RadekO8 RadekO8 komentáře u knih

☰ menu

Zápas o osud lidstva Zápas o osud lidstva Christy Raedeke

Nevim kolik autorce bylo, kdyz knihu psala, ale pripada mi, jako by ji bylo 12 a psala si denicek... kazdej kluk je nadhernej, vsude vsechno princeznovsky. Neoslovil me ani styl psani. Ano, je to neco jineho nez klasicky detektivky nebo thrillery napriklad od Berryho nebo Rollinse, ale myslim, ze k tematu mayskeho proroctvi nevhodne vybrany styl. Do cteni se musim nutit a nikdy neprectu vic jak kapitolu a to ji docitam stylem, "kde je ten konec sakra!!!".
Mam doma oba dily, ale k druhemu se ani nepriblizim.

Christy Raedeke by mela psat divci romany a podobny kraviny a na takovyhle temata se uplne vykaslat.

06.10.2016 1 z 5


Hrozba patriotů Hrozba patriotů Steve Berry

Ano, kniha slabší, ale nic to nemění na tom, že je skvělá, čtívá, výběr zápletky dokonalý a zajímavý a zpracování velmi pěkné. Mohu jen doporučit.

02.08.2016


Templářské dědictví Templářské dědictví Steve Berry

pro mě to byla jedna z nejlepších knížek co jsem četl jak od něj, tak od jiných autorů, nevím proč ale prostě jsem se s tou knížkou sžil a byl jsem zklamaný, že skončila... sice jsem čekal víc od Roqueforta a jeho templářů na konci, ale i tak mě to bavilo od začátku do konce!!! (za mě 95%)

24.06.2016


Amazonie Amazonie James Rollins (p)

Díky téhle knížce jsem začal číst... upoutal me obal, když jsem kupoval knížku pro přítelkyni a od te doby čtu jednu za druhou... perfektní knížka, jedním dechem přečtena !!

21.11.2015 5 z 5


Léta s Top Gear Léta s Top Gear Jeremy Clarkson

Když jsme jí četl v šalině tak se lidi otáčeli a koukali na mě jak na idiota, jak jsem se nemohl přestat smát :) úžasné čtení !!!!!

21.11.2015 5 z 5