Bez zábran

Bez zábran https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498305/bmid_bez-zabran-a5h-498305.jpg 5 627 135

Mým oblíbeným koníčkem je rozčilování Elliota Milese. Už jen pohled na šéfovu pohlednou tvář mě nutí k sarkastickému úšklebku. Bůhví, čím si vysloužil pověst Casanovy. Jak to, že po něm touží miliony žen i přes jeho děsnou povahu? Co sakra dělám špatně? Znechucená svým milostným životem se pod falešným jménem přihlásím do seznamovací aplikace a začnu si psát s mužem jménem Edgar. Není sice můj typ a žije někde na druhém konci světa, ale navážeme spolu přátelství, protože máme podobný smysl pro humor a můžeme se navzájem svěřovat. V poslední době se v práci dějí divné věci. Elliot je… pozorný. Jeho oči na mně pokaždé spočinou o něco déle, než by měly, a je za nimi žár, který jsem dřív necítila. A pak mi k mému neskonalému šoku řekne, že je pro něj moje zranitelnost přitažlivá. Jaká zranitelnost? Zmocňuje se mě panika. Četl snad e-maily, které posílám Edgarovi?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Casanova , 2021


více info...

Přidat komentář

Laf
15.04.2024 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Hned mne vtáhla a čtení jsem si užívala. Nejvíce jsem se nasmála u hlášek, které tam padaly. Knihu mohu vřele doporučit. Dostala jsem, co jsem očekávala a ještě mnohem více :)

bez_prebalu
17.03.2024 3 z 5

Musím přestat číst nebo zapomenout co už jsem četla, abych si tyto knihy užila. Třetí kniha ze série. Srovnatelná s prvními dvěmi.
Nenávidí se, přátelí se s výhodami, něco se pos pokazí, nenávidí se a pozor - happy end :)
Od začátku jsem čekala, kdy hlavní hrdinka vytáhne plátno. To mě štve, buď jsem extrémně chytrá nebo jsou tyto knihy extrémně předvídatelné.
Jako oddechovka dobrý, u když to měla zase dva miliony stránek, vzrušující s. scény a vlastně dobré konce se mi líbí. Musím vyzdvihnout super scény u kterých jsem se smála nahlas, to se během čtení dlouho nestalo.
Neurazí - nenadchne. Ráda čtu knihy opakovaně, ale k této sérii se pravděpodobně vracet nebudu.
Můj Instagram - bez_prebalu


Rapeh
10.03.2024 5 z 5

Nejlepší asi bylo seznámení Kate s Milesovymi rodiči. Smála jsem se dlouho a knihu musela na chvíli odložit. Jinak super

Papimami
29.02.2024 5 z 5

A na scénu se vrátil "starej" dobrej ostrej Miles!

w.d.taylor
15.02.2024 5 z 5

Hodně vtipný díl! Je to opravdu dobrá kniha a skoro v mých očích překonala i druhý díl.

petulkapeta
06.02.2024 5 z 5

,,On je můj domov."
No třetí bratr je jim hodně podobny...umanutý,odhodlaný,sexem posedlý. Libil se mi jeho nový dům i se zvěřincem a stejně jako Kate jsem milovala dopisy co jí posílal...

keiko33
27.01.2024 5 z 5

Tento diel bol lepší ako prvý,no horší ako druhý. Vlastné sa skoro celú knihu nič nedialo, len sa hádali a udobrovali. Ale bolo to také milé. Čo mi už liezlo na nervy, boli neustále sexuálne scény. Akokeby autorka urobila z bratov Milesovych sexuálne mašiny. Pohadáme sa? Dáme sex. Žiarlime? Dáme sex. Prídeš za mnou do kancelárie v sexi šatách? Dáme sex. Proste neustále nadržaný Miles. Chcela som dať 4*, no vďaka záverečnej zápletke, ktorá ma prekvapila a nečakala som, že sa to nakoniec takto vyvinie dávam 5*. Knihu som si užila, aj keď to nebolo úplne dokonalé. Elliot bol nakoniec také romantické zlatíčko.

