Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester

Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139191/denik-prostitutky-dv-139191.jpg 3 127 41

Vzrušující, pravdivý a provokativní příběh krásné paní učitelky z malého města, která se po desetiletém manželství a nezaviněném rozvodu rozhodne dobýt velký Svět. Poznává, že ten je prolezlý falší, podvody a zradou a ona sama se ocitá ve víru alkoholu, sexu i drog. Těžké existenční potíže a dluhy jí donutí stát se proti její vůli velmi žádanou prostitutkou v salónu vyhlášené madam Camilly W...... Má mnoho bohatých milenců a obdivovatelů a mnozí ani netuší, že má své civilní povolání – seriózní učitelka v mateřské škole! Nalezne však toho pravého muže pro život?... celý text

Přidat komentář

Madi
předevčírem 2 z 5

Chvíli hořekuje, jaká je chudinka, jak jí ti nechutní chlapi odjíždí a pak je z ní najednou nymfomanka, která se do ,,fachy" těší.
Taky mi přijde zajímavý, že si o sobě každá kur.., ehm erosenka, myslí že je nejkrásnější, nejchytřejší a svoji pí..., ehm pipkou, udělá díru do světa.

Darja.8
05.09.2023 5 z 5

Kniha se mi líbila místy i pobavila. Zajímavý styl psaní ale dobře se to četlo. Doporučuji


Kjája
03.12.2019 3 z 5

Velmi zvláštní styl psaní. Ale zřejmě to byl autorův záměr, aby to vypadalo jako opravdový deník. Na mě to spíš působilo jako nezdařilá prvotina. Hlavní "hrdinka" se chlubila svou krásou a vzděláním, ale její chování odpovídalo mentalitě hloupé husy. V otázce vztahů byla na jednu stranu hrozně "free a cool", a na druhou stále vyhlížela svého vysněného prince. Podle zápisů jí zajímalo jen "šustění", "chlapiska" a chlast. O dceři se zmínila v několika větách. Ale vzhledem k tomu, že věčně vymetala bary a diskotéky na Stodolní, nebo jezdila s milenci na dovolené, asi na dceru neměla moc času. Ach jo.. Dávám slabé tři* jen proto, že se to četlo celkem rychle.

Badger
31.08.2019 3 z 5

Hlavní představitelka často působí nebo působit chce jakou si výjimečností aby nespadla mezi klasický coury, prezentuje se jako vzdělaná, dokonale vypadající navíc s vědomostmi o vyšších kruzích v takovém rozsahu, že se člověk až zamyslí jak to, že to nedotáhla na ředitelku všeho.
To mě občas vytáčelo, jinak kniha se docela fajn četla, nebyl to odpad který jsem na tohle téma už zažil a asi jich bude více jak míň.
Možná taky čtenáře moc nepotěší autorčino když se něco začalo rozjíždět: "Dál už raději nebudu popisovat nebo nechám si to pro sebe", zrovna když o tom kniha je.

Hodnotím kladně-takový průměr spíš k lepšímu ...

Ramiel
28.07.2019 3 z 5

Docela by mě zajímalo, jestli by to takovýmto stylem popsala ve svém deníku žena?! Přece jen se mi to zdálo psané mužským pohledem.

Marbier
10.02.2019 2 z 5

Jako nahled do “podsveti” to bylo zajimave,jinak jen vulgarni prasarna plna opakujicich se slov kocena, kacena(pipina), bytecek,hotylek,penzionek,no k uzoufani. Ale vydrzela jsem v ramci zmeny zanru az do konce,kt. byl taky takovy nijaky.

jamajka99
05.02.2019 5 z 5

Moc dobře se četla. Souhlas s komentářem níže - francouz. Ještě jsem od MW nic nečetla a nevím proč jsem si myslela, že to není český spisovatel. Ale při čtení mi došlo. Hezké popisování jak si klienti pouští hubu na špacír, zaučování aj.

Ouninka
01.09.2018 5 z 5

Tohle bylo moc pěkné počteníčko....drsné, ale pěkné....myslím, že po přečtení už člověk o věrnosti nemá velké iluze...DOPORUČUJI VŠEM !!! :-). Na konci jsem měla husí kůži....

francouz
01.06.2018 4 z 5

Mám rád knížky od pana Webera. Pokaždé v nich člověk najde něco nového a objevného. V tomto případě, jsem se možná malinko obával, aby to nebylo jen o tom jednom, i když na druhou stránku, proč né.
Tato knížka má, jako vždy u tohto autora spád, opravdu se nenudíte a nemáte moc času přemýšlet, jak by jste se na tom místě zachoval, když se většina krve z jednoho orgánu, přestěhovala do jiného orgánu.
Je to opravdu jízda, někdy víc než hustá, ano, člověk vidí, některé příběhy, které jsou naprosto uvěřitelné, takový mi muži hold někdy jsme. Jenom jsem si nemyslel, že i takto mohou uvažovat některé ženy.
Je pravda, že od matky, učitelky, bych čekal trošku jiný přístup, zejména ke své dceři, ale přece nemusí být všechno podle zaběhnutých konvencí, a ta představa, co když sem, myšleno do bordelu zavítá některý z rodičů ( samozřejmě mužské části) a uvidí tu skvělou paní učitelku v úplně jiné poloze, než na jakou je zvyklý, když přebírá svoje dítě. No prostě pan slušňák a ta coura učitelka. Vystavěno a následně provedeno.
Takže ani tentokrát autor nezklamal a jsem zvědav, s jakou novou knihou, a s jakým novým tématem vyrukuje.

