Šance na lásku

Šance na lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107743/bmid_sance-na-lasku-Aps-107743.jpg 4 112 17

Notorious Gentlemen série

< 2. díl >

Plukovník Phineas Bromley je živoucí legendou na bitevním poli i v dámských ložnicích. Zvítězil v mnoha bitvách a dobyl mnohá ženská srdce, ale nyní je opravdu v úzkých. Po deseti letech strávených ve válce se vrátil domů, aby tam nalezl klid, ale namísto toho zjišťuje, že kdosi chce zničit jeho rodinu. Jako správný muž se uchýlí k odvážnému činu, i když se tím ocitá na hraně zákona – ale když s maskou na tváři projíždí temnou nocí, narazí jen na další problém… a na krásku jménem Alyse. Ano, tváří v tvář maskovanému muži by se asi měla slušná dívka bát. Alyse Donnellyové však tajemný jezdec nepřipadal děsivý, ba právě naopak. Přitahoval ji jako žádný jiný! Měla by v sobě umlčet hlas rozumu, který jí připomíná, do jakých potíží se už dříve vlastní nerozvážností dostala? Měla by mu odmítnout pomoc, i když jeho polibky jsou tak sladké? Měla by riskovat vše, co jí ještě zbylo, jen aby nezahodila možná poslední šanci na pravou lásku?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Before the Scandal , 2010


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
16.06.2023 3 z 5

Velmi podařená romantika. Plukovník Phin je lstí své sestry povolán zpět domů, kde nebyl 10 let. Ale vypadá to, že o něj jeho bratr vikomt mrzák nestojí. Ale Phin se dozvídá o minulých "nešťastných" událostech na panství. A už tuší, proč tu je. Je voják a úkolu se nebojí. Ovšem do cesty mu vkročí jeho dávná dětská přítelkyně Alysa, sama v nelehké situaci. A tak můžeme číst příběh o nalezení pravdy, soudržnosti v rodině a začínající lásce.

rampapa
16.01.2023 5 z 5

Moc krásný příběh. Knížka se mi moc líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.


munka
28.01.2021 3 z 5

Oproti prvému dielu trochu slabšie, ale autorku mám rada, tak si prečítam aj záver série.

Maruš.D
08.10.2020 3 z 5

Tato série asi nebude úplně marná, protože ani druhý díl nebyl špatný.
Líbila se mi Phinova role, kterou sehrál na jedničku si myslím. Nebo spíš všechny jeho role :D
Alysa mi ze začátku přišla trochu hloupá tím, jak si neuvědomila, že z ní tahají informace, ale pak se rozhodla správně a už mi nevadila, ba naopak byla sympatická!
Rodinné neshody byli zajímavé a celkově mě příběh v celku bavil. Jediné co mě odráží od většího počtu * je autorčin styl psaní, který mi úplně nevyhovuje. Vše se v knihách dost opakuje. Jinak ale příjemné čtení.

petraj30
20.11.2019 3 z 5

Od této spisovatelky jsem četla 3 knihy, předešlé dvě mě vůbec neoslovily, ale tahle kniha se mi celkem líbila, začátek mi sice přišel nemastný neslaný a takový zamotaný a často jsem si pokládala otázku "proč?" Ale potom se to začalo pěkně rozjíždět.
Moc se mi líbili hlavní postavy. Jen by mě zajímalo, jak dopadli vedlejší postavy včetně "milé tetičky" - ten konec bych více rozepsala a nebylo tam vysvětleno plno věcí, které jsem na začátku nepochopila.
Ale byla to celkem pěkná knížka, až na nějaké nesrovnalosti

Lembac
17.10.2019 3 z 5

Naprosto se ztotožňuji s názorem od michaela8804.
Ještě bych dodala, že jsem moc nepochopila, proč se vlastně musel Phin vydávat za lupiče. Jak mu to pomohlo v pátrání?
Knížka nezklame, ale ani nenadchne.

michaela8804
06.09.2019 3 z 5

Absolutně nerozumím tomu, že stejná spisovatelka, která napsala sérii With This Ring, napsala i toto, protože je to diametrálně někde úplně jinde. Jestli se něčemu dá říkat nuda, tak je to toto. Už ten začátek mě tahal za nervy, když jsem čekala, až se konečně dozvím, co se to té Alyse vlastně stalo za skandál. Všechno, ale naprosto všechno v této knize bylo natažené. Dokonce jsem z autorčina vyprávění ani nepoznala, že se políbili, protože to popsala tak prapodivně, že jsem se v tom ztrácela. Vtip nikde, emoce mezi hlavními hrdiny bez šťávy a "krimi" zápletka jasná jako facka, takže jsem teda velmi zklamaná.

karamelka57
30.12.2018 5 z 5

Veľmi pekný príbeh. Hned na začiatku hodila autorka pár tajomných indícií, ktoré vo mne vzbudili zvedavosť a udržali ma v napätí a postupne v knihe tajomsvá odhaľovala. Podľa mňa tam iskrenia bolo tak akurát a hlavne bolo medzi hlavnými postavami láskyplné puto už od začiatku, kedže sa poznali od detstva. No a k tomu popoluškovský syndrom, ktorý v čitateľovi vzbudzuje túžbu po spravodlivosti,napravení krivdy a potrestaní zlomyseľníka...Mne sa veľmi páčilo :)

vcielka
30.07.2018 5 z 5

Pacilo sa mi to. Myslim, ze cela seria je velmi velmi vydarena. Hrdinovia obaja sympaticky. Chybalo mi ale ze sa Sully a Bram tam nevyskytovali viacej aj ked sa da len pochopit preco nie, kedze mali byt pre zloducha prekvapenim.

kacaaba
03.02.2016 4 z 5

Líbila se mi víc jak první díl, i když každý má něco do sebe. Romantika se zajímavým dějem, i když od začátku víte, jak to s párem dopadne, stejně vás to baví číst. Pohodové čtení na večer po návratu z práce. Ještě mě žádná kniha této autorky nezklamala.

Kamiliana
07.12.2015 4 z 5

Lehké, vtipné, čtivé, ač místy překlad trochu vázne. U většiny knížek této autorky mám pocit, že se čtou samy a příběh jen tak pluje :-) Pro mě je to záruka odpočinku mezi dvěma náročnějšími díly.

edulinka10
04.10.2015 5 z 5

Odpočinkové čtení...člověk nemusí na nic myslet, jen zlehka snít...

jarkaska
07.09.2015 5 z 5

Pěkná kniha.

miruska1
17.11.2014 5 z 5

pekny pribeh

liletka_a
29.07.2013 3 z 5

Celkem průměrné romantické počteníčko, zvláště nenadchne, ani nepřekvapí. Začínám druhým dílem a doufám, že první a třetí bude lepší. Nejvíce jsem si oblíbila Brama tak jsem zvědavá, co pro něho v dalším dílem vymyslí. :)) Co se týče hlavního páru zde, byli sice velmi sympatičtí, ale chybělo mi tam mezi nimi erotické jiskření, spíš mi připadali opravdu jen jako přátelé. ;)

barborelka
11.04.2013 3 z 5

Tak bohužel, mě ani druhá knížka, ze Série Notorious Gentlemen mě nenadchla:( Bylo to takové nemastné, neslané. Jako na ukrácení dlouhé chvíle ano, ale na nějaký extra zážitek bohužel ne!!! Ale abych zase moc nehanila oproti Ukradenému polibku o moc lepší ;-)

machrus
12.09.2012 4 z 5

Zoro akorát v příběhu kde zachraňuje rodinu a jejich majetek.Dá se to číst,ale první díl byl lepší.