Démonické pasti přehled

Démonické pasti https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34916/bmid_demonicke-pasti-Z33-34916.jpg 4 27 27

Další kniha známého záhadologa, která se tentokrát snaží objasnit nevysvětlitelné záhady a tajuplné jevy spojené s minulostí i současností. Již třetí autorova kniha z edice České záhady, která nás tentokrát zavede do tajemných českých lesů. Existují v nich bludičky nebo brány, kterými se dá projít do jiného času? Můžete se i dnes setkat s ježibabou, divým mužem nebo "divokou honbou"? Lze překročit bludný kořen a dostat se tak do jiné dimenze? Autor uvádí i případy ze současnosti. Některé je možné vědecky vysvětlit, ale některé zůstávají nadále záhadou.... celý text

Záhady
Vydáno: , XYZ (ČR)
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Démonické pasti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

bábuška
17.08.2021 5 z 5

Hodně jsem se dozvěděla jak a kde se mohou vyskytovat různí "Hejkalové, Bludičky, Meluzíny" a jiná pekelná stvoření, které známe z různých vyprávění a pohádek, ovšem od autora zasvěceného je to úplně jiné podání. A také že se obdobné jevy vyskytují nejen v Evropě, ale i v Americe, Číně a Austrálii. Místy jsem se vracela, abych to lépe pochopila, ale bylo to poučení velice zajímavé. Kdo má rád záhady, tomu doporučuji.

Atekram
09.03.2021 5 z 5

Otomar Dvořák je můj nejoblíbenější záhadog a autor v tomto žánru. Přečetla jsem hodně takových knih od různých autorů, ale často mám s nimi problém, že jsou nezáživné, nebo mi jejich styl psaní prostě nesedí. U pana Dvořáka se mi to ale nestalo nikdy. Velmi mě baví, jakým způsobem přemýšlí o záhadách, propojuje je s realitou a minulostí, zkoumá souvislosti,... Pokaždé získám zajímavé informace, fascinující zjištění, materiál k přemýšlení. Vše je o to lepší, že se pohybujeme po důvěrně známých místech naší země a všechno je povědomé. A nic nám nebrání vyjít ven, podívat se kolem sebe jinak a možná to všechno ucítit na vlastní kůži.


richard7959
06.01.2019 3 z 5

Teprve až s odstupem času jsem tuhle knihu ocenil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Démonické pasti v seznamech

v Přečtených37x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x