Velké naděje

recenze

Velké naděje (2023) 5 z 5 / knihu.prosim
Velké naděje

Prvně bych chtěla poděkovat za poskytnutí knihy Knihy Dobrovský #recenznivytisk #spolupráce .A teď k samotné recenzi.

Fanoušci Greys Anatomy tohle je něco pro vás! Velké naděje jsou z nemocničního prostředí, mají v sobě romantiku, napínavost, čtivost a humor.

Pojďme si Velké naděje trochu přiblížit. Kniha vypráví o Lauře, která se čerstvě stala doktorkou. Získala skvělé místo na jedné z nejprestižnějších nemocnic v celé Americe, a to konkrétně ve Phoenixu v nemocnici Whitestone. Díky tomuto místu získává cenné zkušenosti, zjišťuje jak náročné je být doktorkou. Během práce se setkává se svým nadřízeným Nashem, který v knize hraje podstatnou roli. Nash je mladý, pohledný primář kardiochirurgie a její školitel. Jenže přitažlivost mezi nimi neujde pozornosti ostatních, a tak musí za svůj vztah bojovat.

Já jsem se do knihy naprosto zamilovala. Zbožňuju Greys Anatomy a Velké naděje mají úplně stejnou atmosféru. Postavy jsou naprosto skvělé. Laura se mi zamlouvala hned od začátku. Šikovná, chytrá, sarkastická žena. Nashe jsem si oblíbila také velmi rychle. Mou oblíbenou postavou je Ian-pokud jste viděli Chirurgy, tak bych řekla, že je to takový doktor Sloane.

Příběh je velmi chytlavý, vtipný a napínavý. Smála jsem se, brečela a hlavně nemohla přestat číst. Jsou části, u kterých jsem koukala z otevřenou pusou a musela zjistit, co bude dál. Autorka skvěle popisovala práci doktorů, odborné názvy vysvětlila a to se mi na tom děsně líbilo. Nevím, zda bych mohla cokoliv vytknout, protože já jsem z knihy naprosto nadšená a splnila veškerá má očekávání.
Hodnotím: 5/5


Velké naděje Velké naděje Ava Reed (p)

Lauře Collinsové se splnil sen. Získala místo na jedné z nejprestižnějších klinik v Americe. V Nemocnici Whitestone v pouštním městě Phoenixu Laura rychle pochopí, že ve svém vysněném povolání musí jít až na hranice svých sil a vy... více


Komentáře (0)

Přidat komentář