NikyWither NikyWither komentáře u knih

☰ menu

Na půl cesty do hrobu Na půl cesty do hrobu Jeaniene Frost

Knihu jsem si absolutně zamilovala, Cat mi je hodně sympatická a Bones je prostě neuvěřitelný. Kniha, která mě skvělý děj, je tam akce, napětí. Prostě u téhle knihy se nemůže nikdo nudit. Navíc knihu zpestřují erotické scény. Autorka je úžasná, skvěle píše a moc se těším na další díly!

23.06.2013 5 z 5


Sny Sny Richelle Mead

Opět krásná a úžasná Georgie. Opravdu jsem si tuhle sérii zamilovala, knihu přečetla jedním dechem a už se těším, až se dostanu k dalšímu dílu. Tenhle díl je zatím podle mě nejlepší, je tam více akce, než v předešlých dílech.

23.06.2013 5 z 5


Trápení Trápení Richelle Mead

Georginu jsem si hodně oblíbila, jako hlavní hrdinka je úžasná. Kniha mě něuvěřitelně bavila, pořád se tam něco dělo, ani chvíli jsem se nenudila a nemohla jsem se od ní odtrhnout, což je určitě dobré znamení. Spisovatel Seth je podle mě skvělá postava, má charakter a moc jim to s Georgi přeji. Těším se na další díly!

25.05.2013 5 z 5


Pokrevní pouta Pokrevní pouta Richelle Mead

Když jsem dočetla Vampýrskou Akademii, tak jsem byla na na Pokrevní pouta hodně zvědavá. Kniha se mi opět hodně líbila, snad jako všechny od Richelle Mead (je to prostě boží autorka). Děj mě bavil, Sydney jsem si celkem rychle zamilovala, Jill taky a Adriana jsem měla ráda už i v VA. Jediné co mě v knize chybělo bylo humor, ale to bylo asi tím, že tam už nebyla Rose, která mě svými hláškami vždycky uměla rozesmát a také mi tam chyběla trochu 'love story', ale duofám, že se to nějak vyvine mezi Adrianem a Sydney. Těším se na další díl a jsem zvědavá jestli se tam bude vyskytovat i můj milovaný Dimitrij. :)

25.05.2013 4 z 5


Dokonalý pár Dokonalý pár Ally Condie

Kniha se mi moc líbila. Autorka má skvělý styl psaní, kniha se mi úžasně hladce četla, takže jsem ji měla za necelé 2 dny přečtenou. Hlavní hrdinku jsem si oblíbila, stejně tak i hlavní dva hrdiny - Kye a Xandera. Více se mi ale pod kůži dostal Ky, který mě ohromil. Kniha byla úžasná, těším se až si přečtu další díl. Navíc obálka je přímo dokonalá!

21.05.2013 5 z 5


Nadaný žák Nadaný žák Stephen King

Kniha se mi moc líbila, byla to moje první od Kinga. Více mě zaujala povídkaka Nadaný žák, která mě stáhla do děje. King je podle mě skvělý spisovatel a těším se na další knihy, které si od něj přečtu. :)

21.05.2013 4 z 5


Pandemonium Pandemonium Lauren Oliver

Rozhodně napínavější a více akční než Delirium. Líbí se mi, jak autorka píše. Úžasná knížka, líbila se mi více jako první díl a nemůžu se dočkat na třetí díl. Konec byl ohromující a sama si nemůžu vybrat, kdo se mi líbí víc, jestli Julian nebo Alex. Oba jsem si zamilovala. Jsem hrozně zvědavá, jak se to vyvine. :)

21.05.2013 5 z 5


Delirium Delirium Lauren Oliver

Páni, kniha mě vážně dostala. Prvních 50 stránek bylo trošku nudnějších, ale to nám všechno vynahradil konec. Kniha se mi hrozně líbila, a u konce jsem vůbec nedýchala. Podle mě jedna z nejlepších dystopií! :)

21.05.2013 5 z 5