Cesta za štěstím alias knížka na léto

recenze

Cesta za štěstím (2022) 4 z 5 / knihu.prosim
Cesta za štěstím

Nejdříve bych ráda poděkovala Humbooku za poskytnutí eknihy. #spoluprace #humbookblogeri

Cesta za štěstím mě velmi překvapila. Původně jsem po přečtení Kudy ke hvězdám neměla v plánu si od autorky cokoliv přečíst, ale když jsem dostala možnost dát autorce ještě jednu šanci, tak jsem neváhala. Kudy ke hvězdám byla loni nejhorší knížka.

Cesta za štěstím se odehrává na skvělém místě se super lidmi. Josie jako hlavní hrdinka mi moc sedla. Je to celkově zajímavá slečna, která fotí cedule. No Lucky? Ten je veliký sympaťák s motorkou a takový bad boy. Jejich vztah je úplně bozi!!! Love story zaručená.

Celkově to jak autorka pojala myšlenku toho, ze Josie se vlastně s její mamkou stěhují po všemožných státech a nikde se zatím neusadili až se dostanou zpět do rodného městečka, kde jsou napjaté vztahy mezi mamkou a babičkou. Moc super! Moc se mi to zamlouvalo.

Každopádně, co se týče prostředí, tak to se mi hodně líbilo. Knihkupectví a ostrov-no proste paráda.

Pokud se vám třeba jako mně nelíbilo Kudy ke hvězdám, nebo jiná autorčina kniha asi bych jí dala ještě další šanci.

Knížka je za mě opravdu velkým a příjemným překvapením. Doporučuji jako letní čtení (obzvlášť už teď, když začíná být krásně).

A ta obálka je fakt nádherná!

Hodnotím: 4/5


Cesta za štěstím Cesta za štěstím Jenn Bennett

Myslela si, že ho zná… ale teď je všechno jinak. Začínající fotografka Josie strávila polovinu života tím, že se s mámou stěhovaly z jednoho města do druhého. Když se vrátí po dlouhých letech do svého rodiště, historického měst... více


Komentáře (0)

Přidat komentář