Pouli Pouli komentáře u knih

☰ menu

Zlatá klec Zlatá klec Lynette Noni

Mozna jsem nemela cist druhy dil hned po prvnim..Kiva me neustale rozcilovala svou hlouposti a svym chovanim. Vubec se vsichni chovali divne. Ale z nejakeho duvodu jsem to potrebovala docist.

26.02.2024 2 z 5


Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Líbilo se mi Japonsko a hostitelská trojice žen, ráda bych zkusila Ramen. Nalilo se do mě nadšení do focení. Ale hlavní hrdinka a její vyvolený mě rozčilovali.

05.02.2024 2 z 5


Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Vyborne napsane. Audiokniha pridava dalsi body navic.

27.03.2022 5 z 5


Vykreslete se z chaosu! Vykreslete se z chaosu! Durrell Godfrey

poradny papir, kazdy obrazek lze vytrhnout a vybarvit pohodlne, navic je na kazde strance jen jeden obrazek=zadne probarveni do dalsiho obrazku z druhe strany

27.03.2022 5 z 5


Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022 Čtenářský diář 2022: Oficiální diář Databáze knih a Čtenářské výzvy 2022 kolektiv autorů

Je nádherný. Oceňuji dvě záložky a "obálku" na konci. ALE jako diář nepoužitelný, má jen minimum místa pro mé záznamy a poznámky

09.01.2022 3 z 5


Popelčiny střevíčky Popelčiny střevíčky Trisha Ashley

Četla jsem na dovolené a je to opravdu lehké letní čtení. Bylo příjemné, jak postavám vše hezky vycházelo a dobře dopadlo. Otravovalo mě, jak autorka stále dokola opakovala stejná témata, nejdříve v mysli hlavní hrdinky, poté při rozmluvě s kamarádkou, potom při svěřování další osobě a mezitím ještě několikrát opět v myšlenkách hlavní hrdinky. Děj postupuje opravdu velmi pomalu a najednou je konec snad během poslední kapitoly. A opravdu nechápu, jak může pětatřicetiletá hlavní hrdinka o svém asi čtyřicetiletém sousedovi mluvit jako o milém chlapci!

04.07.2020 3 z 5


Vulvou porodní asistentky Vulvou porodní asistentky Alžběta Samková

Je to ctive. Je to zajimave. Dozvedela jsem se k porodu, co jsem potrebovala. A hlavne, co muzu vyzadovat a je to zcela bezne a normalni.

11.06.2020 5 z 5


Čekanka Čekanka Julia Quinn

Musím říct, že Colinovi více sluší kratší výskyt v ostatních knihách série, než samostatná kniha. Ale Penelope byla super.

08.02.2020 5 z 5


Vikomt, který mě miloval Vikomt, který mě miloval Julia Quinn

Mám tuto sérii moc ráda. Ta rodina je tak srandovní.
V tomto díle opět víme, kteří dva se dají dohromady na celý život a jen si užíváme jak se to konečně stane.

08.02.2020 5 z 5


Za vším hledej Bridgertonovy Za vším hledej Bridgertonovy Julia Quinn

Příjemný návrat k sérii o Bridgertonech.

08.02.2020 2 z 5


S láskou o dětském spánku S láskou o dětském spánku Lenka Medvecová Tinková

Jsem nadsena, dozvedela jsem se spoustu zajimaveho a spoustu veci pochopila. V mnoha situacich jsem se poznala. Ted to musim vyzkouset se svym ditetem, ale citim, ze by to mohlo fungovat.
Kniha neobsahuje zase tolik navodu, jak dite uspat, ale opravdu provede ctenare spankem deti a vysvetli, proc se dite chova, jak se chova a proc na neho to ci ono funguje a nefunguje. A musim rict, ze se mi to hezky cetlo, byt autorka neco zbytecne opakuje, neni to rusive. Mam z knihy takovy prijemny pocit, jako by me nekdo pohladil.

31.01.2020 5 z 5


Smrtící bílá Smrtící bílá Robert Galbraith (p)

Detektivky nečtu, ale první díl této série mě nadchnul. Velmi mě zajímá vztah Robin a Strika a jeho vývoj a také, kdy už konečně se Robin zbaví Matta. Ale toto byl poslední díl, který jsem četla. Je to strašně zbytečně dlouhé. Ze začátku se to vleklo. Naopak na konci jsem nemohla přestat ve čtení. V případu jsem tápala až do konce. Pletly se mi postavy a na začátku jsem ani moc nechápala, co přesně vyšetřují. Hodně popisků jsem přeskakovala, já prostě neocením, když čtu jak detektiv jde ke svědkovi přes čtyři kanceláře a dozvím se, jak to v nich vypadá a co si povídá se sekretářkou. A samozřejmě přijel metrem, kde se na lidi mračil a bolel ho pahýl.

22.01.2020 2 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Musím říct, že první díl twilight ságy je příšerně napsaný...ale tato kniha od stejné autorky je naprosto báječná. Líbí se mi děj, myšlenky z knihy i příběh samotný. A nenapadá mě nic podobného. Poutnici jsem fandila od začátku. Film je vlastně taky dobrý.

21.12.2019 5 z 5


Já a pan Darcy Já a pan Darcy Alexandra Potter

Pasaze s Darcym jsem preskakovala a hlavni hrdinka me svym chovanim vytacela, ale knihu jsem precetla temer na posezeni. Nechapu jak se to stalo, ale byla to prijemna oddechovka. A jako bonus me naladila na znovuprecteni Pychy a predsudku.

23.10.2019 3 z 5


Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Libi se mi ten svet. Libi se mi hlavni postavy. Ale tento pribeh byla zamotana pitomost.

06.10.2019 2 z 5


Mrtvá čarodějka přichází Mrtvá čarodějka přichází Kim Harrison

Fakt jsem tomu chtela dat sanci, ale ani v polovine me to nechytlo. Kniha me nebavi a vlastne me ani nezajima konec. Mesicni pisen to ani nepripomina.

05.10.2019 1 z 5


Drobeček Drobeček Nathalie Jomard

Tak toto opravdu ne.

30.08.2019 1 z 5


Králové Wyldu Králové Wyldu Nicholas Eames

Jsem nadsena, dlouho jsem necetla nic tak dobreho!

30.08.2019 5 z 5


Klíč k času Klíč k času Natalja Ščerba

Byt mi 12 budu nadsena. Ve svem veku vidim plno nelogickeho chovani, nedomyslenosti. Predstaveny svet vypada zajimave.

30.08.2019 2 z 5


Oheň probuzení Oheň probuzení Anthony Ryan

Nedokazala jsem se zacist ani na nekolik pokusu.

03.08.2019