te-ssiinka3905 profil

☰ menu
te-ssiinka3905

Te Ssiinka Nelová

1987 · žena · Jihomoravský kraj · statistiky

Aktivní: 12.09.2023 20:22 (poprvé 28.11.2018)
Body:327
Palce za komentáře: 262 · 2 ostatním
Hodnocení v bazaru: 8/0

Nové knihy v seznamech

Bouře
Bouře
Kristina Ohlsson
Zuzanin dech
Zuzanin dech
Jakuba Katalpa (p)
Listopád
Listopád
Alena Mornštajnová
Krysař
Krysař
Viktor Dyk

Kdo jsem

Jsem velkoměstská holka co miluje čtení, ale jelikož je z toho big city, tak klidně přizná, že je trochu rozmlsaná až rozmazlená, a tudíž je dost vybíravá =)

Čtu zásadně skandinávskou literaturu - co jiného než detektivky, kterými jsou proslulý - , sem tam se stane, že se tam objeví jiná národnost, ale moc dlouho u toho nevydržím, takže u mě Agathu Christie nehledejte =D
Sice miluji Skandinávii, ale nesnáším Nesba, podle mě je moc přeceňovaný nebo mi možná vadí to haló kolem něj?

Když nečtu zrovna detektivky, tak čtu knihy o Holokaustu, 2. světové válce a vlastně cokoliv o Híťovi, tato doba mě fascinuje, protože můj mozek stále nedokáže pobrat jak se tohle sakra mohlo stát. Samozřejmě tuto dobu neobdivuji spíše jsem zhnusena čeho jsou lidi schopni...

Když jsme u těch lidí, tak lidstvo jako takový fakt v oblibě nemám a netajím se tím, že zvířata jsou pro mě lepšími lidmi než samotní lidé, tudíž jsem vegetarián a bojovník za klima a udržení planety země, pro další generace, které snad nebudou tak zkažení jako ta současná =)

Jsem pravdomluvná, upřímná a jednám na rovinu, pokud někdo čeká chození kolem horké kaše nebo mazání medu kolem ehm pusy, tak je na špatném profilu =)

Jsem jaká jsem a už dávno vím, že nemá smysl se kvůli komukoliv měnit, stejně se všem nezavděčíte ;) =D

Nesnáším happyendy, miluji zvraty a psychologické pojetí knih