Zuza1893 Zuza1893 přečtené 22

☰ menu

Knihovna duší

Knihovna duší 2016, Ransom Riggs
4 z 5

Velmi povedené zakončení příběhu. Mě se to četlo samo a za přečtení to stojí.


Sophiina volba

Sophiina volba 2005, William Styron
4 z 5

Až na hodně chladný a dost nudný začátek, který jsem hodně přetrpěla, mě kniha chytla a moc se mi líbila. Jen to chce přetrpět prvních cca 150 stránek.


O kocourovi, který přišel na Vánoce

O kocourovi, který přišel na Vánoce 2009, Cleveland Amory
2 z 5

Ze začátku kniha vtipná a fajn...ale od cca půlky se to nějak zadrhlo a vůbec mě nebavila. Musela jsem se hodně přemáhat, abych jí vůbec dočetla. A to jsem velký kočkomil, který má rád jakýkoliv příběh, knížku, kde vystupuje kočka. Ale za mě velké zklamání.... celý text


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti 2012, Ransom Riggs
4 z 5

Velmi zajímavá, čtivá knížka, která mě dovedla překvapit. Zajímavý, dynamický děj s otevřeným koncem...jdu si sehnat další díl :-)


Bezpečný přístav

Bezpečný přístav 2012, Nicholas Sparks
4 z 5

Knihu jsem měla v plánu již delší dobu. A jsem ráda, že jsem se na ní díky čtenářské výzvě vrhla. Zajímavý příběh. Kniha se hezky a příjemně čte. Chvílemi tak napínavá, že jsem se nemohla odtrhnout. Celkově mě kniha a příběh hodně mile překvapily. Viděla jsem i film. Kniha pro mě lepší, ale film je také dobrý.... celý text


Hostitel

Hostitel 2009, Stephenie Meyer
4 z 5

Do knihy jsem se pustily díky čtenářské výzvě a trošku s despektem. Ale byla jsem hodně mile překvapená. Zajímavý příběh, hezky napsané, čtivé.