_Šárka_ _Šárka_ komentáře u knih

☰ menu

Ledové sestry Ledové sestry S.K. Tremayne (p)

Ne že by to byla špatná knížka. Chytlavý to bylo, ale hlavní hrdinka mi nějak nesedla, asi to nějakym způsobem do příběhu patřilo, ale mě osobně to nijak nenadchlo.

27.09.2018 3 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Knihu jsem dostala již loňský rok k Vánocům a po pravdě se mi do ní ani moc nechtělo. Proto jsem se k ní dokopala až letos v září. Možná bych se měla knížce omluvit, protože mě opravdu nadchla. Zajímavý příběh, vykreslení a konec naprosto nečekanej, od toho jsem se nemohla odtrhnout. Určitě zakoupím i druhý díl = Loutkáře a doufám, že budu stejně nadšená.

27.09.2018 5 z 5


Láska v Česku Láska v Česku Lukáš Pazdera

Taková ta knížka, co prostě hodíte do kabelky a čtete jí kdekoliv, protože Vás zkrátka baví. Nemohla jsem se odtrhnout :-)

27.09.2018 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Kniha mě teda velmi nadchla, jako všechno od paní Třeštíkové, ráda se k ní vracím. Co mě nejvíc bavilo bylo prolínaní děje, ale to se nemusí líbit každýmu. Za mě ale 5 hvězdiček :-)

27.09.2018 5 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Z očekávání, že to bude "stejný jako podobný knihy" jsem byla dóst překvapená. Kniha byla napínavá, mělo to spád, přečteno za dva dny. Konec mě ani tak moc nepřekvapil, ale celkový děj a prostředí bylo vykresleno dokonale. Až mě skoro mrzí, že mi knížka ležela v knihovně tak dlouho. Zakoupím i druhou autorčinu knihu a doufám, že mě opět potěší.

27.09.2018 5 z 5