Bergerac16
07.12.2023 2 z 5

Tento díl nedosahuje kvality druhého. Celý příběh je postavený na náhodách, jedna je vrstvená na druhou. A jsou to takové ty náhody jako vrata, které dobrý příběh nesmí nadužívat. Takže je celé vyprávění strašně nevěrohodné.
Autorka hodně tlačí na pilu, aby čtenáře pobavila - v případě scény s kachnami se jí to u mě dařilo, jiné jsou vyumělkované a neplatily na mě.

Ála1968
01.11.2023 5 z 5

Tak tohle byl nejlepší díl.Nic nemůže přebít scénu z bytu v New Yorku.Tam jsem se strašně nasmála, stejně jako s kachnami nebo kozlem.Prostě úžasný

KlaraD851
12.10.2023 5 z 5

Pohádky pro velké holky, myšleno v tom nejlepším. 4 díly přečtené za pár dní a už mám absťák. Bratři a jejich příběhy podobné, ale přesto každý jiný. Stejně tak byla jiná i každá vyvolená.

Tenhle příběh považuji za nejromantičtější. Kate byla inteligentní, v životě prožila i nehezké chvíle a pro mě byla nejreálnější ze všech žen celé série. Nebyla to žádná puťka, jednala logicky a z celé série mi nejvíc přirosla k srdci. A Elliot má ze všech bratří rozhodně největší srdce.

KajinaH722
02.10.2023 4 z 5

V této knize opět najdete lásku, sex i vtipné chvíle a aby to nebylo příliš jednoduché, tak i nějaký zvrat se tam najde. Musím říct,že třetí díl patří mezi mé slabší, protože jsem si víc užila ty předchozí, ale za mě určitě stojí za přečtení, když se jedná o sérii Milesův klub.
O to víc se bojím co mě čeká u čtvrtého dílů a asi si dám delší pauzu a pak si prectu i ten poslední.

Eva P.
20.09.2023 3 z 5

Tím, že jsem nesepsala svoje dojmy ihned po dočtení, jsem se jen utvrdila v tom, že to byl velmi snadno zapomenutelný příběh, který se mi ale četl dobře, dobrá oddechovka, ale možná až neúměrně natahovaná, jako všechny díly této série.
On, pohledný podnikatel a milovník umění, ona, ajťačka v jeho firmě, která mu dává zabrat, a také hráčka netballu, který vlastně ale vůbec nehraje... profily na seznamce, spolubydlící-stylista... Jo, něco mi utkvělo.

Senza Jenka
11.09.2023 2 z 5

To, že se z ničeho nic začnete dívat na člověka, jehož znáte léta, zcela novýma očima, se stává. I to, že se občas ocitnete ve víru událostí, které jste nechtěli a neplánovali. A city, mrchy jedny, se zjevují bez ohledu na naše přání.
Tenhle díl má slušnou zápletku, zajímavý vztahový propletenec, dějové zvraty i pointu. Oceňuji, že není tak úplně průhledný a předvídatelný. Bohužel ty opravdu silné momenty ředí naprostý balast, jako by autorka sepsala osnovu klíčových scén, na nichž si dala záležet a pak rukopis hodila asistentovi, aby je propojil nějakou omáčkou.

babystar
09.09.2023 3 z 5

Tento příběh třetího z bratří Milesových Elliota mne moc nezaujal. Připadlo mi, že kromě erotických scén v něm není žádný děj. I ta kriminální zápletka s obrazy byla předvídatelná. Pro mne zatím nejméně zajímavý díl. Teď jsem zvědavá s čím se pochlubí čtvrtý bratr Christopher.

