LucieMeeraJi profil

☰ menu
LucieMeeraJi

žena · statistiky · web

Aktivní: 12.10.2022 18:24 (poprvé 21.01.2020)
Body:7
Palce za komentáře: 2 · 0 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Čtyři tisíce týdnů
Čtyři tisíce týdnů
Oliver Burkeman
V říši hladových duchů
V říši hladových duchů
Gabor Maté
Klub ranních vítězů
Klub ranních vítězů
Robin S. Sharma
Příběh lidského těla
Příběh lidského těla
Daniel E. Lieberman

Kdo jsem

Téměř polovinu svého života jdu po jeho stopách zpět k sobě, experimentuju, jak své pomocí dosáhnout zdraví a spokojenosti. Snažím se žít to, kým jsem, žít principy jógy, jak nejlépe dovedu.

Zajímá mě člověk, kultura, tradice, příroda, fascinujeme mě lidský potenciál, jeho limity, naplnění a především život sám.

Jógu jsem měla to štestí studovat od základu v Indii, pod vedením několika učitelů, v různých školách a porozumět tomu, co jóga je a není, co nám přináší, v čem může pomoci a jak filosofii jógy přenést a šířit mé/její pravdivé poznání ve srozumitelné podobě dál do Evropy.

Studium je pro mě nekončícím procesem, sebepoznávání, péče o tělo a duši nejzákladnější lidskou potřebou.
Jsem autorkou velmi čerstvého projektu Návod k pouŽITÍ, píšu příběhy ze života o cestě k sobě, do Indie, o studiu jógy přímo u zdroje i mých dalších experimentech na téma péče o tělo, duši, o nástrojích a metodách sebepoznání, které v každodenním životě využívám a vedu skupinku Sebepoznáním ke zdraví a spokojenosti.

Také se věnuji ideamakingu, jako kreativní marketingový konzultant podporuji vybrané projekty s láskou k tradicím, jejich tvůrce s úctou a respektem k přirozenosti podporuji v profesním růstu.

5 let jsem se věnovala celostní terapii a ladila lidi na vlnu pohody. Nyní, celoživotně studuji Psychoterapii na PPF PVŠP, dále se vzdělávám v józe, sebestuduji její sestru ajurvédu a hlasím se na obor Indologie na FF UK.

Jóga je pro mě uceleným systémem, dokonalým nástrojem osobního rozvoje, cestou sebepoznání sjednocením těla a duše v jedno, návratem ke své podstatě, k esenci zkrze existenci.

Inspirují mě Já, Pjér la Šéz, C.G. Jung, Bruce H. Lipton, Ph.D., Dr. Vasant Lad, Dr. R. Svoboda, Dr. D. Frawley a lidé otevřené mysli a dobrého srdce.

Miluju knihu, léčivé ticho, Rišikéš, prosté bytí, minimalistické žití, barvu noční oblohy plné hvězd s měsícem v úplňku, pravdu na rtech, laskavé objetí, hřejivý dotek, svobodu, autenticitu, meruňky, vůni a chuť kardamomu, fotografii, psaní tužkou, tanec v dešti, monzun, jaro, léto, podzim i tu zimu.