Léčivá síla čerstvého koření přehled
Simona Procházková
Od pradávna se bylinky a koření používaly k léčebným účelům. Časem lidé přišli na to, že i léčivky dodávají jídlu skvělou vůni a chuť. Bylinky a koření prospívají našemu zdraví. Jedině čerstvé koření a výrobky z něj zlepšují chuť pokrmů, zvyšují jejich výživnou hodnotu, ale umí i léčit.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léčivá síla čerstvého koření. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Léčivá síla čerstvého koření v seznamech
v Chystám se číst | 1x |
Štítky knihy
bylinky samoléčba, autoterapie koření
Autorovy další knížky
2011 | Děti a bylinky |
2010 | Léčivá síla čerstvého koření |
2013 | Buďme zdraví na jaře i v létě |
2016 | Když ženy rozkvetou (recepty pro zdraví a krásu) |
2014 | Vítej, zimo bílá : recepty pro zdraví a krásu |