Ve jménu pravdy přehled

Ve jménu pravdy https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483147/bmid_ve-jmenu-pravdy-vu5-483147.jpg 4 27 27

Vraždy na Sandhamnu série

< 8. díl >

Na letní jachtařský tábor na malém ostrůvku, ležícím v těsné blízkosti Sandhamnu, každoročně přijíždějí stovky dětí. Vedoucí ale tak velký počet dětí nezvládají a ty si brzy mezi sebou nacházejí obětního beránka. Šikana nabírá na razanci a každým dnem přitvrzuje. Ukrytý ve stínu zřejmě někdo sleduje každý krok dětí. Zmizí jedno z dětí a k případu je přivolán Thomas Andreasson z policejní stanice v Nacce. Došlo k neštěstí, únosu nebo vraždě? Noru Lindeovou čeká prozatím nejtěžší případ od jejího nástupu do Úřadu pro potírání hospodářské kriminality. Vede trestní stíhání proti majiteli jedné stavební firmy kvůli zpronevěře několika milionů korun a očekává, že dojde k jeho odsouzení. Jenže obžalovaný nechce za žádnou cenu skončit ve vězení a je pevně rozhodnutý se bránit, což má ve finále zdrcující důsledky. Může mít zmizení dítěte souvislost s tímto případem? Thomas je po krátkém působení u jedné bezpečnostní agentury zpátky u policie. Znovu dělá to, co miluje, ale jeho vztah s přítelkyní Pernillou je hodně napjat˘. Když se ujme vyšetřování zmizení dítěte z jachtařského tábora, musí jeho soukromé problémy stranou. Začíná zoufalé pátrání, žas se nemilosrdně rychle krátí…... celý text

Vydáno: , Víkend
Originální název:

I sanningens namn , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve jménu pravdy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Flowerka
04.05.2024 3 z 5

Príbeh bol fajn, aj keď dosť predvídateľný. V posledných rokoch v severských detektívkach "frčí" šikana a pedofília, takže námetom nič nové, aj keď sa nakoniec ukáže, že všetko je trocha inak...

lucie2371
12.01.2023 5 z 5

Kniha se mi četla opravdu dobře. Byla svižná a pomohly tomu i krátké kapitoly. Děj byl hodně napínavý a zajímavý a občas jsem měla i husinu.
Avšak dvě z témat knihy byla opravdu hrozná.
Pedofilie a šikana. Tu jsem sama zažila na ZŠ a nepřeju to opravdu nikomu.
Chtělo se mi u knihy i brečet a bylo mi šikanovaného líto.


ArwenAragorn
04.01.2023 4 z 5

80%

Benjamin se pokusil ve spacáku otočit na záda, ale tělo ho nechtělo poslouchat. Prst, celá ruka, byla taková divná, ten zvláštní pocit se jí šířil stále výš a výš.
Problém mu dokonce dělalo i jen otevřít oči.
___________________________________________________________________________________________________________
Moc dobrá detektivka, je fakt, že jsem se na začátku trochu ztrácela v přátelích a příbuzenstvu Thomase a Nory, ale pak jsem se rychle zorientovala. Benjamina mi bylo moc líto, nejdřív šikana a pak tohle... Zápletka byla hodně napínavá, určitě knížku k přečtení doporučím.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ve jménu pravdy v seznamech

v Přečtených35x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Viveca Sten
švédská, 1959
2017  84%Dítě útesů
2013  75%Tiché vody
2014  85%Bez viny
2013  84%Ve vyšších kruzích
2015  79%Dnes v noci zemřeš