Zombie: Příručka pro přežití

Zombie: Příručka pro přežití https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35173/bmid_zombie-prirucka-pro-preziti-bzq-35173.jpg 4 77 15

Proč brát na lehkou váhu a pošetile riskovat to nejcennější, co máte - svůj život? Nechť je vám tato kniha klíčem k přežití v boji proti hordám nemrtvých individuí, které vás mohou, aniž byste to věděli, sledovat právě nyní. Zombie - příručka pro přežití nabízí všechny druhy ochrany a spoustu ověřených rad z důvěryhodných zdrojů, jak zabezpečit sebe a své nejbližší proti živým mrtvolám. Tato kniha vám může zachránit život.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

The Zombie Survival Guide: Complete Protection from the Living Dead , 2008


více info...

Přidat komentář

Pavelmokry
10.11.2023 5 z 5

naprosto bravurně napsaná kniha

Alezi76
26.07.2018 4 z 5

Pro fanouška tohohle žánru je to knížka jako stvořená. Nenáročné na čtení.


NessaIssil
29.03.2017 4 z 5

Autor si opravdu "vyhrál" :-) Taková oddechovka, na druhou stranu nic, co by fanoušek zombie nevěděl ;-)

Zrzavá_Tereza
22.08.2016 2 z 5

Bohužel za mě takové malé zklamání. Jako milovnice zombíků mám zhlédnuté snad všechny filmy a seriály o nich, takže mi tahle kniha nic nedala - všechno jsem už věděla a znala. Ale pro "zombie laika" bude třeba přínosná :)

Lenka_Lennie
14.07.2016

Když milujete Zombie, je tato kniha pro Vás vhodná. Já jsem jejich milovník a tuto knihu jsem si přečetla jen ze srandy, ale chytlo mě to hned a přečetla jsem si po pár dnech. Výborná na zasmání. :)

vladceTyran
24.03.2016 5 z 5

Takové základy jak se nelapit do spárů zombíků, na co si dávat pozor a na co se v případě nutnosti připravit, kam a jak se ukrývat, na co myslet. Nenajdete tam nic o tom jak uvázat smyčku a podobné věci, na to jsou jiné specializované knihy. ke konci knihy jsou reálné, zaznamenané příběhy z útoků zombies. Nechápu proč to je zařazeno do žánru scifi nebo humor, tohle zařazení má i amazon, přitom tam ani nic humorné neni a scifi žánru je to na hony vzálené, já bych to zařadil du žánru survivor.

PierRe Vesper
24.01.2015 3 z 5

příručku jsem si kupoval společně s Válkou, ale oproti knize, jsem byl nadmíru zklamán.
Taková příručka pro tupce. Pro Amíky prostě.

reccal
10.02.2014 5 z 5

Pro mne podhodnocená knížka, u které jsem se po prvním přečtení lámala smíchy. Skvěle a čtivě napsané. Nutnost pro každého, kdo věří na zombie den D:).

Tricek
11.12.2013 2 z 5

Kniha nebyla příliš dobře napsaná, dokonce i na fiktivní záležitost psal autor spoustu nesmyslů. V textu se nachází slova ve špatném pádě a poměrně často chybějí písmena. Pozornost si zaslouží smyšlené příběhy na konci knihy, ty se mi zdály dobře napsané.

VictoriaD
15.11.2012 5 z 5

No, co vy víte..Možná se při Velkém průseru bude hodit cokoli. :D

Kortexo
01.08.2012 4 z 5

Bylo to zabavné čtení.Může být pěkným dárkem.

fmash
10.04.2012 4 z 5

Vážně se tvářící, ale s přiznanou nadsázkou sepsané pokyny pro situaci, kdy se v ulicích objeví to, co všichni diváci hororů tak trochu očekávají: zombie. Po dvou letech jsem si knihu rád přečetl znovu (pravda již s menším nadšením), je to zábavná jednohubka, možná ne určená pro každého, ale příjemné šimrání paranoie vyvolat dovede. Rozhodně nutnost pro čtenáře Světové války Z.

LordSnape
29.01.2012 4 z 5

Hodně zajímavá příručka. Autor (syn slavného šílence Mella Brookse) nás dokonale seznamuje se zombie problematikou, s různými typy bránění, útočení a základními pravidly chování ve skupině, včetně mnoha způsoby likvidace, ať už zbraněmi či jinými způsoby. Ke konci ještě přihodí početný zástup doložených útoků (od úsvitu dějin až do současnosti) a pár stránek k osobním záznamům střetů apod. Vím, že je to fikce, ale při čtení se ve mně rozbouřila jakási euforie, jestli na tom opravdu cosi není. Každopádně teď vím, že až naplno vypukne zombiefikace, já budu připraven. A vy byste měli udělat totéž. Člověk nikdy neví.

Galenius
14.12.2011 4 z 5

Výborná příručka pro případ, že by zombie přišly. Řeší všechny možné situace, které by mohly nastat. V knihovně mi stojí hned vedle příručky SAS pro přežití.
Nutnost pro každého, kdo chce být připraven na vše. 8-)

pajonek
30.11.-0001 odpad!

...... tahle idiotská a debilní příručka se nedá brát ani vesele ani vážně , nějakej recenzista napísal
..................."ale i tak je to kniha, za kterou se nemusím v knihovničce vůbec stydět." ........ 199 korun a stydím se za něj.......... u nás v knihkupectví leží tenhle paskvil mezi dětskou literaturou

Štítky knihy

zombie

Kniha Zombie: Příručka pro přežití je v

Právě čtených3x
Přečtených121x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených6x
Knihotéce64x
Chystám se číst30x
Chci si koupit13x
dalších seznamech2x