Bylo jednou jedno loutkové divadlo přehled

Bylo jednou jedno loutkové divadlo https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77853/bmid_bylo-jednou-jedno-loutkove-divadlo-bxh-77853.PNG 4 54 54

Co dělají loutky z loutkového divadla když s nimi právě nikdo nehraje? Co dělá Kašpárek, král, princezna, čert, vodník, loupežníci Vlasando, Ušando a Nehtando? To vše se dozvíte v půvabné knížce Eduarda Petišky.

Literatura česká Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Bylo jednou jedno loutkové divadlo , 1980


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bylo jednou jedno loutkové divadlo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

a304
24.03.2022 5 z 5

(SPOILER) Z edice: První čtení je tato knížečka s krásnými ilustracemi. Přiláká i ty prvňáčky, kteří neradi čtou. Navíc se naučí zacházet s oblíbenou loutkou. Která to bude?

IVANA0123
15.05.2021 5 z 5

Kašpárek a Koníček a jedna z nejhezčích knížek mého dětství. A to nejen obsahově - pohádky Eduarda Petišky jsou milé a úsměvné - ale i výtvarně, protože ilustrace Heleny Zmatlíkové jsou prostě krásné a nezaměnitelné. A že byla hodně oblíbená už je bohužel na její vazbě poznat, ale přesto bych se této knížečky nevzdala. 2x5*, zaslouží si je oba autoři.
(5/21)


Turlogh
17.04.2021 4 z 5

Půvabná knížečka pro malé dítka od známého autora Eduarda Petišky s nádhernými ilustracemi Heleny Zmatlíkové. Několik krátkých, milých pohádek spojených s hlavními postavičkami loutkového divadla. Myslím, že těchto vyprávění lze využít i jako scénářů k divadelním loutkovým představením. Navíc, postavy na předsádce knihy lze okopírovat a udělat z nich papírové plošné loutky k malému rodinnému divadélku. Knížku doporučuji především dětem mezi 4 až 7 lety. Howgh.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Bylo jednou jedno loutkové divadlo v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených69x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených5x
v Knihotéce29x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x