jak se firma jako "rodina" za ně postavila. A nakonec mě dostal epilog, že do svého srdce vzali ještě Reeda. Už se těším na další část, doufám, že tam bude více slov o všech z BAMu. Romantickým dušičkám doporučuji :-).

0197
12.10.2022 5 z 5

Sakra, pomalu už se blížím do finiše. Pět dílů za mnou a jen dva přede mnou. No co se dá dělat. Ještě, že bude vycházet navazující série.

Opět čtivý příběh, který mě hned vtáhnul. Svobodná matka a už skoro čtyřicátník. Navíc chlap co pracuje převážně rukama. Zase trochu něco jiného a dobrá volba. Většinu příběhu nám vypráví Van. Skvělý krok a je to u M. M. celkem časté, že převažují mužské pohledy. Ty má zmáknutý na jedničku. I když se Van v předchozích dílech moc neobjevoval jsem ráda, že i on měl podstatnou úlohu ve firmě BAM.

Van byl laskavý člověk, který tvrdě pracoval. Práce ho bavila. Ke kolegům se choval uctivě a šel jim příkladem. Neseděl za stolem a neštěkal rozkazy. Měl koníčka v podobě hraní na kytaru a mile mě překvapilo, že skládal i vlastní písničky :-). Liv ho zaujala od samého začátku, ale celkem trvalo, než se mezi nimi začalo něco rýsovat.

Liv úzce spolupracovala s Vanem. I ona svou práci milovala. Akorát mi přišlo, že v ní tráví docela dost času. Někdy i víkendy plus toho dělala dost večer doma. V minulosti měla dost smůlu na chlapy a to víc jsem jí přála toho pravého. Užívala jsem si jejich vznikající vztah. Ze začátku to, hlavně kvůli jejich minulosti, bylo celkem opatrné, ale když se pak rozhodli do toho jít, nabralo to grády a bylo to hodně vášnivé. Van jí skládal komplimenty a dával ji najevo, jak je pro něj i s dcerkou důležitá. Smutné, že v jejích třiceti dvou byl prvním chlapem kdo jí dával pocítit, jak je sexy, nádherná a žádoucí.

Sbližování Sammy s Vanem tu má hodně prostoru. Líbila se mi myšlenka, že spermie otce nedělá. Bylo rozkošný jak je Van nazýval "moje holky". Takový chlap jako Van je poklad. Vlastně každý chlap v této sérii :-).

Nemám nic co bych vytknula a těším se na Haltona. Vlastně mě tak napadá, že se tu jen jednou objevily holky z předešlých dílů. Ale tak třeba příště. Hlavně, že se tu vyřádil Reid se svými hackerskými schopnostmi :-). Mimochodem, najít takového zaměstnavatele, společníky, kteří vám kdykoliv pomůžou, protože jste prostě rodina, to je hotová výhra v loterii. Hned bych tam pracovala a vydržela tam určitě až do důchodu :-).

LucijeT
02.10.2022 5 z 5

Tak ten byl opravdu dobrej musim říct. Děj se vyvíjel zajímavě a nebylo to úplně prokouknutelný od začátku (až na ten srub teda, ten byl jasnej už od první zmíňky o něm) ale bylo to fakt milé čtení

Sarkak94
01.09.2022 4 z 5

Další skvělá knížka ze série Vested Interest. Příběh je skvělý, opět se krásně čte a je to úžasná oddechovka. Jen je škoda, že se to mezi Vanem a Liv vyvinulo tak rychle. I když ten začátek byl takový nijaký, pak se tam, ale objevil Nolan a začalo se konečně něco dít. Trošku jsem čekala, že tam s kartama víc zamíchá i Victorie když už se tam objevila.
.
Van je neskutečně sympatický chlap, je milý, gentleman, pracovitý a taky vysoký a svalnatý. A já si ho už od začátku zamilovala. Liv, tak tu obdivuji. Nejen, že je sympatická a nadaná, ale je to neskutečně silná a statečná žena, která před ničím necouvne. Trošku mě mrzelo to, jak Vana pořád odmítala, ale na druhou stranu ji zase chápu, že chtěla být opatrná, nejen kvůli dceři, ale hlavně kvůli tomu co si sama prožila. No a „Myška“ tak ta je dokonalá, tu si zamiluje každý.
.
Konec, ten byl opět dokonalý. A jelikož jsem strašná plačka, tak opět ukápla nějaká ta slza
.
Jen mě mrzí, že tady tentokrát nebyli tolik kluci z BAM, to je strašná škoda, přijde mi, že v příběhu skoro vůbec nebyli.

