naty_z_knihy naty_z_knihy komentáře u knih

☰ menu

Možná tentokrát Možná tentokrát Kasie West

Knížky od Kasie West mám moc ráda, tahle byla oproti ostatním trošku slabší, ale i tak mě bavila. Líbilo se mi prostředí, ve kterém se kniha odehrávala, romantická linka byla fajn, děj hezky plynul bez nějakých větších zaškobrtnutí. Příjemná pohodovka, u které člověk nemusí moc přemýšlet a krásně se pobaví. Určitě si přečtu ještě další knížky od autorky.

20.03.2022 5 z 5


Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Docela určitě skvělé zakončení série. Plno akce a napětí. I romantiky jsem si užila do sytosti a ten závěrečný epilog? Nádhera! Já jsem s touhle sérií maximálně spokojená. Rozhodně bude mít své čestné místo v mé knihovně a docela určitě jsem ji nečetla naposledy. Líbilo se mi, jak si autorka poradila s knížaty, mrzela mě Marna i Patti a hlasuju pro to, aby autorka napsala spin-off v hlavní roli s Blakem. Ten mě vážně bavil. Líbí se mi styl psaní, je strašně čtivý, upoutá a nepustí, dokud člověk neotočí poslední stránku. Vlastně mě mrzí, že už je konec. Klidně bych ve společnosti téhle party ještě zůstala.

19.03.2022 5 z 5


Svůdné nebezpečí Svůdné nebezpečí Wendy Higgins

Druhý díl byl trošku pomalejší a méně akčnější než ten první a navíc mi tam chyběla hodně postava Kaie, který se objevoval mnohem míň než v prvním dílu, ale i tak jsem ho přečetla za dva dny a po dlouhé době to byla knížka, kterou když jsem zrovna nečetla, tak jsem nad ní musela alespoň přemýšlet a neskutečně se na čtení těšila. Líbila se mi romantická linka. Na každé setkání Anny a Kaidana jsem se moc těšila. Větší prostor dostaly ostatní postavy a vůbec to nebylo na škodu. Zvláště pak Annin otec mě neskutečně bavil. Děj zase skvěle frčel a já se nemůžu dočkat třetího dílu.

19.03.2022 5 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Jako takhle, Kaidan je můj! Tahle knížka je naprosto geniální. Perfektně vymyšlený svět padlých andělů, parádní děj, který neskutečně frčel, neustále se něco dělo, takže jsem prostě knížku nedokázala odložit, dokud jsem ji celou nepřečetla. Jen málokdy se mi stane, že si v knížce zamiluju skoro všechny postavy, ale teda tady jsem měla neoblíbená snad jen knížata, a to ještě jen ty záporňáky. Líbila se mi tajemná postava temného a smyslného Kaidana, Anny, která byla zpočátku klasické klišé, jakože šestnácka se super schopnostmi, co nemá tušení, že existuje jiný svět než ten, co zná. Ale tady mi to vůbec nevadilo. Prostě to byla parádní jízda a už hltám druhý díl.

11.03.2022 5 z 5


Tanec v srdci Tanec v srdci Petra Martišková

Miluju příběhy hatetolove a tenhle neměl chybu, navíc z prostředí taneční skupiny, takže pro mě must have. Děj lehce plynul, musím ocenit skvělé a hlavně vtipné dialogy nejen mezi Luckou a Robem a k tomu vánoční čas, co víc si přát? Snad jen druhý díl

11.03.2022


S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

Tak tuhle knížku jsem zhltla jedním dechem, i když mě občas štvaly sáhodlouhé myšlenkové pochody, které byly i na dvě celé stránky, líbilo se mi prostředí krasobruslení, bavilo mě hašteření hlavních postav, i když některé nadávky už mi mezi nimi přišly až zbytečně moc. Autorka má osobitý humor a umí udržet napětí až do konce. Plusové body má pak za to, že knihu naprosto luxusně uzavřela.

11.03.2022 5 z 5


Kluk odvedle Kluk odvedle Kasie West

Tak tuhle knížku jsem zhltla za den. Bavilo mě, že Charlie odmala vyrůstá se třemi bratry, kteří ji chrání jako oko v hlavě, navíc jsou sportovci, a to s sebou přináší spoustu vtipných situací. Mám ráda tenhle styl psaní, kdy děj krásně plyne, kapitola střídá kapitolu a člověk je najednou na konci ani neví jak. Romantická linka je taky skvělá, bavily mě i vedlejší postavy, vůbec by mi nevadilo, kdyby jim autorka věnovala další knihy. Skvělá oddychovka, po které zůstane dlouho úsměv na tváři.

