Estelle Maskame citáty

skotská, 1997

Citáty (30)

 Dokud se nevzdáš ty, nevzdám se ani já. - Tyler (Víš, že tě potřebuju?)


... je mnohem větší legrace, když se můžete někomu vysmívat, než když se někdo vysmívá vám. Druhá tvář Kaie


"La breve vita" (Víš,že tě potřebuju?)


"Me estoy muriendo por besarde" (Víš,že tě potebuju?)


"Nevím,jaké je to být do někoho zamilovaný," přizná se Tyler s trochu dýchavičným smíchem, "ale jestli být zamilovaný znamená myslet na někoho každou vteřinu každého dne ... Jestli být zamilovaný znamená,že se vám změní nálada,kdykoliv je ten člověk nablízku... Jestli být zamilovaný znamená,že byste pro toho člověka udělali cokoliv a všechno," zašeptá, "pak jsem do tebe nekonečně zamilovaný." (Víš,že tě potřebuju?)


"No te rindas" (Víš,že mi chybíš?)


Copak neví, že lidé, které máme ve svých životech, tam nemusejí zůstat navždy? Neuvědomuje si, že se věci mění? Víš, že tě potřebuju?


Domnívám se, že je osamělý, příliš soustředěný na svůj smutek, a až se jednoho dne vzpamatuje a uvědomí si, že od sebe všechny odehnal, bude už pozdě. Druhá tvář Kaie


Existuje vůbec nějaký rozdíl mezi tím, když člověk někoho miluje a když je do někoho zamilovaný? Víš, že tě potřebuju?


Chci, aby tu bylo ticho, a já mohla v klidu pozorovat jeho rysy a jeho chyby. Chci se mu znovu podívat do obličeje a chci zachytit jeho pohled. Chci se usmívat a chci, aby mi můj úsměv oplatil. Chci vidět, jak zatne zuby, když přemýšlí. Chci, aby mi důvěřoval natolik, že mi prozradí své myšlenky. Chci nahlédnout do jeho nitra, pochopit ho, přijmout ho. Chci ho. (Eden o Tylerovi - Víš, že tě miluju?)


Je zvláštní, jak život funguje. Vaše rozhodnutí vám můžou připadat správná, můžete s nimi být spokojení, ale vnější svět je umí v jediném nepozorném okamžiku změnit v něco tak strašného, že jich začnete litovat. Druhá tvář Kaie


Když je člověk mladý, všechno mu připadá jako konec světa. Ale když se pak ohlédne zpátky, není to tak. Víš, že mi chybíš?


Když ti na někom záleží, chceš, aby se cítil líp. To děláš, když někoho miluješ. (Eden) Víš, že mi chybíš?


Klidně bych i zabíjela, jen abych tě mohla každý den líbat. (Eden - Víš, že tě miluju?)


Možná, že jsme se v uplynulých třech letech tolik snažili přesvědčit všechny v okolí, aby se smířili s naším vztahem, až jsme úplně zapomněli, že jediní lídé, kteří se s ním potřebují smířit, jsme my dva. - Eden (Víš, že mi chybíš?)


Na dešti se mi líbí, že při něm lidé nepoznají, jestli pláčete nebo ne. (Eden - Víš, že tě miluju?)


Nevím, jestli nechat se odvézt někým, kdo má takové problémy s chováním, je dobrý nápad. Určitě je nepozorný řidič, který nedodržuje rychlostí limity a občas přejede malé dítě. (Víš, že tě miluju?)


Nevyžaduju od něho výborné známky, uklizený pokoj ani pomoc při mytí nádobí, jen chci, aby byl v pořádku, což ani zdaleka není. (Ella o Tylerovi - Víš, že tě miluju?)


Nikdy nedbejte na to, co si myslí ostatní. Váš život je váš život, vaše hudba je vaše hudba, vaše volba je vaše volba a vaše vodka je vaše vodka. Nemarněte čas zbytečnostmi. Dělejte, co chcete. Choďte každý večer do klubů, nasedněte na letadlo, navštivte Bulharsko. Dělejte to, co vás učiní šťastnými... (La Breve Vita - Víš, že tě miluju?)


Odpuštění se nedá očekávat, musí se zasloužit.


Pomsta člověku nic nepřinese a často je velmi těžké zvážit důsledky svých činů, dokud není příliš pozdě. Druhá tvář Kaie


Potřebuju být s tebou. Ty pro mě nejsi rozptýlením. To jsem já, Eden. Tohle. Právě teď. Způsobuješ v mém nitru zatracený chaos, ale mně to nevadí, protože to jsem já. Jsem chaos. A nejvíc na tobě miluju, že v tvé přítomnosti můžu být takovým chaosem. Protože ti věřím. Jsi jediná osoba, která se o mě zajímala a rozebrala mě. Chci být tvým chaosem... (Tyler - Víš, že tě miluju?)


Přepnu na Twitter. Nejkrutější sociální síť ze všech. Když jde o pomluvy a dramata na střední škole, je Twitter jako kotel - všichni musí něco říct, protože je tak snadné to říct, a každý příspěvek podněcuje další žhavou diskuzi, připomínky, nechtěné názory. Druhá tvář Kaie


Rachel se taky usměje, ale stejně vypadáme jako trio sériových vrahů. (Víš, že tě miluju?)


Tuto knihu od začátku věnuji svým čtenářům, protože není moje, ale jejich. (ke knize Víš, že tě miluju?)


Uprostřed protější stěny pokoje na mě čekají slova načmáraná černým fixem,která tvoří vzkaz : "promiň musel jsem do práce,už teď mi chybíš a můžu psát na svou zeď,protože se tu brzy chystám malovat. te amo" (Víš že mi chybíš ?)


V tom je vzdálenost záludná. Buď vám poskytne čas, abyste se od někoho posunuli dál, anebo si díky ní uvědomíte, jak moc toho člověka potřebujete. (Eden)


V tom je vzdálenost záludná. Buď vám poskytne čas, abyste se od někoho posunuli dál, nebo si díky ní uvědomíte, jak moc toho člověka potřebujete. Víš, že tě potřebuju?


Vstávat o letních prázdninách před dvanáctou nebo o takovém čase dokonce chodit mezi lidi, je absurdní. Je to proti společenským pravidlům, která platí pro každého normálního puberťáka. (Eden - Víš, že tě miluju?)


Zoufalé časy vyžadují nejlepší přátele. (Eden)