VictoriaD VictoriaD komentáře u knih

☰ menu

Ordál Ordál František Kalenda

Tak snad mé hodnocení bude dostatečně objektivní, aby to nebylo podezřelé, že je tu další strašně sluníčkovej komentář. Opravdu nikdo mi nedržel nůž pod krkem, když jsem to psala.

Pokud vás neodradí věk spisovatele. (Píšu to sem protože jsem se setkala s názorem,:" Vždyť je mu 22, to nemůže být dobré.") Jak pro koho. Kdo četl 50 odstínů šedi pochopí, že ne vždy, je věk zárukou kvality. Hodil se mi i popis kdo je kdo na začátku knihy, protože postav je tam opravdu dost a občas jsem si říkala : " A sakra, kdo to je?" Stačilo nalistovat rejstřík postav a byla jsem doma. Potom to přijde, držíte knihu v ruce, přečetli jste si začátek, teď jen nalistovat první kapitolu a přejet řádek očima.

Co to budu okecávat ta kniha vás prostě vtáhne do děje, přečetla jsem jí za den a půl, musela jsem číst ráno v metru, v práci a večer v posteli, jen abych věděla jak to bude končit. (Doufám, že bude další pokračování.)

Tahle kniha má všechno co se mi líbí, rychlý spád, trošku fantasy, nástin milostného vztahu a relativně špatný konec pro hlavního hrdinu. (Spisovatel se asi rád vyžívá v týrání svých hlavních postav. =D) Některé povahové rysy a hlášky mi byly také povědomé. Hodně často jsem se přistihla s připitomnělým úsměvem.

Konečně v Čechách vydali někoho, jehož postavy nejsou ultrakrutopřísné a jsou to jen normální lidé. Mám ráda Sedmihradsko bez upírů.

I.

25.11.2012 4 z 5


Asfalt Asfalt Štěpán Kopřiva

Tuhle knížku prostě nemůžete nemilovat.

15.11.2012 5 z 5


Dítě boží Dítě boží Cormac McCarthy

Musela jsem tuhle knihu číst nadvakrát, protože tu surovost jsem nedávala. Líbí se mi jak je kniha napsaná, protože mám ráda surovost a realistično..

15.11.2012 5 z 5


Lolita Lolita Vladimir Nabokov

Miluji tuto knihu a vždycky se k ní ráda budu vracet.

15.11.2012 5 z 5


Zombie: Příručka pro přežití Zombie: Příručka pro přežití Max Brooks

No, co vy víte..Možná se při Velkém průseru bude hodit cokoli. :D

15.11.2012 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Nuda nuda, šeď šeď... na to jak měla velkou reklamu, zklamala...

13.11.2012 odpad!