11.03.2022 5 z 5


První opravdový polibek První opravdový polibek Kasie West

Klasická Westovka, která chytne a nepustí, dokud člověk nepřečte poslední stránku. Příběh z prostředí natáčení filmu byl neobvyklý a já se u toho skvěle bavila, bylo fajn zažít prostřednictvím hlavních hrdinů natáčení a vše, co s ním souvisí. Donavan mi zpočátku lezl na nervy, ale pak jsem si ho neskutečně zamilovala. Skvělé byly vložené scénáře, krásně knížku oživily. A plusové body má autorka i za epilog a hezké věnování. Kniha měla jedinou vadu - přečetla jsem ji moc rychle. :)

11.03.2022 5 z 5


Polibek v New Yorku Polibek v New Yorku Catherine Rider

Příběhy, které se odehrávají v New Yorku, jsou moje srdcovka. A tenhle nebyl výjimkou. Polibek v New Yorku je 1. díl ze série Vánočních polibků. Knížka se mi moc líbila, skvělá romantická linka. Hate to love, to já prostě zbožňuju. Anthonyho jsem ze začátku moc nemusela, ale pak jsem si ho oblíbila. Anthony děla Charlotte průvodce po městě a mají při tom spoustu zážitků.

11.03.2022 5 z 5


Polibek v Paříži Polibek v Paříži Catherine Rider

Tahle knížka mě úplně nechytla, sice šlo o moji oblíbenou hate to love, ale přechod z nenávisti k lásce byl na můj vkus moc rychlý. ‍️Hlavním hrdinům jsem jejich lásku moc nevěřila, chybělo mi jiskření, sbližování a klasická oťukávačka. Ani příběh nebyl kdo ví jak propracovaný, ani čtivý.
1. díl se mi líbil podstatně víc.
Jsem zvědavá na třetí.

11.03.2022 2 z 5


Polibek v Londýně Polibek v Londýně Catherine Rider

Musím říct, že 3. díl se mi líbil mnohem víc než 2. díl. Romantická linka je skvělá, klasická hate to love a to já prostě můžu.
Jason je neskutečně vtipný a skvěle svými vtípky knížku nakopne.
Já osobně si myslím, že epilog je skvělá věc. Mám ráda, když můžu zjistit, jak to s těmi hrdiny dopadlo. A tady jsem epilog moc ocenila. ️

11.03.2022 4 z 5


Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Klasická hate to love v podání Kasie West, navíc se půlka knížky odehrává v knihovně, což je takový malý splněný sen každé knihomolky Knížka krásně plynula, milostný trojúhelník byl příjemným zpestřením a i když člověk tušil, jak to asi dopadne, pořád byl napnutý jako kšandy až do samotného konce. Za mě parádní oddychovka, ke které se ještě někdy určitě rada vrátím.

11.03.2022 4 z 5


Na Vánoce o den více Na Vánoce o den více Christina Lauren

Tahle knížka se mi líbila, ale chvíli mi trvalo se dostat do děje, protože je tam spousta postav a ze začátku to pro mě byl problém si zapamatovat, kdo je kdo, ale to se po pár kapitolách změnilo. V knížce je hodně vtipných hlášek. Navíc z každé stránky doslova dýchá vánoční atmosféra, takže pro tyhle dny jako dělaná. A na konci je můj oblíbeny epilog.️

11.03.2022 4 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Pomalá romantika, hate to love a Mariana Zapata - to je vždycky skvělá kombinace. I když se přiznám, že prvních pár stránek mě knížka moc nechytila, nebavily mě ani neustálé hlášky, že Kulti kádí, dokonce jsem knihu poprvé i odložila a sáhla po ní asi až po půl roce, ale pak jsem překonala první část a nemohla se od ní odtrhnout. Líbil se mi vývoj postav i to, že se příběh odehrává v dost netradičním prostředí ženského fotbalu. Kniha se nakonec skvěle četla a konec? Pecka! Mám ráda, když je kniha ukončená a to Mariana Zapata prostě umí. Nemusím si nic domýšlet nebo se vztekat, že vůbec nemám tušení, jak to vlastně dopadlo.

