Radusek Radusek komentáře u knih

☰ menu

Světlo v plameni Světlo v plameni Jennifer L. Armentrout

Po přečtení 1. dílu jsem okamžitě sáhla po druhém. Druhý díl je plný romantiky, vášně i napětí a čtení mně emocionálně rozmetalo na popel. Chci další díl.

06.05.2024 5 z 5


Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Kniha má přes 600 stran a já si ji opravdu užila. Počínaje parádně propracovaným fantasy světem, romantikou i erotikou. Chemie mezi hlavními hrdiny jen srší jiskrami. a není tu nouze ani o zápletky a dobrodružství.

06.05.2024 5 z 5


Mráz Mráz C. N. Crawford

Jednoduchá, místy vtipná, romantická fantasy ze světa víl. - Hlavní hrdinka je víla, která byla jako malá objevena na prahu lidského domu a od té doby žila v jejich světě. V den svých narozenin nachytá svého kluka s jinou holkou v posteli, ocitá se na ulici, opilá a pevně rozhodnutá zůstat navždy singl. Urazí vílího krále a ten namísto, aby ji potrestal, ji nabídne účast v turnaji, ze kterého má vzejít jeho manželka a padesát milionů k tomu. - Kniha má 296 stran, klidně bych si dokázala představit o 100 více, takhle mi to přišlo strašně rychlé, konec useknutý, otevřený. Doufám, že se brzy dočkáme dalšího dílu, ráda si přečtu, jak to s hlavní hrdinkou bude dál. Ale u vytržení z této nejspíše duologie nejsem.

29.04.2024 3 z 5


Woodhill Woodhill Eleanor Corvin (p)

Kdo má rád romantiku s prvky hororu a mysteriózna, tak si přijde na své. Hlavní hrdinku Lexi, samotářku, která si do své blízkosti pustí málokoho, jsem si oblíbila okamžitě. Byla mi sympatická a blízká. Jako i vedlejší postavy - pana správce, přísného, výbušného, spravedlivého, jeho neteř Abby, kamarádskou Grace i dva strážce, přátele správce. Kniha je velmi čtivá, užila jsem si pořádnou jízdu, kde o emoce, záhady a dobrodružství nebyla nouze a ve finále sáhla i po kapesníku.

28.04.2024 5 z 5


Odstíny života Odstíny života Lusy Adams (p)

Knihu jsem měla koupenou, už hodně dávno a narazila jsem na ni při třídění knihovny. Mrkla jsem na databázi a byla jsem překvapená, že autorkou této fantasy knihy je česká spisovateka. Hlavní hrdinkou je sympatická Alex /spasitelka/ , kterou jsem si pro její charakter, tvrdohlavost, sarkasmus oblíbila okamžitě. Kniha se četla parádně a já si po jejím dočtení objednala 2. díl a rovnou u autorky /instagram/, protože pevná vazba je nesehnatelná. PS: Kniha je zařazená do sekce - dívčí romány, ale nějak mi to nepřišlo a užila jsem si to, i když jsem starší DDD

23.04.2024


Císařská vyhlídka Císařská vyhlídka Hana Marie Körnerová (p)

Celá série mně uchvátila. První tři díly jsem si koupila před 3 lety na veletrhu knih a až teď přišel ten správný čas si knihy přečíst. Když jsem brala do ruky první díl, netušila jsem, že za 3 dny budu urychleně objednávat čtvrtý a pátý díl. Byla to jízda. Nenudila jsem se. Prožívala strasti, bolesti i štěstí s hlavní hrdinkou Hermínou. Nádherná série.

04.09.2022 5 z 5


Kořist Kořist Darcy Coates

Knihu bych neřadila mezi hororové spíše thiller. Malinko jsem se při čtení nudila, dle hodnocení jsem čekala daleko více.

27.08.2021 3 z 5


Zrádné mlhy Zrádné mlhy Katherine Arden

Se spisovatelkou se setkávám poprvé a rozhodně ne naposled. Knihu Zrádné mlhy jsem přečetla najednou a bavila jsem se i bála, i když je kniha určená pro mladší. Parádní jízda.

27.08.2021 5 z 5


Černá čarodějka Černá čarodějka Laurie Forest

Málokdy čtu fantasy, ale kniha Černá čarodějka se mi zaryla pod kůži. Jakmile jsem dočetla 1.díl, musela jsem si okamžitě koupit 2. díl. Potřebovala jsem vědět, jak vše pokračuje. Autorka skvěle popisuje různé bytosti, krajiny. A já jen doufám, že 3.díl vyjde, co nejdříve.

30.08.2020 5 z 5


Do posledního dechu Do posledního dechu Linda Castillo

Kniha je napínavá a čtivá.

09.05.2020 5 z 5


Mrtví promlouvají Mrtví promlouvají Linda Castillo

Spisovatelka L. Castillo je velice čtivá spisovatelka. I když předvídatelná. Ale to nic nemění na tom, že čtete, dokud neskončíte :-)

09.05.2020 5 z 5


Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Opět jsem nadšená. Autorka umí vtáhnout do děje. Těším se na další díl.

09.05.2020 5 z 5


Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Líbila se mi. Čtivá, vtáhla do děje. Zatím jediná spisovatelka, u které nevím po 10. straně, kdo je viníkem, vrahem.

09.05.2020 5 z 5


Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Velice emotivní příběh. Knihu jsem přečetla jedním dechem, stejně jako knihu Tmavé stěny Willardu.

20.05.2019 5 z 5


Ztracený anděl Ztracený anděl Catherine Cookson

Velice dojemný příběh.

19.05.2019 5 z 5


Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Velmi silný, osudový příběh. Ještě teď mám z knihy husí kůži. Opravdu mně příběh zasáhl.

15.05.2019 5 z 5


Písařka ze Sieny Písařka ze Sieny Melodie Rose Winawer

Knihu jsem si koupila, protože miluju Cizinku, je tam i pár míst, která jsou si hodně podobná. V knize je nádherně popsaná Itálie za dob 14. století. Takže, kdo miluje historické romány, tomu knihu mohu doporučit, určitě se nudit nebude.

12.05.2019 3 z 5


Žila jsem již před staletími Žila jsem již před staletími Barbara Erskine

Knihu jsem měla vyhlídnutou, už dlouho a těšila jsem se na ni. Ale děj se mi táhl, sem tam jsem se vracela, abych dějovou linku pochopila správně. Vlastě jsem byla ráda, že jsem u konce :-)

05.05.2019 2 z 5


Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Na tuto knihu jsem byla obzvlášť zvědavá, protože předcházející Chladnokrevně, mně moc nenadchlo,ale mohu říct, že se mi nakonec líbila ze všech knih s Erikou Fosterovou nejvíce. Četla se mi velice dobře, byla napínavá. Takže TOP.

28.04.2019 5 z 5