pájaLoveBooks pájaLoveBooks komentáře u knih

☰ menu

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

No tedy....byl to pro mě celkem boj ale prokousala jsem všemi 300 stranami. Chtě nechtě musím říct že jsem asi vcelku náročný čtenář a příběh mě moc nenadlchnul. Co se týče sestavení Kapitol mě opravdu štvali že každá se odehrává v jiné časově rovině , příběhu by slušely delší časové intervaly. Zas na druhou stranu je to autorčin první knižní počin a musím říct že na debut je to slušná laťka :) Pokud autorka zapracuje na detailech a sestavení Kapitol potažmo i méně chaotické zápletce , budu se těším na další knihu ;)
P.s. vcelku mě rušilo až moc inspirování panem Kingem, chtělo by to izapracovat na svém vlastním rukopisu a věřím že o J.C.Tudor ještě hodně uslyšíme

03.02.2019 3 z 5


Nekonečné moře Nekonečné moře Rick Yancey

Bomba! Ještě lepší než první díl, jsem nadšená. Dlouho mě žádná kniha tak nepohltila jako Pátá vlna a její pokračování Nekomečné moře. Už se nemůžu dočkat, až výjde . díl a jak to vlastně všehno dopadne, protože druhý díl celkem změnil pohled na věc a v tom případě to Cassie bude mít dost těžké..........;)

21.01.2016 5 z 5


Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Dlaší skvělý horůrek :)

03.01.2016 4 z 5


Holčička, která měla ráda Toma Gordona Holčička, která měla ráda Toma Gordona Stephen King

Zajímalo by mě, jestli si od Pana Kinga přečtu někdy něco, co mě absolutně nebude bavit. Protože tuhle knížku jsem zhltla jako malinu. Naprosto skvělej příběh !!! Na dva večery, jsem se stala malou fanynkou baseballu stracenou v hlubokých lesích a společnost mi dělal nejskvělejší hráč Tom Gordon........

04.09.2015 4 z 5


Svědectví Svědectví Stephen King

Pro mě bezkonkurenčně skvělí čtení a i stím prapodivným otevřeným konečníkem mě ta knížka strašně bavila :)
Jo a přidávám k 5 hvězdám i 100bodů za Toma !!
p.s. A ještě jedna věc, víc sem se snad bála dost divnýho Popeláče víc než Flagga, už od začátku mi přišel doost děsivej,což se mi nakonec i potvrdilo v závěru knihy.

26.02.2015 5 z 5


Fulmaya Fulmaya Dorota Nvotová

Byť jsem mladší ročník, slovenština mi vůbec nevadila, naopak má to své kouzlo a pro mě osudová kniha. Do těch krajin a všeho jsem se tak zamilovala, že začínám šetřit na pořádný trek po Nepálu !

10.02.2015 5 z 5


Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

Zase jedno úžasné čtení od Pana Spisovatele ! Pro mě dokonalá Kingova oddechovka ;)

09.02.2015 5 z 5