Ultimate Spider-Man: Moc a odpovědnost přehled

Ultimate Spider-Man: Moc a odpovědnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269000/bmid_spider-man-moc-a-odpovednost-269000.jpg 4 51 51

Myslíte si, že Spider-Mana znáte? Tak to jste na omylu! Nejslavnější hrdina Marvelu byl znovustvořen pro novou generaci. V této knize přichází jeho zrod a tragický příběh o moci a odpovědnosti. Užijte si zbrusu novou legendu o vzniku legendárního pavoučího hrdiny a jeho první bitvu proti úhlavnímu nepříteli - Green Goblinovi. Obsahuje sešity Ultimate Spider-Man #1-7.... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Ultimate Spider-Man: Power and Responsibility , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ultimate Spider-Man: Moc a odpovědnost. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Atlantis
22.07.2021 3 z 5

Ultimátní Spider-man měl být novým, čerstvým pohledem na Spideyho origin. Stejně jako celý Ultimate vesmír. A já z něj mám takové rozporuplné pocity. Bendis tady píše čtivě a nudit se nebudete, ale zároveň tady pro mne nebylo dost nového. Opět je tu kousanec, opět je Peter loser, zase umírá strejda (spoiler?)... No znáte to. Navíc kresba tomu dává zvláštní kýčovitost, která mi k Spider-manovi neseděla. Takže ano, čtivé až na půdu, ale nebylo to ono.

Atak
07.03.2021 5 z 5

Poutavý příběh nádherně nakresleno.


trudoš
02.10.2020 3 z 5

Modernější verze Spider-Manova zrodu pro novou generaci čtenářů. Příběh má švih a spád, snad jen, že postavy samotné jsou možná až příliš stylizované a ne zcela mi sedly (strýček Ben jako hipísák či Green Goblin coby démon z Husí kůže). Příběhu však musím přiznat nápad. Brian Michael Bendis pracuje se starým materiálem zajímavým způsobem, některé věci obrací vzhůru nohama, jiné zas ponechává tak jak byly a na pár věcí se pod čarou vtipně odkazuje. Faktem je, že zachytit hrdinnou povahu maskovaného stěnolezce není zas až takový problém, s charakterem Petra Parkera už je to jiné – tenhle víc připomíná verzi, kterou se stal po letech tajné identity, než toho ušlápnutého lůzra, kterým na počátku byl. Ale pravdou je, že ten by dneska asi nikoho nebavil.
Za mě poctivé tři hvězdy, ničím zvláštním to nepřekvapilo, ale zase se to pro všechnu tu výbušnou akci četlo prakticky samo. Jen mě to tím zasazením do současnosti příliš nepřesvědčilo a specifická kresba Marka Bagleyho jde vysloveně mimo mě.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ultimate Spider-Man: Moc a odpovědnost v seznamech

v Přečtených62x
v Knihotéce47x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x

Autoři knihy

Brian Michael Bendis
americká, 1967
Bill Jemas
americká, 1958