Za hranicí nevinnosti přehled

Za hranicí nevinnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404376/bmid_nikdy-viac-KPm-404376.jpg 4 614 614

Rosemary Beach série

< 2. díl >

Rush a Blaire se k sobě vůbec nehodí. On je bohatý syn známého rockera, Blaire jen obyčejná holka z malého alabamského městečka, která nedávno přišla o mámu i střechu nad hlavou. Co ty dva spojuje? Když se konečně zdá, že by se Blaire mohla odrazit ode dna a být zase šťastná, všechny jistoty se jí znovu hroutí. Když se dozví pravdu o Rushově sestře, kterou před ní Rush i všichni v okolí tajili, je pro ni skutečnost, že jí celou dobu lhali, natolik bolestivá, že se rozhodne opustit Rosemary Beach a nikdy se nevrátit zpět. Zároveň si uvědomuje, že Rushe nedokáže přestat milovat, není si ale jistá, jestli mu bude moct někdy odpustit. Vrací se zpět do Alabamy, do rodného městečka, které je pro ni posledním útočištěm, v naději, že snad někdy na uplynulé nejkrásnější léto v Rosemary Beach dokáže zapomenout. Okolnosti se ale nečekaně změní a Blaire se opět ocitne v Rushově blízkosti. Dokáže v sobě najít odvahu znovu mu důvěřovat?... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Yoli (ČR)
Originální název:

Never Too Far , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za hranicí nevinnosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (80)

Dela90
09.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Blaire zjišťuje, že čeká dítě s Rushem. A teď se musí rozhodnout co bude dál. Nemůže se vrátit zpět, zradil ji, lhal ji. Zůstává proto u Cainovi babičky. Jednou ji přijede navštívit Bethy, která ji přemlouvá, aby se nastěhovala s ní do nového bytu v Rosemary Beach. Blaire prvně nechce nic takového slyšet, ale pak se věci zkomplikují a ona je zpátky v Rosemary Beach, začne chodit opět do práce. Všichni pro ni mají pochopení. Rush se snaží ji dostat zpět, podaří se mu to? A dokáže mu Blaire odpustit to, co provedl? A co teprve Nan? Nan nebo Blaire - komu dá Rush nakonec přednost?

Kde se tahle série tak dlouho schovávala. Rush je prostě božan, to jak se snažil, ačkoliv mám pocit, že se ji pořád za něco omlouval. I tak to bylo dokonalé. Blaire - z nevinné holky se stala žena, která pod srdcem nosí další život. Ačkoliv její jednání někdy bylo fakt nepochopitelné, cloumaly s ní hormony a ty její chutě. Tenhle díl byl fakt nabytý pikantními scénami. Palec nahoru má i Woods, který Blaire moc pomáhal a já si ho zato oblíbila, a to v prvním dílu Rush vykresloval jako nějakého děvkaře, nepřišlo mi to. Bethy - kámoška s velkým K. Nan - tu bych fakt profackovala jedna dvě, ta mě tak vytáčela do běla fakt! Příběh je pořád čtivý, možná o kousínek čtivější než jednička. Mně se tedy líbil o něco víc. Měla jsem pocit, že se tady pořád něco děje. Konec knihy mě rozbrečel, to vyprávění otce Blaire i pak Rush. Bože, doufám, že ve třetím dílu nebude nějaký mega zvrat! Takže jdu na něj. A vy, kteří jste ještě tuhle série nečetli, tak neotálejte, je to boží!

ivetapl
25.04.2022 4 z 5

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli tento díl miluji nebo nesnáším.
Co mě štve, že je to opět plné chyb! Nejsem nějaký češtinář, ale tady to vidím i já. Hodně jsou i špatně jen písmena. Třeba z Rushova pohledu. Např. Věta: ,,Chtěla odejít. NemohlA jsem ji nechat ..." A to je tam časté..

Bohužel za to může Blair! Rush sice občas něco ,,podělal", ale to jak se vše snažil napravit, dokázat ji, že je tam pro ni... To se mi moc líbilo. A Blair?! Za to, co mu neřekla bych ji profackovala! To její chování bylo opravdu strašný!
Jak se tu některé věci vyvynuli...zajímavý. jsem zvědavá na poslední díl. Poznáme tam konečně taky Rushova otce... A opět tam bude až moc Nan. Přijde mi, že si přijde až moc ublížená! A zbytečně v jejím věku podle mě... ‍️

Opět je to šílené čtivé! Jednohubka na večer. Já se jdu vrhnout na poslední díl!!


moma08
23.03.2022 3 z 5

Tady bych dala určitě o půl hvězdičky více o proti prvnímu dílu. Myslim, že tomu hodně pomohlo psaní stylem, kdy vypráví svoje pocity každý hrdina zvlášť. Byla to taková oddychovka, která asi ani neurazí a ani nenadchne..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Za hranicí nevinnosti v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených988x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených56x
v Knihotéce290x
v Chystám se číst153x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech8x