XbookwormX XbookwormX diskuze u knih

☰ menu

Teror na kolejích Teror na kolejích Franklin W. Dixon

První vydání v roce 1991 a autor zemřel v roce 1930. Tuším, že někde bude asi chyba, ne?

24.01.2024


Richard Konkolski: Být první Richard Konkolski: Být první Adam Chroust

Není náhodou autorem Adam Chroust? To je stejný, jako kdybyste u Miloslav Stingl - biografie cestovatelské legendy, uvedli jako autora Miloslava Stingla. Opravte si to, prosím.

02.01.2024


Válka na Ukrajině Válka na Ukrajině F. William Engdahl

Říkal jsem si, proč má novinka hned takový hodnocení a pak koukám kdo to vydal a napsal a plně to chápu. Úroveň jako Náš Směr, stejná žumpa.

25.06.2023


Klokan kloktá kloktadlo Klokan kloktá kloktadlo Petr Čepek

Ten název je kouzlo nechtěného nebo to má ambice zabodovat na americkým jihu? Trochu je to jako ze Simpsons Krusty Komedy Klassic nebo z M*A*S*H* Kimblova Korejská Kavárna. Alespoň, že klokan není převlečenej za ducha :D :D

28.03.2023


V zajetí stalinismu V zajetí stalinismu Čestmír Jeřábek

15. března 1950
Touha po světovládě nemůže vésti Rusko vzhůru, ale jenom dolů, do propasti, do zkázy.
.........................
Více dodávat netřeba.
- Edgar: já si nemohl vzpomenout, co mě přivedlo k týhle knížce. Jenom jsem měl v hlavě hlas, který z ní cituje. Pak už z toho byl jenom brouk v hlavě, takže díky ;)

16.12.2022 5 z 5


Gott: Československý příběh Gott: Československý příběh Pavel Klusák

Když jsem četl komentáře, tak je to přesně tak, jak jsem čekal. Kdo má na pana božskýho mistra Káju trochu kritickej pohled, si ho spíš utvrdil a ty, který ho adorujou a stáli kilometrový fronty, když zubatá zacvakla zubama, ty se můžou pominout.
Byla to výkladní skříň bolševický kultury a zhusta z toho profitoval a jestli si někoho vážím za postoje i uměleckou tvorbu, jsou to lidi jako Marta Kubišová a ne tenhle pan nedotknutelnej ( a třeba tak stejně jeho souputnice Helenka Vondráčkouc, to je vývar ze stejnejch vohlodanejch kostí).

21.05.2022


Donbas: Svadobný apartmán v hoteli Vojna Donbas: Svadobný apartmán v hoteli Vojna Tomáš Forró

Siena: mě by teda nevadilo, kdyby si Slovensko chtělo zabrat Zlínskej kraj a klidně ať si Polsko vezme Ostravsko a bude konečně klid, od všech těch mudrlantů, co jim vadí Praha!
Ne, dělám si samozřejmě (_!_), ale já si myslím, že tahle Vaše osvěta je nošení cenzury do Ruska.
Kdo chce, ten to pochopil už na první dobrou a ten kdo volí Stranu Putinovských Debilů, ten Vám stejně věřit nebude a je přesvědčenej, že na Ukrajině má každej v obejváku fotku minimálně Bandery, ale ty co jsou hard core, ty tam mají Hitlera a pod ním svíčku a dubovej věnec se stuhou "Vzpomínáme".
Co na tom, že v Rusku je velmi silná náckovská scéna, tam se denacifikace nekoná a co řekne Putin a Roskomnadzor, to je pravda a tečka.

01.04.2022


Donbas: Svadobný apartmán v hoteli Vojna Donbas: Svadobný apartmán v hoteli Vojna Tomáš Forró

Když si zpětně čtu svůj komentář, tak jsem rád, že jsme bolševiky (doufám, že definitivně) poslali do zapomnění. Jsem rád, že se hradní šváb odkopal a musel si nasypat na hlavu popel (asi ze skartovanejch dokumentů) a naše vazby na východní Mordor jsou natrvalo na bodu absolutní nuly.
Jenom nejsem rád, za jakou cenu k tomu došlo. Jestli se chtěl Putin zapsat do dějin, tak zlatým písmem to nebude a jeho jméno bude součástí novýho triumvirátu zla: Hitler-Stalin-Putin...mohla by to bejt dobrá evil black metal kapela HiStaTin...fuj, ty vole, to je představa.
Tahle knížka je aktuálnější víc než kdy dřív :(

12.03.2022


Židokracia Židokracia Marián Magát

Asi nějakej update Protokolů sionskejch mudrců, nablitej od slovenskýho nazi mudrce. Ty vole, je rok 2022 a tyhle hnoje pořád frčej? Smutný, fakt smutný...ale debilové jsou pořád mezi náma, s tím se nic dělat nedá :(

03.02.2022 odpad!


