Pohádky z naší zahrádky přehled

Pohádky z naší zahrádky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484795/bmid_pohadky-z-nasi-zahradky-Uql-484795.jpg 5 4 4

Knížka pro děti od pěti do sto pěti let, které mají rády život, dobré lidi a zvířátka. Když se to vše skloubí dohromady, nemůže vzniknout nic jiného než tento příběh. Skutečně pohádkový a pohádkově skutečný. Prostě takový, který potěší úplně všechny. Kterým nejsou lhostejná slova rodina, soulad, láska a porozumění. S naší dvojnožkou jsme pro vás naškrábali tuto knížku. Je kouzelná. Kdo si ji přečte, už nikdy nedá na zvířátka dopustit. Vaši kocouři Miky a Čiky.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohádky z naší zahrádky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Danago
28.11.2021 5 z 5

Velice krásně zpracovaná a mile napsaná knížka pro děti od 5 ti let. V knížce jsou převyprávěny skutečné příběhy, tak aby to děti zaujalo a nenásilná poučení jsou do příběhu krásně zakomponována. Koho by nezaujal příběh o kocourkovi, se kterým se děti ztotožní. A knížka bude bavit i rodiče a prarodiče, kteří ji budou dětem číst. Milé a líbivé ilustrace zaujmou asi každé dítě.
Knížka se bude dobře číst i malým začínajícím čtenářům, protože je použito dostatečně velké a tučné písmo, děj je srozumitelný a oba kocourky si děti zamilují a jejich dobrodružství budou děti bavit. Bonus navíc jsou říkanky, které zaujmou i ty nejmenší.
Autorka použila krásnou češtinu což oceňuji.

musketyrka7370
28.11.2021 5 z 5

Knížka je psaná krásnou češtinou, doprovází ji nádherné ilustrace. Je psaná s láskou nejen ke čtenářům, ale hlavně ke všem živým tvorům. Opravdu je pro čtenáře od 5 do 105 let! Tlapku na to!


lokomotiva885
26.11.2021

Velmi jsem se těšila na Pohádky z naší zahrádky a přečetla jsem je jedním dechem. Skutečné příběhy jsou ,,zpohádkovány,, pro děti srozumitelným jazykem. Pohádky mají to, co právě k pohádkám patří, tedy i výchovný podtext, že o zvířátka se staráme a ponaučení o dobru, které vítězí. Citově zabarvené básničky hezky doplnují a obrázky jsou přesně takové, jaké podle mne mají být. Tedy vyzařující klid a mír, pozitivní, úsměvné s velkýma očima, prostě promlouvající k dětem. Sama se ke knížce budu vracet, i když od dětského věku jsem dávno utekla k babičkovskému. Všem dětem, ovšem nejen jim, přeju Pohádky pod stromeček, tato knížka najde cestu ke každému srdci.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pohádky z naší zahrádky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených6x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

2018  85%Moje dětství na draka
2020  63%Deset tváří ženy
2021  100%Pohádky z naší zahrádky
2017  95%Přiměřeně laskavé příběhy
2020  80%Moje puberta na draka