Pohádky z naší zahrádky

Pohádky z naší zahrádky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484795/bmid_pohadky-z-nasi-zahradky-Uql-484795.jpg 5 4 4

Knížka pro děti od pěti do sto pěti let, které mají rády život, dobré lidi a zvířátka. Když se to vše skloubí dohromady, nemůže vzniknout nic jiného než tento příběh. Skutečně pohádkový a pohádkově skutečný. Prostě takový, který potěší úplně všechny. Kterým nejsou lhostejná slova rodina, soulad, láska a porozumění. S naší dvojnožkou jsme pro vás naškrábali tuto knížku. Je kouzelná. Kdo si ji přečte, už nikdy nedá na zvířátka dopustit. Vaši kocouři Miky a Čiky.... celý text

Přidat komentář

Danago
28.11.2021 5 z 5

Velice krásně zpracovaná a mile napsaná knížka pro děti od 5 ti let. V knížce jsou převyprávěny skutečné příběhy, tak aby to děti zaujalo a nenásilná poučení jsou do příběhu krásně zakomponována. Koho by nezaujal příběh o kocourkovi, se kterým se děti ztotožní. A knížka bude bavit i rodiče a prarodiče, kteří ji budou dětem číst. Milé a líbivé ilustrace zaujmou asi každé dítě.
Knížka se bude dobře číst i malým začínajícím čtenářům, protože je použito dostatečně velké a tučné písmo, děj je srozumitelný a oba kocourky si děti zamilují a jejich dobrodružství budou děti bavit. Bonus navíc jsou říkanky, které zaujmou i ty nejmenší.
Autorka použila krásnou češtinu což oceňuji.

musketyrka7370
28.11.2021 5 z 5

Knížka je psaná krásnou češtinou, doprovází ji nádherné ilustrace. Je psaná s láskou nejen ke čtenářům, ale hlavně ke všem živým tvorům. Opravdu je pro čtenáře od 5 do 105 let! Tlapku na to!


lokomotiva885
26.11.2021

Velmi jsem se těšila na Pohádky z naší zahrádky a přečetla jsem je jedním dechem. Skutečné příběhy jsou ,,zpohádkovány,, pro děti srozumitelným jazykem. Pohádky mají to, co právě k pohádkám patří, tedy i výchovný podtext, že o zvířátka se staráme a ponaučení o dobru, které vítězí. Citově zabarvené básničky hezky doplnují a obrázky jsou přesně takové, jaké podle mne mají být. Tedy vyzařující klid a mír, pozitivní, úsměvné s velkýma očima, prostě promlouvající k dětem. Sama se ke knížce budu vracet, i když od dětského věku jsem dávno utekla k babičkovskému. Všem dětem, ovšem nejen jim, přeju Pohádky pod stromeček, tato knížka najde cestu ke každému srdci.

Marekh
23.11.2021 5 z 5

Pátá kniha od české spisovatelky Šárky Rosové Váňové. Autorčiny knihy mám rád a byl jsem zvědavý na tuto knihu, která je primárně určena dětem, ale knihu si může přečíst naprosto kdokoliv. Jak je uvedeno v anotaci, kniha je pro děti od pěti do sto pěti let a s tímto tvrzením souhlasím. Anotace je stručná a pěkně napsaná.

Kniha má krátké kapitoly a pro mě to bylo pohlazení po duši. Příběh byl čtivý a děti po přečtení knihy se můžou zamyslet nad tím, jak by se měly chovat ke zvířatům. Pochopitelně ne všichni lidé musí mít rádi zvířata, ale určitě by jim neměli ubližovat. Myslím si, že jak se lidé chovají ke zvířatům, jak se to následně odráží v jejich chování k lidem.

Příběh mě svým zpracováním navrátil ke klasickým českým pohádkám. Hlavními postavami jsou kocouři MIKY a ČIKY. V knize se také seznámíme s dalšími zvířaty. Součástí knihy jsou také básně.

Kniha je pěkně zpracovaná. Obálka je nádherná včetně ilustrací, které se v knize nacházejí a rovněž je pěkně zpracována přední a zadní předsádka knihy, na které jsou zobrazeny emotikony kocourů. Kniha je vytištěna na kvalitním papíru. Součástí knihy je také pěkná záložka.

Myslím si, že kniha potěší čtenáře v jakémkoliv věku a kniha může udělat radost jakémukoliv čtenáři. Myslím si, že dětem se tato kniha bude líbit. Osobně jsem si tuto knihu užil. Autorka pracovala na knize 1 rok.

Autorka si vydala knihu samonákladem. Knihu lze koupit pouze na autorčině e-shopu: https://www.sarka-rosova-vanova.cz. Knihu lze koupit také v elektronické formě jako e-knihu.

Autorovy další knížky

2018  85%Moje dětství na draka
2020  63%Deset tváří ženy
2021  100%Pohádky z naší zahrádky
2017  95%Přiměřeně laskavé příběhy
2020  80%Moje puberta na draka

Kniha Pohádky z naší zahrádky je v

Právě čtených1x
Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x