Sdílejte, než to zakážou! Sdílejte, než to zakážou! Andrej Babiš

Pozor, změna názvu!
Zakažte, než se to začne sdílet!
Přečti si demagogickou lež!

Tohle je na úrovni novin, který háže SPD do schránek.
Předvolební propagandistickej hnůj toho nejhrubšího zrna.
Bohužel, ty co AB volej, ty mu to sežerou i s navijákem a budou to šířit jako jiný pomatenci Strážnou věž, a ty co mu nevěří ani "čau", tak ty už to asi nepřekvapí.

17.07.2021 odpad!


21 rokov v pekle - Dušan Borženský 21 rokov v pekle - Dušan Borženský Soňa Vancáková

Zajimavý načasovaní, jak dlouho, týden potom co šel do penálu?

31.05.2021


Skull & Bones - Jak řád řídí vzdělávání / Jak řád vytváří války a revoluce Skull & Bones - Jak řád řídí vzdělávání / Jak řád vytváří války a revoluce Antony C. Sutton

Tak jsem si projel nabidku tohohle nakladatelstvi a je to jenom dalsi knizni fronta v boji proti ZOG nebo co? Cela nabidka vydanejch titulu je fakt vyzivna (knizky o tetovani do toho neradim).

01.02.2021


Kronika zániku Evropy: 1984–2054 Kronika zániku Evropy: 1984–2054 Vlastimil Vondruška

Ležela v práci na stole u kolegyně, tak jsem si na přebalu přečetl o čem to je...btw jsem nad autorem dávno zlomil hůl...a už jenom anotace mi připomněla jinou "knížku", a to Turnerovi deníky (bible americkejch nácků o fiktivní rasový válce ve finále v globálním měřítku. Sloužila jako inspirace při bombovým útoku v Oklahomě a při zrodu organizace The Order). A když koukám na doporučení "Podobné knihy" a je tady Mein Kampf, tak to asi není náhoda :D :D
Chtěl bych si to přečíst, abych mohl oprávněně kritizovat, ale to si raději přečtu manuál ke krmítku pro ptáky a bude to líp využitej čas. Jsem si totiž jistej, že to bude jenom románová verze jeho kvazi světonázoru, kterej prezentuje kde se dá. Alespoň pochopil, že musí napsat něco jinýho a ne to násilně roubovat na svůj pohled na éru husitů a post husitů.

03.10.2020


Deník ze dna Deník ze dna Tomáš Řepka

Asi nemám dostatek vnitřní odvahy, tímhle byť jenom prolistovat, protože by mě to asi zabilo. Vždyť je blbej jak necky, jeho projev i v nepsaný formě je tragédie antickejch rozměrů. Škoda papíru, to i slevovej leták z Lidlu má větší výpovědní hodnotu.

17.06.2020


Jedovatá houba Jedovatá houba Ernst Hiemer

karlos80:
ad jeho kerky: psal jsem, ze neni nikde detailne videt co tam ma a porad ted nosi dlouhej rukav, kdyz je v kontaktu s mediama. Takze ano, jsou to domnenky, ale rict, ze by to byl hrich z mladi a zaroven dnes vydavat knizky z dilny NSDAP? Tak tomu by neveril snad ani ten nejvetsi naivka.

ad Gal: je nepisu o Galovi, toho jste si z toho vypichnul Vy, ja psal o tom, co rekl Kamas v rozhovoru s nim o holocastu. Nic o tom, jak reagoval Gal a uz vubec ne, ze je moralni ikonou (tohle uz z Vasi strany zavani zaujatosti. Gal je nenavistnej manipulator, ale Kamas je fer chlap, co rika pravdu).
Revizionismus je pro soucasny nacky jenom jiny slovo pro popirani.

ad rozhovor: NSfronta je dobry medium, ne?
http://www.nsfronta.cz/clanky/pavel-kamas_-zanik-zapadniho-systemu-je-neodvratitelny

ad vylet do Polny: pokud objevit v sobe nenavist k zidum je pro Vas prozreni, nemam asi dal co rict... a to mam k oficialni politice statu Izrael milion a jednu vyhrad.

