Kontryhelka profil

☰ menu
Kontryhelka

žena · Jihočeský kraj · statistiky

Aktivní: 05.04.2024 22:59 (poprvé 13.02.2019)
Body:4 501
Palce za komentáře: 2 510 · 42 ostatním
Hodnocení v bazaru: 2/0

Nové knihy v seznamech

Pekárna v Brooklynu
Pekárna v Brooklynu
Julie Caplin
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter a Kámen mudrců
J. K. Rowling (p)
Koktavé strašidlo
Koktavé strašidlo
Miloslav Švandrlík
Čertova bažina
Čertova bažina
Miloslav Švandrlík

Kdo jsem

Jako introvert jsem se raději než s partou, zavřela doma do svého knižního světa,snila jsem a četla. Četla hodně a čtu hodně. Některé knihy mohu číst nechci říci stále dokola, ale občas si své oblíbené přečtu znovu. Proč ne. Jsou knihy, které jsem přečetla jednou a víckrát již ne. Od mala jsem milovala dětské příběhy, hlavně pohádky. Čtení je moje vášeň, nikdy nezapomenu na dovolenou přibalit klidně i 5 knih. Co je lepšího, než ležet na pláži, poslouchat šum moře, radostné výkřiky koupajících se dětí a přitom se kochat oblíbenou knihou????????????
Mám velmi mnoho oblíbených autorů, ale to asi každý vášnivý čtenář dovede pochopit. Stejnou vášeň pro knihy měly i babičky a moje mamka, ta doteď je jako já pravidelnou návštěvnicí knihovny.

Jsem vášnivá čtenářka a milovnice knih. Mezi moje oblíbené patří Agatha Christie,Stephen King a hlavně moje oblíbené Stopy hrůzy. Mám ráda i jak historické, tak hororové, thrillery. Prostě od všeho něco. Nečtu válečné romány a milostné,romantické. Samozřejmě jako u všeho i u mne existují výjimky.