secrecy secrecy oblíbené citáty

☰ menu

Lidé, které milujeme, v naší mysli neustále umírají a my tomu musíme přihlížet. Z nějakého důvodu to ale není nesnesitelnější než pocit bláhové naděje. Naděje nás nutí věřit v zázraky, které se ale nikdy nestanou. Naděje, která nás rozdrtí tíhou nesnesitelné pravdy. - Deset tisíc nebí nad tebou
Amy Vincent

Na dešti se mi líbí, že při něm lidé nepoznají, jestli pláčete nebo ne. (Eden - Víš, že tě miluju?)
Estelle Maskame

"No te rindas" (Víš,že mi chybíš?)
Estelle Maskame

"Nevím,jaké je to být do někoho zamilovaný," přizná se Tyler s trochu dýchavičným smíchem, "ale jestli být zamilovaný znamená myslet na někoho každou vteřinu každého dne ... Jestli být zamilovaný znamená,že se vám změní nálada,kdykoliv je ten člověk nablízku... Jestli být zamilovaný znamená,že byste pro toho člověka udělali cokoliv a všechno," zašeptá, "pak jsem do tebe nekonečně zamilovaný." (Víš,že tě potřebuju?)
Estelle Maskame

Na lásku vždycky zbude místo. I kdyby bylo maličké jako škvírka ve dveřích.
Kiera Cass

Došlo mi, že přítomnost člověka začnete vnímat nejvíc teprve v momentě, když už s vámi není.
Kiera Cass

Být naživu ještě neznamená skutečně žít.
Kiera Cass

Jestli tě ztratím, ztratím všechno.
Becca Fitzpatrick

Jak dlouho vydržíme žít ve lži... aniž by se z ní stala pravda?! - Finále
Becca Fitzpatrick

''Když to chceš mít primitivní, pěkně voníš,'' všiml si. .... ''Říká se tomu sprcha...'' vyhrkla jsem automaticky, ale pak jsem se zarazila. Tohle mi bylo povědomé, silně povědomé. ''Mýdlo. Šampon. Horká voda,'' dodala jsem posléze. ''Nahota. Už jsem o tom slyšel,'' odvětil Jev a přes oči mu přelétlo cosi nečitelného. (Ticho)
Becca Fitzpatrick

Želvy ti toho o cestě poví víc než zajíci.
Kerstin Gier

Nikomu nevěř. Ani svému pocitu ne. - Modrá jako safír
Kerstin Gier

Kdo věří na náhodu, nepochopil moc osudu. - Modrá jako safír
Kerstin Gier

„Už zase jsi mluvila s tím výklenkem, Gwendolyn. Docela jasně jsem to viděl.“ „Jo, je to můj oblíbený výklenek, Gordone. Urazí se, když s ním nemluvím.“
Kerstin Gier

Zjistila jsem,že bouřka neznamená pokaždé jen špatné počasí a že se požár může stát začátkem něčeho nového.Uvědomila jsem si,že svět není zdaleka černobílý.Víc,než jsem si dovedla představit.poznala jsem,že někdy je nejodvážnější ten,kdo má strach,ale i přesto kráčí dál kupředu.A v neposlední řadě jsem pochopila,že v životě nejde o prohry a výhry.( Zasvěcená)
Cynthia Hand

„"Možná by ses na to mohla podívat z jiného hlediska. Nepřemýšlej o tom, jestli bys byla šťastná jako jeho žena. Polož si otázku, jestli když si ho vezmeš, staneš se osobou, kterou bys chtěla být. Myslíme na štěstí jako na něco, co si můžeme vzít. Ale obvykle štěstí získáme z toho, že jsme spokojeni s tím, co máme a přijmeme sami sebe takové, jací jsme." ........ "Nechci se stát někým jiným jenom proto, že se to ode mě očekává." "Tak to nedělej. Staň se něčím víc," říkám. "Cos to právě řekla?" ptá se. "Staň se něčím víc, než jen tím, co se od tebe očekává. Povznes se nad to. Vyber si svoje vlastní poslání." (Nespoutaná)
Cynthia Hand

"A seš dobrej?" "V tahání pitomců ze sněhu? Patřím k světové špičce."
Cynthia Hand

Žít, to je nejvzácnější věc na světě, neboť většina lidí jenom existuje.
Oscar Wilde

Čtenář prožije tisíc životů, než zemře. Člověk, jenž nikdy nečte, prožije jen jeden.
George R. R. Martin