Zdery Zdery komentáře u knih

☰ menu

Láska na druhý pokus Láska na druhý pokus M. J. Summers (p)

Začátek knihy vypadal celkem slibně, prostředek byl děs běs - nezáživné erotické scény, konec už byl lepší. Naštěstí jsem si tuto e- knihu koupila ve slevě, kdybych za ní zaplatila plnou cenu, tak bych asi byla řádně naštvaná. Za mě umolousané 3 hvězdy.

23.04.2016 3 z 5


Husákovy děti aneb Mistrovství světa ve lhaní Husákovy děti aneb Mistrovství světa ve lhaní Marcel Deli

Tahle knížka mě hodila do dětství. Prvomájový průvod a branné cvičení - to mě totálně dostalo.Už mi chyběl jen lampionový průvod a pokládaní věnců.

25.08.2015 5 z 5


Tichý pláč Tichý pláč Joe Peters

Hrůza, co někdy rodiče dokážou udělat vlastním dětem! Děsivá kniha, ale napsaná opravdu čtivě.

14.08.2015 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Této knížce jsem se vyhýbala jako čert kříži, protože nemám ráda smutné konce. V životě si člověk zažije dost smutku, takže alespoň v knize chci číst něco se šťatným koncem.. A včera zapnu televizi a oni to dávaly na HBO. Film byl krásný, ale řvala jsem u toho jako želva. Knížku si ale stejně nepřečtu. Hlavně proto, že mě nebaví, když nejdřív vidím film a pak si mám přečíst knihu. Opačně mi to nevadí.

19.07.2015


Závrať všedních dnů Závrať všedních dnů Nora Roberts

Tak nevím, nějak se touhle knížkou nemůžu prokousat. Myslím, že se Nora měla víc zaměřit na vztahy mezi hrdiny a ne na sáhodlouhé opisy zařízení pokojů a stavebních prací. Knížka mě nebaví, ale možná je to i díky tomu, že jsem před ní četla Megan Hart a Lindu Howard. A od těch děj sakra jinak odsejpal!

13.07.2015 2 z 5


Kouzlo noci Kouzlo noci Charlotte Vale Allen

Tahle kniha mě opravdu dostala! Erika mi bylo hrozně moc líto a Marisa byla úžasná ženská. Je to příběh o kráse lidské duše a velké lásce.

14.04.2015 5 z 5


Kouřová clona Kouřová clona Sandra Brown

Pro mě zatím jednoznačně nejlepší knížka od Sandry. Napínavé od začátku až do konce, má to spád, čte se jedním dechem a není zde jediná stránka, na které byste se nudili.

10.04.2015 5 z 5


Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí K. A. Tucker

Moc hezká kniha. O nenávisti, lásce, vyrovnávání se s tragédií, pocitu viny a hlavně o odpuštění.

15.03.2015 5 z 5


Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Včera jsem knihu dočetla a mám z ní rozpačitý dojem. Námět byl zajímavý, ale podle mě z něj autorka příliš nevytěžila. Dost mi vadilo to neustálé střídání současného děje a různě staré minulosti. Na knize je poznat, že byla vydána již v roce 1985 - odvážný námět napsaný tak nějak babičkovsky. A konec je taky takový podivný.

25.12.2014 3 z 5


Otrok Otrok Sylva Lauerová

Pro mě tedy hodně drsná kniha. Četla se dobře, chvílemi mi běhal mráz po zádech. Člověk si jen říká, jak si někdo může dobrovolně nechat ze života udělat takové peklo? Podle mě jde ale i o to, že pokud je člověk takto sexuálně zaměřený, tak by si měl vybrat někoho, kdo má s takovýmto vztahem zkušenosti a ne amatérku (jako v této knize), která postupně ztratila soudnost a jakýkoli cit a zábrany.

18.11.2014 4 z 5


Král Král J. R. Ward (p)

J.R. Ward opět nezklamala!!!! Spousta příběhů v jedné knize a jeden zajímavější než druhý.

03.11.2014 5 z 5


Akademie Evernight Akademie Evernight Claudia Gray (p)

Pro Beni: Podívejte se o kousek výš na této stránce, kde je obrázek s obálkou knihy a její anotace. Pod ní je Série: Evernight. Klikněte na název série a objeví se Vám řazení knih v sérii. Je to tak u všech knih na tomto webu.

01.07.2014


Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Nebylo to špatné, ale ta spousta zvláštních výrazů mi docela vadila. Další díl si určitě přečtu.

10.06.2014 4 z 5


Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Celá trilogie je moc pěkná. I když tedy hodně, hodně depresivní!

16.05.2014 5 z 5


Jesika - Zkouška lásky Jesika - Zkouška lásky Ashley Carrington (p)

Pěkná knížka. V recenzi na stránkách knihkupce jsem četla, že tato kniha je vynikající volba pro ty, kterým se líbily Ptáci v trní. To snad musel napsat někdo, kdo tuhle knihu vůbec nečetl! Jediné, v čem ji to připomíná je to, že děj se odehrává částečně v Austrálii. Pokud mi tenhle příběh něco připomíná, tak snad Noc v ráji od Candice Proctor.

13.05.2014 5 z 5


Předurčena do hrobu Předurčena do hrobu Jeaniene Frost

Moc pěkná série. Jen si dovolím podotknout pro ty, kteří se chystají se vrhnout na 5. díl, aby si nejprve přečetli dvě knihy ze série Svět nočních lovců, kde se dozví něco víc o Spadeovi a Mencheresovi. Já se po čtvrtém díle vrhla hned na pátý a pak jsem se divila, jak to, že mi nějaké informace utekly. Následně jsem zjistila, že to co mi uniklo je napsáno právě v této sérii.

07.05.2014 5 z 5


Vytoužený milenec Vytoužený milenec J. R. Ward (p)

Celá série se mi moc, moc líbila! Doufám, že další díl vyjde co nejdříve. Pěkně napsané, akční, sem tam nějaký ten sex a všechno do sebe krásně zapadá. Člověku vůbec nepřijde, že se jedná o fantasy.

08.04.2014 5 z 5


Žár Žár Maya Banks

Mam stejný pocit jako barca8336, též jsem trpěla, ale nakonec jsem to dočetla. Příběh totálně bez nápadu a v podstatě o ničem. Jo, to Chlad, to bylo jiné kafe, to se mi líbilo. Ale tohle, to fakt ne! No nic, jdu si spravit náladu Bratrstvem černé dýky.

28.03.2014 1 z 5


Letní zahrada Letní zahrada Paullina Simons

Mám celou trilogii za sebou a musím říct, že po jejím dočtení budu nejméně týden v depresi. Člověk si jen říká, jak by tohle všechno mohl někdo přežít a nezbláznit se ? První dvě knihy byly úžasné. Tato se mi až do Vietnamu taky moc líbila, ale ten Vietnam jsem autorce tak nějak vůbec nevěřila. Prostě mi to tam nesedělo, bylo to divné a konec už to tak nějak těžko zachraňoval.

18.03.2014 4 z 5


Měděný jezdec Měděný jezdec Paullina Simons

Krásný, silný příběh o velké lásce, statečnosti, lidské zlobě, zradě a naději. Nádherná kniha, ale musím přiznat, že chvílemi se mi ani nechtělo číst dál, protože jsem se děsila, co se zase hrozného Táně a Alexandrovi přihodí. Když jsem ji dočetla, tak jsem si říkala, že než začnu číst další díl, tak musím číst nějakou veselejší knihu. Ale samozřejmě mi to nedalo a hned jsem se vrhla na druhý díl.

13.03.2014 5 z 5