Všechny stránky Amelie

recenze

Všechny stránky Amelie (2021) 5 z 5 / knihu.prosim
Všechny stránky Amelie

Všechny stránky Amelie je skvost! A když říkám skvost, tak je to opravdu veliký skvost! Knížka je čtivá od začátku do konce, takže počítejte s tím, že se od knížky neodtrhnete. Celý příběh je provázen tajemnem, záhadou a láskou. Každou chvílí jste napnutí a potřebujete vědět, co se vlastně celou dobu děje. Styl autorky mi moc sedl-takový poetický jazyk, který se mi moc líbil. Knížky provází celou knížku, což bylo moc zajímavé a úžasné.
Postavy, které vás doprovází celou knížkou jsou skvělé. Amelie mi ze začátku moc neseděla, ale po pár stránkách jsem si ji oblíbila. Alex je úžasný a rozkrájel by se pro své nejbližší. Nolan je opravdu chlap s velkým CH. Je naprosto neuvěřitelný, zahalen tajemnem, které potřebujete rozluštit a zjistit jaký opravdu je. On si vás prostě získá.
Pár slziček během čtení ukáplo, ale to už je na denním pořádku.
Do Všech stránek Amelie jsem šla bez žádného očekávání, jen tiše doufala, aby mě bavily, a to se taky tak stalo. Knížka je plná skvělých myšlenek, nad kterými je dobré se pozastavit a popřemýšlet o nich. Některé z nich vám otevřou oči.
Moc a moc doporučuji! Myslím, že to bude jedna z nejlepších knížek za tenhle rok, co jsem přečetla.


Všechny stránky Amelie Všechny stránky Amelie Ashley Schumacher

Osmnáctiletá Amelia Griffinová je posedlá slavnými Kronikami Ormanu, které napsal mladý, velmi uzavřený a záhadný autor N. E. Endsley. Jsou to knihy, které ji svedly dohromady s nejlepší kamarádkou Jennou poté, co Ameliinu rodinu ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář