Sladký šepot přehled

Sladký šepot https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89675/sladky-sepot-89675.jpg 4 332 332

Travis série

< 3. díl >

Žiadnej žene sa zatiaľ nepodarilo chytiť za srdce Jacka Travisa, syna miliardára Churchilla Travisa... Kým sa jedného dňa nezjaví v Jackovej firme nazlostená Ella Varnerová s novorodencom na rukách. Matkou dieťaťa je jej mladšia sestra, ktorá sa o dieťa nevie postarať, a Ella si myslí, že jeho otcom je Jack Travis, známy texaský plejboj. Ella žiada Jacka, aby po prvý raz v živote prevzal zodpovednosť za svoje činy. Jack sa tomu nebráni, no zoberie si omnoho viac...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Smooth-talking Stranger , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sladký šepot. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (54)

haWranka
11.12.2023 2 z 5

Jak mě první dva díly bavily, tenhle mě zklamal. Postava Jacka byla podivně nevýrazná, Ella mi nebyla nijak moc sympatická, děj byl extrémně průhledný a sexuální scény mi vlastně překážely. Chápu, že jde o červenou knihovnu, ale tady už se na city hrálo prostě moc.

Han-nah
16.07.2023 4 z 5

Taková krásná červená knihovna pro letní večery. Líbil se mi děj, ale hlavně, jak autorka dovedla perfektně do příběhu zapracovat i vztahy, které Elli má . Ty ze špatného dětství s matkou a sestrou mají vliv na další její život a vztahy s muži. Nevěří si, ale okolnosti ji donutí určité věci přehodnotit.


Bergerac16
07.05.2022 5 z 5

(SPOILER) Série Travis má patosu červené knihovny jen tolik, kolik do tohoto žánru patří, většina je velmi svěží, třetí díl je vůbec naplněný skvělými dialogy, to je radost text se smíchem číst. Hlavně jejich úvodní výměny, ve kterých nejde jen o vzájemné špičkování a flirt, ale i souznění odlišně smýšlejících lidí. Je to chytré, sexy, hravé… Myslím, že lepší partnerské rozhovory jsem u LK ještě nečetla. Zápletka je taky povedená – začít vztah tím, že k testu paternity „za límec táhnete“ údajného otce novorozeného synovce.

Příběh o tom, jak příjemné je najít náhle někoho, o koho se můžeme opřít – ačkoli Ella vyznává, že nikoho takového nechce, přirozenější je za všech okolností všemu čelit sama. On ale skvěle voní, chytře reaguje a je velkoryse „nápomocně manipulativní“.

Úvahy o vztahu, alfasamcích a betasamcích vás přinutí k zamyšlení nad závazky a svobodou ve vztahu. Volné svazky nejsou u nás tak časté, takže je to téma atraktivní. Ella neuznává majetnické vyjadřování ve vztahu, ale v závěru bývalou Jackovu milenku svižně vyprovodí ze dveří. Lehoulince naivně je to tedy vyjádřeno, to zase musím uznat – Ashley je pitomá až PB brání, takový protiklad k Elle zase autorka vykreslovat nemusela. Taky se trochu bráním událostem typu výbuch, havárie, přírodní katastrofa, ale hrdinku by asi nic jiného neposunulo k důvěře v tradiční vztah, takže to v příběhu své opodstatnění má.
Vztahový propletenec mezi matkou a sestrami je zpodobněn moc dobře, stejně tak to, že to občas opravdu nemá žádné řešení.
Negativa textu: překlepy a chyby v textu, už zase.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sladký šepot v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených514x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených26x
v Knihotéce216x
v Chystám se číst81x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech1x