Stolid Stolid komentáře u knih

☰ menu

Šachovnice bohů Šachovnice bohů Richelle Mead

Ha! Nový a originální námět? Nicki, kde to žiješ? Takový námět vidím snad po třetí nebo po čtvrté. I když všechny knížky od R. Mead jsou napsané velmi čtivě a doporučuji dalším čtenářům.

11.10.2017


Proč? 13x proto Proč? 13x proto Jay Asher

Čtu vaše komentáře a je mi z nich líto. Vy berete šikanu jako samozřejmost na škole? S takovou nikdy nezmizí! Copak je to v pořádku? Člověk má určitou mez, kolik problémů unese na svých bedrech a Hannach to prostě nezvládla, když se to sečetlo všechno dohromady. A navíc někdo je odolnější více nebo méně. Téma je originální, ale třeba zpracování knížky hází na ni takový negativní postoj.

09.07.2017


Nerozvážnost Nerozvážnost Shannon Drake (p)

Ahoj, nepřijde vám někomu, že anotace je závádějící? Vždyť se mýlí! Hunter MacDonald rozhodně nechtěl uchránit Davida před Katy, ale dostat se jí do kalhotek dřív než on. Náhodou, tato kniha se mi libila. V předcházející knize se hrdinové neustále hádali, tady naopak se milovali navzájem téměř od začátku, jenom nenašli sílu být upřímní k sobě navzájem.

17.07.2015


Peklo a ráj Peklo a ráj Shannon Drake (p)

Ahoj, četla jsem mnoho knih, kde se zamilování hrdinové hádají, než jim dojde, že se vlastně už od úplného začátku milují! A neprozradím nic důležitého, když řeknu, že se Elisa a Bryan po celou dobu hádali. Vždycky, když otevřeli pusu, jenom proto aby se pohádali. Po celou dobu nedělali nic jiného. Kromě konce. Konce jsou vždycky u těchto konců sladké. Nejspíš. A právě proto je tato kniha jiná než ostatní, má za to u mě mínus. Ale přece jsem ji zařadila mezi své oblíbené...

09.07.2015


Rodinné štěstí / Mary se nebojí Rodinné štěstí / Mary se nebojí Linda S. Howington

První díl ze série je vždy nejlepší! To samé platí i o příběhu o Wolfovi a Mary, ostatní příběhy jsou jenom slabou kopií... Ráda se ke knížce vracím.

05.04.2015


Ani peklo, ani ráj Ani peklo, ani ráj Linda S. Howington

Odlišuje? Není to první kniha, která v sobě nese prvky fantasy, ale u detektivek by to mohla vynechat, kazí to dojem, ale nakonec jsou všechny její knihy nějakým způsobem dobré. Někdo má Daniel Steel, já mám Lindu Howard! :D

16.02.2015