15.06.2020


Jedovatá houba Jedovatá houba Ernst Hiemer

Karlos80: tak moment, Kamas ze neni nacek? A co jeho spolecny vyjezdy s Bartosem do Polny nebo otevrene rasistickej rozhovor na jedny cesky NS strance? Ne, tohle neni zadnej identitar, vlastenec atd. Regulerni hakos. Jemu nejde o studium tabuizovanejch temat, jde mu o kseft, samozrejme, ale vydava to s plnym vedomim, ze s tim taky naplno souhlasi. Rozhovor s Galem na tema holocaustu "kdybych mel rict, co si o tom myslim, bylo by to trestny". Revizionista jak poleno, nedivil bych se, kdyby driv mel prsty treba ve vydani Turnerovych deniku. Kdyby byla nekde dobra fotka, tak i ty jeho kerky, a to se vsadim o Adovo varle, ze jsou pekne s odkazem na NS. Takze kdyz podle Vas nacek neni, tak podle me nacek je.

14.06.2020


Jedovatá houba Jedovatá houba Ernst Hiemer

Už se toho tady na margo tohohle škváru napsalo kvanta, ale ja fakt nechápu, jak je možný, že Kamas (regulerní nácek, žadnej kvazi) s tímhle svinstem proplouvá spokojeně naším právním bordelem. Asi jako ten druhej zkriplenec Drtina se svým kalendářem...velebnosti, jdu blejt.

12.06.2020


Jedovatá houba Jedovatá houba Ernst Hiemer

Ach jo, byla doba, kdy nácek dostal kulku a střelec medaili, dneska by dostal paragraf. Divná je tahle naše demokracie, která brání všechny tyhle zmrdy, co na humanismus, demokracii atd. plivou. Přitom jim chrání prdel a můžou plácat ty svoje bludy a hledat nepřítele v každým, kdo není podle jejich eugenickýho mustru. Což je vtipnej paradox, protože 90% z nich by šlo ke zdi jako asociální živly.

13.03.2020


Tři kamarádi Tři kamarádi Erich Maria Remarque (p)

O týhle knížce si pamatuju jenom to, že mi jí půjčila holka, o kterou jsem se kdysi urputně pokoušel (spoiler - nic z toho nebylo) a bylo to i moje první setkání s EMR. Na svý jsem si přišel až potom, myslím teda jakože další dílo autorovo, a vyvrcholení mýho vztahu s Erichem završila až "Na západní frontě klid". Tohle ve mě nechalo takovej nemastnej neslanej dojem, asi jsem to v tý době nedokázal docenit nebo jsem se prostě jenom netrefil do nálady celýho díla. Šanci tomu už znovu nedám, knížek který čekají až jim pročísnu pěšinku je i tak víc než dost.

10.03.2020


Bible Bible neznámý - neuveden

Znám lepší sci-fi a fantasy, než je tohle.

09.03.2020 odpad!


Jedovatá houba Jedovatá houba Ernst Hiemer

Je vtipný, že tohle je produkt vydavatelství, který se nesnaží o nějakou osvětu, ale je to regulérní nazi propaganda se vším všudy. Už jenom ten název a zkratka NS = Náš Směr. Tu paralelu tam nevidí jenom ten, kdo jí účelově vidět nechce. Tohle je hnůj, kterej by měl normální člověk odsoudit, ale je hrozně těžký říct zakázat nebo ne. Je naivní si myslet, že bez těhle knížek nacismus zmizí. Jenom si nemyslím, že je dobrý aby si to lidi kupovali a tím plnili primární cíl: šíření / "šíření" myšlenek a hlavně zisk pro vydavatele. Tomu je jedno, jestli tu knížku demonstrativně spálíte, hlavně že za ní dostal cash a případně vyprodal náklad. Názor by si měl každej na tyhle věci dělat sám a bez nějaký hysterie, ale dnes, 80 let po Mnichovu, už snad i ten nejvetší blb ví, s čím byla ta čest. Nebudu se pouštět do debat, který mají revizionistický nádech a chtějí překrucovat historii s tím, že tu píšou vítězové. Takovej názor je zralej na medikamenty a klecový lůžko ;)

22.02.2020