Nuttelka
27.08.2022 5 z 5

Pak nemáme mít, díky těmto knihám, "vysoké" nároky na ty naše chlapy :-))) Jeden velký srdcař vedle druhého, radost "pohledět", počíst si a snít. Další krásný příběh, kde zase žena občas moc přemýšlí a zbytečně si vše komplikuje, ale zamilovaný muž ji dokáže postrčit tím správným směrem. Van s Myškou a na konci i s Reedem jsou úžasní, srdceryvní a dojemní. Miluju tu soudržnost, kluci z BAM opět nezklamali a moc se těším na uzavření této série se Sandy. Ale ještě si dopřeji příběh Haltona, na který jsem také moc zvědavá, je to dravec :-)

Marci_Vaj
26.07.2022 5 z 5

Za mě nejlepší díl série. Van byl fakt frajer...možná proto, že jsem matka, tak jsem celý příběh vnímala jinak, víc emočně než předchozí díly, ale celkově mě to přišlo něžné, krásné a prostě sexy v rámci dalšího chlapa z BAM :)

( Za mě osobně když se nad těmi díly zamyslím, tak nej: Van, Halton, Reid, Bentley, Aiden, Maddox....Sandy si přečtu později, ale už teď vím, že ty "chlapy" nenahradí :-D )

knihomolkajanca
11.07.2022 3 z 5

Celá tato série je oddechovka, jak má být. Nicméně nic víc, ani nic míň od toho nečekejte. Celkově jsou knihy dost přeslazené, jedou podle té stejné šablony, ale účel plní skvěle. Pokud chcete vypnout mozek, na nic nemyslet a jen si užít pořádnou romanťárnu, tady jste na správné adrese.

Van byl nicméně hodně sympatický hlavní hrdina. Docela jsem si myslela, že mi bude při čtení vadit skutečnost, že se okolo ochomejtá i dítko, které já v knihách příliš nemusím. Nicméně tady vše bylo nadávkováno v té správné míře. Liv mě už tolik nenadchla a s odstupem času už mi ani příliš neutkvěla v paměti. Na rozdíl od Vana.

Zápletka byla poměrně předvídatelná, stejně jako dějová linka. Na mě tu bylo až příliš mnoho sladkých momentů, ale ve chvíli, kdy jsem po knize sáhla, mi to docela vyhovovalo. Také by za mě autorka mohla trochu ubrat těch bratrských momentů mezi chlapy. Linou se celou sérií a na mě je to zkrátka trochu moc naivní.

Shrnuto a podtrženo - příjemný oddech, nicméně za mě tato série už bohužel vyčerpala svůj potenciál a dále v ní pokračovat nehodlám.

Hodnocení: 60%

princesse
29.06.2022 4 z 5

Krutá romanťárna opět. Nějaké přehnané chvilky by se jistě našly, ale ... Skvěle jsem si odfrkla a početla. Uběhlo mi to nějak hodně rychle. Hlavní hrdina k sežrání, prostě miluju pořádný chlapy a to Van bezpochyby byl. A ten jeho přístup a chování k ženám obecně, až na pár výbuchů ohledně šílené fanynky, skvělé! Příběh splnil svůj účel a na konci jsem si i lehce pobrečela. Rozhodně jsem ráda, že se nekonal nějaký náhlý zvrat ohledně plodnosti hlavního hrdiny, to by bylo už trochu moc přitažené za vlasy. Určitě doporučuji.

Lee7
13.06.2022 5 z 5

Sérii jsem vybrala náhodně a opravdu je skvělá, humor akorát, romantiky víc než dost.. síla pout a stále nechybí hlavní hrdinové. I když v malé míře.

ladyKristyn
22.05.2022 5 z 5

Tento díl se mi opět líbil, celá série je skvělá, mohu jen doporučit.

adela2230
09.05.2022 4 z 5

Tenhle díl je takový jemný. Řekla bych, že se tam promítá věk hlavních postav a pak se z toho stává obyčejná kniha.

KláraH.
19.04.2022 4 z 5

Van je druhý Aiden. A to mě vlastně bavilo. Jinak nic moc nového, stejný modus operandi jako u ostatních knih série, ale Myška a epilog ze mě málem udělaly profesionální plačku...