Udírny a uzení ryb podobné

Udírny a uzení ryb https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78987/udirny-a-uzeni-ryb-78987.jpg 5 1 1

Příprava ryb k uzení, různé způsoby uzení, kuchařské předpisy, grilování a marinování ryb. Příručka seznamuje s druhy ryb vhodných k uzení, s přípravou ryb a se způsoby uzení. Nabízí kuchařské rybí předpisy, stručně se věnuje grilování a marinování ryb. Obsahuje fotografie, slovníček a rejstřík.

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Grada
Originální název:

Fische selbst räuchern


více info...

Podobné knihy (5)

Uzení pro labužníky Uzení pro labužníky Cosima Bellersen Quirini

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleni... více


Domácí uzení masa na grilu i v udírně Domácí uzení masa na grilu i v udírně Will Fleischmann

Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kousk... více


Vše o uzení Vše o uzení Vladimír Dyk

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, ... více


Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasol... více


Uzení, nakládání a konzervování masa Uzení, nakládání a konzervování masa Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina - ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně naso... více

Štítky knihy

americká literatura uzení masa a ryb

Autorovy další knížky

Egon Binder
německá, 1948
2005  60%Udírny a uzení: maso, masné výrobky ,ryby
2011  100%Udírny a uzení ryb