SmallSue30 SmallSue30 komentáře u knih

☰ menu

Přerostlá lolitka Přerostlá lolitka Inna Rottová - Mirovská

Ahoj, tuto knížku jsem koupila babičce k Vánocům, ale nevím, jestli se jí bude líbit. Babička je v důchodu a je milovnocí časopisů např. "Čas na lásku," nebo "Napsáno životem." Byla tato knížka dobrá volba?

24.11.2018


Diabolik Diabolik S. J. Kincaid

Tahle knížka je vážně skvělá! Máma mi ji dala k Vánocům a já jsem její čtení dlouho odkládala, vlastně ani nevím proč. Měla jsem ji na dovolené a na táboře, je to vážně skvělý zabiják času. Obálka vypadá krásně, co se týče grafického zpracování, myslím, že ten motýl u každé kapitoly by mohl vypadat lépe. Určitě vřele doporučuji.

24.09.2018 5 z 5


Strom lží Strom lží Frances Hardinge

Prvních asi 150 stránek bylo celkem nudných, ale pak se příběh celkem rozjel. Nelíbilo se mi, že Faithiin smysl života byl do smrti jejího otce mu vlízt do zadku. Kniha mě moc bavila a doporučila bych ji lidem, co mají rádi Viktoriánskou Anglii.

26.06.2018 4 z 5


Magonie Magonie Maria Dahvana Headley

Knihu jsem ještě nedočetla, ale sdělím Vám svůj dosavadní názor:
Knížka mě zaujala, byla originální, zajímavá a grafické zpracování se mi líbí též. Bohužel to pro mě není knížka, od které bych se nedokázala odtrhnou, spíš se nutím ji dočíst. Postavy byli moc dětinské. Sice se najde pár lidí, kteří takovýhle jsou, ale neříkejte mi, že v šestnácti vám bude trapný mluvit o líbání. Chápu, že autorka z Azy a Jasona nechtěla udělat nadržený puberťáky, ale tihle vypadají mentálně spíš na dvanáct, třináct, nebo čtrnáct let.
Ale kniha mě dokázala jako jedna z mála rozbrečet, což se tak často nestává.
Jinak knížka je spíš odpočinková a doporučuji ji spíše mladším čtenářům.

02.04.2018 3 z 5


Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka Ivona Březinová

Hezká knížka. Četla jsem i lepší, ale ušlo to. Myslím, že postava Kristiána je trochu naivní, ale jinak knížka na mě udělala dojem.

Btw. Zajímal by mě příběh Beáty

24.01.2018 4 z 5


Něco víc Něco víc Patrick Ness

Moje první knížka od Patricka Nesse a nejlepší co jsem četla. Sci-fi normálně moc nečtu, proto mi asi příjde tak báječná. :) Zřejmě to není poslední knížka od P. Nesse, co budu číst.

24.01.2018 5 z 5


První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Moc hezká knížka, momentálně čtu. Věci o snění, lucidním snění apod. mě vždycky zajímali.

24.01.2018 5 z 5