Pupaja Pupaja komentáře u knih

☰ menu

Máma to má na háku Máma to má na háku Laurie Gelman

Knihu hodnotim jako slabsi prumer. Z prodejnich reklam vyzniva, ze se budete smat nahlas min.na kazde 2.strance...ehm....bohuzel. Nesmala jsem se ani jednou. Mozna proto, ze jde o americky humor....kdo vi? Nyni vsak premyslim, zda kniha vubec zustane v moji knihovne....

07.12.2023 2 z 5


Krysí ostrov a jiné povídky Krysí ostrov a jiné povídky Jo Nesbø

Bohužel - moje první setkání s Jo-Nesbem-špatný výběr. Autora jsem zkusila jako "příjemnou změnu mých obvykle čtených žánrů", po skvělých recenzích autorových děl. Knihy čtu pro to, aby mi něco daly - buď informace či příjemné naladění vcítěním do příběhů, prožitek atd. Nezvládla jsem hned asi 30.stránku knihy - opravdu nechci číst o znásilnění maminky před očima vlastního malého syna. Toto mi opravdu nepřináší žádný fajn pocit u čtení knihy, který bych chtěla prožívat.

21.05.2023 odpad!


Kde se vzala duha? Kde se vzala duha? Oldřiška Ciprová

Ilustrace jsou mile a vesele. Pribehy jsem detem (2 a 4) bohuzel nedocetla neb jeste ani nevi, ze vubec muze byt nekdo "jiny", natoz aby se mu nekdo smal. A verim, ze kdybychom tuto knihu precetli, tento pohled na ostatni deti by temito pribehy zacal a to bych opravdu nechtela.
Knihu bych tedy doporucila spise starsim detem, ktere treba jiz celi podobnym situacim, jako jsou v pribehu.

05.05.2022 1 z 5


Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem Neuvěřitelná dobrodružství se Snovíkem Lenka Jakešová

Se 4 letym synem jsme precetli na jeden zatah - ani nedutal. Krasne obrazky, pekny text plny dobrodruzstvi. Jeste byl smutny, ze kniha neni "tlustejsi".

05.03.2022 5 z 5


Zvědavý Puňta Zvědavý Puňta Jan Machač

S detmi 4 a 2r cteme porad dokola. Pekne, jemne napsane pribehy.

05.03.2022 5 z 5


Kniha říkanek Kniha říkanek Petr Behenský

Ilustrace velmi povedene. Bohuzel ve spouste rikanek si autor, dle meho nazoru, spletl minimalne vek - pro ktery je kniha urcena.
"Lezi tygr na pavlaci, tygrice se na nej mraci. Svleceny je do pul tela, sousedka uz choutky mela"

05.03.2022 1 z 5