ooMARGARETHoo ooMARGARETHoo komentáře u knih

☰ menu

Navěky Navěky J. M. Darhower

Přečteno jedním dechem! Nejprve jsem se trochu obávala že to bude jenom další levný románek a ono to je úplná bomba. Samozřejmě neshledávám nic úžasného na otroctví nebo tak. Ale opravdu se mi líbil styl psaní, námět a Carmine.

16.02.2017 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Nemám slov. Vážně. Pro mě jakožto milovnici pohádky Kráska a Zvíře to byla skoro povinnost si tuhle knížku přečíst. A udělala jsem opravdu dobře. Knížka je originální a skvěle se čte. Už se těším na druhý díl!
♥Rhys♥

04.02.2017 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Knížka pro mě byla velice příjemná oddychovka, kterou jsem měla přečtenou opravdu během chviličky. Překvapivě jsem se nad ní i zasmála. :)

01.02.2017 5 z 5


Eleanor & Park Eleanor & Park Rainbow Rowell

Velmi příjemná a čtivá knížka. Donutí vás zasmát se ale i cítit se trapně. Za ten konec bych ale vraždila!

07.12.2015 5 z 5


Crescendo Crescendo Becca Fitzpatrick

Do Crescenda jsem se pouštěla z velkým nadšením, proto jsem možná byla trochu zklamaná ze začátku ale každou další kapitolou se to jenom lepšilo. Knížka mě na tolik pohltila že jsem ji přečetla za jediný den. A jak psala Haňulec zajímalo by mě jak to vnímal Patch. :)

07.12.2015 5 z 5


Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Kdykoliv je zmíněno jméno Patch, motýlci mi jdou rozervat břicho a to jsem ji četla pár let zpátky. Za tu dobu jsem přečetla spoustu dalších úžasných knih, ale tahle (nejspíš díky super sexy temnému Patchovi) zůstane ještě hodně dlouho mou nejoblíbenější. ♥

02.08.2015 5 z 5


Smečka Smečka Andrea R. Cremer

Ta úchvatně fialová (naprosto zbožňuju fialovou!) obálka na mě volala "vem si mě, vem" jenom co jsem vstoupila do knihovny a spatřila ji na polici. Tak jsem se tedy nechala zlákat a vzala si ji. Do půlky knížky jsem v tom úplně ztrácela a pak nastal zlom kdy mě děj pohltil, že jsem ani nemrkla a byl konec. Kniha byla pro mě takovou příjemnou oddechovkou a kdyby se mě někdo zeptal jestli Shay nebo Ren, nejspíš bych odpověděla Shay, ovšem oba mají něco do sebe. ♥

02.08.2015 4 z 5