suricata suricata komentáře u knih

☰ menu

Tajemství otce děsu Tajemství otce děsu Jiří Svoboda

Arminus má pravdu. Autorem je Jiří Svoboda (1974), autor knih o Českém středohoří a Krušných horách.
https://www.databazeknih.cz/autori/jiri-svoboda-83104

28.01.2022 5 z 5


Kim Čong-il uvádí Kim Čong-il uvádí Paul Fischer

Tohle je tak neuvěřitelné, že to prostě přečtete jedním dechem. :) Díky téhle knize jsem si vzpomněl na to, jak jsem jako malý kluk hltal film Zrada a pomsta. Viděl jsem jej snad 20x :D // Pro filmového nadšence je tato kniha poklad. Zmínka o ČSSR je bonbónkem příběhu pro nás Čechy :) Mozaika o KLDR se neustále doplňuje. Bude mít tenhle komediální cirkus někdy konec?

06.02.2021 5 z 5


Zázračné České středohoří Zázračné České středohoří Jiří Svoboda

Kniha je pokračováním konceptu knih o Českém středohoří a drží styl a kvalitu předchozích titulů. Obsahuje kvalitní mapy a autor Jiří Svoboda opět nezklamal, opět úžasné fotografie a poutavé texty. Je to srdcovka.

22.01.2021 5 z 5


Útěk ze Severní Koreje Útěk ze Severní Koreje Blaine Harden

Tohle je prostě jeden z nejneuvěřitelnějších přběhů, které jsem četl. Tohle je ten typ knihy, kdy hltáte každý další list. :) Pilot No Kum-sok mne fascinoval svou ryzí statečností, odvahou a neuvěřitelným smyslem pro čest a pravdu. Je to vlastně prototyp opravdového hrdiny. Líbí se mi i střídání rytmu vyprávění z pohledu pilota a z "pohledu" Kima, respektive režimu. // Šokovalo mne, kolik let musel pilot pan No, zažít a přetrpět neustálé výslechy ze strany USA. // Kniha mi doplnila "vzdělání" ohledně lepšího "pochopení" stavu toho, proč je Korea tam, kde je.

07.01.2021 5 z 5


Tajemství Českého středohoří Tajemství Českého středohoří Jiří Svoboda

Na knize je znát, že autor je srdcař a milovník krajiny svého domova. Výborně zpracované, krásné fotografie a speciální obálka. Skvělá pokladnice výletů po kosmické krajině Českého středohoří.

29.10.2020 5 z 5


Východní Krušné hory Východní Krušné hory Jiří Svoboda

Kniha je pokračováním konceptu knih o Českém středohoří a drží styl a kvalitu předchozích titulů. Obsahuje kvalitní mapy a autor Jiří Svoboda opět nezklamal, opět úžasné fotografie a poutavé texty. Je to srdcovka.

27.10.2020 5 z 5