Vyhostenie

Vyhostenie https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373218/bmid_vyhostenie-ZHj-373218.jpg 4 21 2

Madam X série

< 3. díl

Volám sa Madam X. Moja minulosť je kdesi zamknutá. Moja prítomnosť je v tejto pozlátenej klietke... Isabel prežila zložitú minulosť a v živote sú dvaja mocní muži, Caleb a Logan. Ešte vždy sa nevie rozhodnúť, s kým byť, zmieta sa v protichodných pocitoch. Túži po slobodnom a naplnenom živote s Loganom, ale zakaždým podľahne aj Calebovi s jeho temnou príťažlivosťou. Caleb bol pre ňu všetko: milenec, opatrovník, muž, ktorý jej životu dal zmysel, keď pred sebou nemala žiadnu budúcnosť. No ako sa Isabel snaží dozvedieť pravdu o sebe a o svojej minulosti, prichádza na to, že Caleb jej v mnohom klamal. Logan zasa pre Isabel predstavuje všetko, čo jej chýbalo: slobodu, radosť a vášeň, akú dovtedy neokúsila. No stačí to na to, aby ju ochránil pred Calebom a pred nezvratnou pravdou minulosti? Madam X alebo Isabel sa tak ocitá akoby uväznená medzi dvoma mužmi a musí sa konečne rozhodnúť, komu bude patriť. V stávke je však oveľa viac ako jej srdce.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Madame X - Exiled , 2016


více info...

Přidat komentář

Lenni_3006
26.08.2020 5 z 5

Celú sériu Madam X považujem za jeden z najlepších príbehov, na ktoré som doteraz narazila. Autorka píše pútavo, príbeh nie je predom čitateľný a o vývoji postáv ani nehovorím. Vrelo odporúčam.

TerezaMondeková
31.01.2019 3 z 5

Četla jsem předchozí díly, které mě moc nezaujaly, takže jsem nic moc nečekala, ale byla jsem překvapená. Tenhle díl mě opravdu bavil a podle mě to byl nejlepší díl z celé série. Hlavně jsem byla zvědavá, jak všechno skončí. Tenhle díl byl opravdu skvěle napsaný, promyšlený, napínavý a rozhodně v knize nechybělo překvapení. U tohohle dílů i ta slza ukápla. Taky se mi líbí, že tenhle díl nebyl jenom samý sex. Taky jsem byla celou dobu zvědavá na opravdový příběh Isabel a Caleba a v téhle knize jsem se ho konečně dočkala. Když jsem se dozvěděla, co všechno se stalo Calebovi, tak mi ho bylo líto a přirostl mi k srdci. Taky jsem nevěděla komu mám fandit, jestli Loganovi nebo Calebovi, ale nakonec vyhrál ten správný.


Autorovy další knížky

2015  68%Alfa
2015  77%Topím se v tobě
2015  76%Topíme se v sobě
2015  71%Beta
2016  77%Omega

Kniha Vyhostenie je v

Přečtených36x
Doporučených3x
Knihotéce100x
Chystám se číst38x
Chci si koupit11x
dalších seznamech1x