LivN
26.08.2023 5 z 5

Bavila jsem se od začátku do konce. Tohle byla knížka, kterou jsem si právě potřebovala přečíst. Kate a Elliot byli perfektní pár. A ty jejich hry se mi libily. Kate schválně štvala Elliota, u tychto scén jsem se hodně nasmála. A on byl tak okouzlující a dokonalý. Doporučuji! Je to zážitek.

krevetka79
13.08.2023 5 z 5

Skvělé pokračování série.
Opět přečteno jedním dechem.
Příběhu nechybí spousta lásky, sexu , ale také zvraty a velmi vtipné okamžiky.
Od srdce jsem se zasmála, ale občas to bylo i na slzu v oku.
Moc se těším na čtvrtý díl, který už byl v knize lehce nastíněn.

oresvo
24.07.2023 5 z 5

Tenhle příběh se mi líbil. Mělo to vtip. Romantiku, erotiku.
Sice mě občas vadil přístup Eliota ( hrál si na alfa samce , ale přitom to byl měkota) ale Kate byla taky občas na ránu.
Každopádně konec mě bavil . Mělo to zvrat, spousta věci se vysvětlila.

Anna195
24.07.2023 5 z 5

Ak by som mala odporučiť sériu, plnú humor, lásky, vášne a neobyčajných postáv bola by to určite séria Milesov Klub. Bez Zábran je tretia časť, z ktorej som rovnako unesená ako z prvých dvoch. Knihu som už čítala v češtine, ale ani slovenské vydanie som si nemohla nechať ujsť, veď len pozrite na tú obálku. A opäť to milujem ako po prvýkrát.

Tentokrát je hlavný hrdina Elliot, ktorý bol tak troška slepý, keďže nevidel ženu svojho života, ktorá bola priamo pred ním. Ale, čo si budeme v jeho prípade platí staré známe: "Lepšie neskoro ako nikdy." Ale tu som spoznala skutočného Elliota, ktorý bol milý, láskavý a obzvlášť pozorný. Tohto Elliota som úplne žrala.

A práve on k sebe potrebovala silnú ženu, ktorou Kate aj skutočne bola. Rozhodne Elliot spoznal ženu, s ktorou to ľahké teda nebolo. A to ma na tom najviac bavilo, keďže Elliot sa musel snažiť. Aj keď ma v určitých situáciách štval, ale mal šťastie, keďže dostal rozum a pochopil, čo znamená osud, keďže téma osudu je v tomto príbehu veľmi dôležitá.

Ich doťahovania a dialógy som si hneď zamilovala. Vždy som čakala, kedy sa spolu objavia na scéne, keďže to vždy stálo za to. O ich chémii ani nehovorím... Čosi neskutočné.

Poviem vám toto je rozhodne príbeh o osudovej láske, síce s množstvom prekážok, ale tie prekážky stáli za to.

Jurajovamaka
21.07.2023 5 z 5

Výborný aj 3 diel série, ktorý Vás ani na chvíľu nenudí ...
Najskôr ju nanávidí...nakoniec sa do nej zamiluje...a vezme si ju za manželku...
Od lásky je len krôčik k nenávisti...alebo naopak???
Každopádne neváhajte a čítajte ...táto oddychovka je ako stvorená na letnú dovolenku...kedy človek nemusí NIČ dokonca ani rozmýšľať...
Každopádne NAJLEPŠIA SÉRIA akú som kedy čítala v tomto žánri
ODPORÚČAM

Čtenářka368
09.07.2023 5 z 5

Uffff... první kniha série a nakonec i nejlepší. Chytlo mě to a nepustilo. Hodně jsem se nasmála a ta chemie mezi hlavními postavami. Další díly už jevily jisté podobnosti a ani postavy už jsem si tolik nezamilovala. Každopádně tohle si pět zasloužilo už za tu zápletku ke konci, kterou jsem nejdřív odhalila dřív, ale nakonec tam bylo i něco, co jsem vůbec nečekala.

Štítky knihy

láska romantika vztahy

Autorovy další knížky

T. L. Swan
australská
2021  88%Jednou za život
2021  93%Na druhý pokus
2022  92%Bez zábran
2023  87%Jen mezi námi
2024  87%A co bylo dál

Kniha Bez zábran je v

Právě čtených6x
Přečtených796x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených51x
Knihotéce273x
Chystám se číst199x
Chci si koupit59x
dalších seznamech7x