11.03.2022 5 z 5


Vánoční lásky Vánoční lásky Vi Keeland

Sbírka povídek, co na vás dýchne tu správnou vánoční atmosféru, takže čtení pro tenhle čas jako dělané. Povídky se dobře čtou, mají spád a z každé stránky se na vás doslova vyvalí kouzlo Vánoc. Pro všechny, co mají rádi krátké vánoční příběhy, skvělá volba. Já jsem zjistila, že nejsem úplně povídkový typ. Příběhy byly fajn, ale jsou na můj vkus prostě strašně krátké. Než si člověk zvykne na hlavní hrdiny a jejich svět, už je konec a přichází noví hrdinové a nový svět. Postavy tak nemají dostatečný prostor, aby se s nimi mohl čtenář sžít. Takže i když se knížka četla dobře, myslím, že znovu si ji nepřečtu.

11.03.2022 3 z 5


Vánoční zázrak Vánoční zázrak Jay Asher

Tak tuhle knížku jsem měla přečtenou skoro hned.
Jak dějová, tak romantická linka byla skvělá. ️ Taková ta správná vánoční oddychovka.
Sierra odjede z Oregonu do Kalifornie prodávat vánoční stromky, jenže zjistí, že tenhle rok může být ten poslední, takže si ho Sierra chce pořádně užít. Do cesty se jí však připlete Caleb, kluk s uhrančivým pohledem, ale příšernou pověstí… Zápletka byla sice plná klišé, ale to k tomuto typu knížek prostě patří, navíc bad boy? Anooo. Knížka se četla skoro sama, jediné, co bych jí vytkla, je grafické zpracování, to bylo má můj vkus hodně nepovedené.

11.03.2022 4 z 5


Miluju tě. Já vím Miluju tě. Já vím Nofreeusernames (p)

Do téhle knížky jsem se pustila a vlastně jsem nic moc neočekávala, protože hodnocení nemá moc dobré. Za mě je moc fajn romantická linka, vtipné chaty, grafické zpracování knihy a i když je autorka dost často kritizována za to, že neumí psát, já si myslím, že psát umí. Jen by se mohla vyvarovat neustálých narážek na nějaké seriály a filmy včetně spoilerů na ně. Na člověka to působí, že vlastně neví, o čem psát, tak postaví knížku na starém dobrém osvědčeném... Co mě vyloženě vytáčelo, bylo chování Chrise, takového kreténa aby jeden pohledal. Horko těžko se mi vžívalo do toho, že se do něj vůbec někdo může zamilovat. Ava se zdála v prvním díle jako pohodářka, ale teď mi přijde spíš jako uzlíček nervů a dokonce bych řekla, že i trošku arogantní. Navždycky se mi líbilo o trošku víc.

11.03.2022 1 z 5


Vánoční seznam Vánoční seznam Beth Garrod

Na tuhle knížku jsem se fakt hodně těšila, miluju vánoční knížky a miluju film Prázdniny. I tady se totiž hlavní hrdinky o Vánocích vymění. Co nelze knížce upřít, je skvělá vánoční atmosféra, ale jinak jsem byla fakt hodně zklamaná. Asi jsem měla přílišná očekávání, ale knížku jsem ani nedočetla. Hlavní hrdinky mi byly nesympatické, špatně jsem se mezi nimi orientovala, nevěděla jsem pořádně, která je která. Ani děj nebyl nijak oslnivý a samotná výměna byla hodně zvláštní. Plusové body má knížka určitě za nádhernou obálku.

11.03.2022 1 z 5


Tokijský motýl Tokijský motýl Emiko Jean

Tokijského motýla jsem měla přečteného jedním dechem.
Knížky z královského prostředí mě moc neberou, ale tahle mě úplně nadchla.
Dějová i romantická linka byla skvělá.
Moje oblíbená hate to love. Líbilo se mi i nezvyklé prostředí Japonska, kam Izumi odjede poznat svého otce. Knížku určitě doporučuju.

11.03.2022 5 z 5


Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Zatím jsem od autorky žádnou fantasy nečetla, ale její ostatní knížky mám moc ráda, takže jsem se do knihy pustila, ač upírů a vlkodlaků už jsem trošku přesycená. Ovšem autorka nezklamala, tajemný svět, který vytvořila je naprosto skvělý a rozhodně překvapivý. Začátek byl trošku zdlouhavý a člověk se snaží pochopit, jak ten svět vlastně funguje, aby později zjistil, že je vlastně všechno jinak. Užila jsem si příjemné napětí, které mě nutilo hltat jednu stránku za druhou až do samotného konce. Hlavní hrdinka mi přirostla k srdci téměř okamžitě a Hawke? Toho prostě nejde nemilovat. Co mi dělalo trošku problémy, byla elektřina v době, kdy se jezdí na koních, vůbec jsem se nedokázala ukotvit v nějakém čase. Co naopak oceňuju velmi, je krásná obálka. Druhý díl rozhodně potřebuju hodně brzy.

11.03.2022 4 z 5