Ester71
18.05.2018 5 z 5

Knihu už jsem jednou četla, teď jsem si ji jen připomněla - kvůli výzvě. Pro mě zajímavé čtení. I podruhé..

LaCoccinelle
26.01.2018 4 z 5

Knížka byla čtivá, oddychovka.

Damaj
12.11.2017 1 z 5

Knížku jsem nedočetla, neměla žádný děj a spád. Půjčila jsem si ji pro srovnání s knihou Zotročená, kdy se hlavní hrdinka stane obětí obchodníků s bílým masem. Ale paní Ester si prostitucí přivydělávala k profesi učitelky v MŠ. Sama a dobrovolně a měla jsem pocit, že jí to vlastně i bavilo. Za mě tedy Ne!!!

Angie91
04.10.2017 3 z 5

Deníky se vždy dobře čtou, protože mají spádový děj a nenudí vás. První stránky od paní Ester jsem však velice protrpěla, než jsem si zvykla na její styl psaní a řeč.
Od "paní učitelky" bych však čekala trochu hloubavější fráze a myšlenkové pochody, i když se o to dost snažila a především se snažila tzv. "vyblít" své myšlenkové pochody, necítila jsem z toho hloubku ani náhodou. Při čtení jsem si vzpomněla na román Umělohmotný třípokoj, který se mi ovšem líbil víc.
Její vztah s dcerou jsem vnímala velmi negativně. Když jela na rok do ciziny, nebo jen na víkend do Prahy, stále se mi v hlavě ozývalo, a co tvoje patnáctiletá dcera? Kde je teď?
Skoky z minulosti do přítomnosti a opačně mi ani zas tak nevadily, ale kdyby to nebylo napsáno tak okatě, tak explicitně. Neponechává čtenářům žádný prostor k představivosti. A čeština? Tak o té se ani zmiňovat nemůžu, protože ta byla nulová.
V závěru nebudu lhát, přečetla jsem ji dokonce, občas jsem se zasmála, občas znechutila, ale myslím, že příští týden už o ní nebudu vědět, protože mi přišla svým dějem zbytečně plytká, i když potenciál měla, a to především v závěru knihy, kdy jsem viděla záblesk duchovna.

klokan.1905
21.06.2017 5 z 5

Deník prostitutky...
Od Michaela Webera jsem měl do této doby přečtenou Zpověď inkvizitora a Démony apokalypsy... Nyní jsem četl Deník prostitutky - Dvojí život paní Ester... No, je to opravdu zcela jiný žánr, než předchozí dvě knihy =D
Nicméně knížka se mi četla opravdu dobře, krásně jsem si u ní odpočinul, občas se i od srdce zasmál... Nebudu ke knížce nijak více prozrazovat, snad jenom že ten konec mě překvapil...
Celkem mě zarazilo nízké hodnocení a některé komentáře... Ke slovu kravín... Za mého mládí - na vesnici velice používané slovo... Výraz kočena jsem už také párkrát slyšel... V knize mi tato slova vůbec nevadila...
Takže jestliže si chcete u knížky odpočinout a nahlédnout do života prostitutky, tak v tom případě tuto knihu mohu jenom doporučit...

perpe2a
29.04.2017 2 z 5

No oddechovka, nebylo to špatné, ale kdybych věděla, že konec chybí, tak bych se do četby ani neustila.

AndyPat
09.03.2017 5 z 5

Přečetla jsem za dva dny doslova jedním dechem. Nechtěla bych prožít takový život a to nejsem žádná puritánka. Nechápu odsuzující komentáře.

Jirinamac
25.02.2017 1 z 5

Nejsem žádný puritán, ale knížku jsem ani nedočetla. Děj žádný a to co jsem přečetla mi přišlo jak hovor šlapky páté cenové skupiny s úchylem po telefonu. Možná jsem jí odložila brzy, ale pro mne ztráta času.

hadenka
16.02.2017

mně se knížka líbila, čtivé a i zajimavé, co člověk udělá, když bohužel musí.....

AnnBlack
27.08.2016 2 z 5

Hrozně jsem se na knihu těšila a musím bohužel říct že mě celkem zklamala. Přišlo mi že se tam děje pořád téměř to samé. Že kniha neměla moc velký děj.. škoda

LucieAlexandra
30.04.2016 2 z 5

Kniha mne docela zklamala, cekala jsem od ni vic... Celkem mne prekvapilo, ze ac pani Ester pracuje jako prostitutka, tak je pomerne nad veci a vice mene si sve remeslo i uziva....

Štítky knihy

sex erotika prostituce prostitutky

Autorovy další knížky

2014  78%Zpověď inkvizitora
2012  66%Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester
2016  82%Démoni apokalypsy
2012  82%Neronův Řím
2014  92%Nero a smrt

Kniha Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester je v

Právě čtených2x
Přečtených172x
Čtenářské výzvě13x
Doporučených7x
Knihotéce113x
Chystám se číst76x
Chci si koupit18x
dalších seznamech2x