Která je ta pravá?

recenze

Závod o život (2013) 5 z 5 / TerezaMondeková
Závod o život

Bowen McRieve už sto osmdesát let chodí jako tělo bez duše. Odstřihl se od všech pocitů, tíží ho pocit viny za smrt jeho družky, která zemřela na útěku od něj. Bowen ji chce zpátky, proto se přihlásil do soutěže Kvapík za talismany, aby získal klíč, který mu umožní návrat zpátky do minulosti a on bude moct svou Mariah zachránit.

Do soutěže Kvapík za talismany se přihlásila i čarodějka Mariketa Očekávaná. Mariketa se do soutěže přihlásila proto, aby ostatním dokázala, že má na víc, že za něco stojí, ale v sázce je víc než jen její pověst. Ale s čím rozhodně nepočítala je obrovská touha, kterou začne cítit k jednomu vlkodlakovi. On ji ale dává všemožně najevo, že ji pohrdá.

Mezi Bowenem a Mariketou to jiskří. Bowen dokonce poprvé za těch sto osmdesát let přemýšlí, že je na čase jít dál. Začít zase žít. Začít plánovat budoucnost. Nemůže pořád žít v minulosti. Zrovna když se rozhodnou, tak se stane něco, co otřese světem Marikety, ale i Bowena.



Neměla jsem v plánu tenhle díl číst, protože mě popisem moc nezaujal, ale přečetla jsem už všechny ostatní díly ze série a nějak mi to nedalo. Moc jsem od knihy nečekala, ale nakonec jsem byla mile překvapená.... hodně mile překvapená. Kniha se mi opravdu líbila. Sice mám nejradši jiné díly, ale tenhle rozhodně nezaostává. V knize opravdu nechyběla jiskra, touha a vášeň mezi hlavními hrdiny. V knize nechybělo nebezpečí, napětí, dobrodružství, akce, romantika, sex, překvapení a ten zvrat v knize, to odhalení, jak to všechno vlastně bylo, proč to tak bylo.... to byl opravdu velký šok a musím říct, že to měla autorka opravdu brilantně vymyšlený.


Závod o život Závod o život Kresley Cole

Lykaj Bowen McRieve je v životě hodně málo šťastný. Celých sto osmdesát let truchlí pro svou milovanou manželku. Ještě horší než samota jsou pocity viny, které ho pronásledují na každém kroku. Právě proto se přihlásí do závodu Kva... více


Komentáře (0)

Přidat komentář