Ájurvédské recepty pro zdraví
David Frej
Harmonická strava, vytvářená vhodnou kombinací potravin a koření, je základem návratu k rovnováze organismu. V této kuchařce najdete originální recepty kombinující principy vaření podle ájurvédské medicíny a středomořské stravy. Chutné pokrmy jsou natolik jednoduché, že je rychle zvládnou i kuchaři-začátečníci, a pokročilí v nich najdou inspiraci k obohacení svého kuchařského umění.... celý text
Přidat komentář
Půlka knihy je opakování teorie z knihy předešlé a do jisté míry chápu, že je to indická kuchyně, ale trochu jsem doufala, že když jde o českého autora, že se tam pořád nebude pořád dokola opakovat jedno a to samé indické koření. Pár receptů nicméně vyzkouším.
Pro mě, coby laika v této oblasti, naprosto srozumitelné vysvětlení základních principů, doplněné o proveditelné recepty, doporučuji každému, kdo se s ajurvédou seznamuje.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2015 | Zánět - skrytý zabiják |
2017 | Stravou proti zánětu |
2016 | Zdravé střevo |
2007 | Ájurvéda / Indická medicína v praxi českého lékaře |
2010 | Ájurvédské recepty pro zdraví |
Kniha Ájurvédské recepty pro zdraví je v
Právě čtených | 2x |
Přečtených | 19x |
Knihotéce | 11x |
Chystám se číst | 7x |
Chci si koupit | 7x |
Na recepty dobrá. Česká kuchyně to není, takže někdy improvizuju à la Babica, ale jako inspiraci na zdravý jídelníček určitě doporučím.