nikoooool nikoooool komentáře u knih

☰ menu

Továrna na debilno Továrna na debilno Dominik Landsman

Koláže, vtipné obrázky, dobré nápady, to je od TMBK perfektní, ale ten text? To bylo bohužel velké utrpení.

19.01.2018 2 z 5


Hvězdy mezi Sluncem a Měsícem Hvězdy mezi Sluncem a Měsícem Susan Elizabeth McClelland

Tento kousek by neměl chybět v knihovně nikomu. Je to realita, která se děje o pár zemí dál. A samozřejmě, nejde pouze o Severní Koreju, existuje mnoho zemí, kde jsou potlačována základní lidská práva, která pro nás evropany jsou samozřejmostí. Mnoho lidí má hlad i přesto, že jejich země s tím může něco udělat.

23.12.2017 5 z 5


Esencialismus Esencialismus Greg McKeown

Myslím si, že kniha Esencialismus – Zaměřte se na to podstatné určitě nikoho neurazí, ale čtenáře knih o osobním rozvoji ani nenadchne. Spíš bych doporučila Coveyho. Na druhou stranu, pokud jste nikdy nic podobného nečetli a osobní rozvoj teprve objevujete, potřebujete si to v hlavě srovnat, první ránu a zjistit, o čem to všechno vlastně je, tak je Esencialismus dobrý základ.

23.12.2017 3 z 5


Proč diety nefungují Proč diety nefungují Traci Mann

Z celkového hlediska knihu hodnotím jako čtivý doplněk k novému životnímu stylu, který se chystáte nastolit. Jako motivaci k tomu mít postavu, jakou chcete. A jeden ze způsobů, kde zjistíte, že vzít si čokoládu není zklamání a že se máte mít rádi, ať jste jakýkoliv (což nevylučuje změnu, ale můžete se mít rádi, i když se měníte).

23.12.2017 4 z 5