Martina23275 Martina23275 komentáře u knih

☰ menu

Zloba Zloba Chris Carter

(SPOILER) Moje pocity hned po přečtení knížky jsou úžasné, jako všechny co jsem do teď četla. Jen mi ta chyběl kolega a vůbec jsem nečekala ze agentka bude zastřelena. Bylo to něco jiného hned jsme věděli kdo je vrah, ale zase to bylo jiné v tom, ze se tam otevřela Robertova minulost. Už se těším na další knížku

13.02.2023


Popravčí Popravčí Chris Carter

Druhá kniha Chrise Cartera a zase nezklamala. Přečetla jsem jí jedním dechem. Příběh se četl sám, jak vytváří zápletku, kdy jsem si myslela, že vím, kdo to všechno dělá, ale potom zvrat a on to můj typ nebyl. A nakonec to rozluštění a odhalení je prostě neskutečné. Jako v této knize, kdy jsem byla v rozpacích, zda je to opravdu ten co to dělal, když najednou se tam objevil někdo další a to byly poslední dvě kapitoly. Těším se na další.

09.01.2023 5 z 5


Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Další super knížka a dej. Hned od zacatku vás knizka vtahla do děje a nemohla jsem od ni odtrhnout oči. A potom ten závěr, kdy mi padla čelist kdo to udelal. To jsem byla opravdu v šoku. Všechny knizky se mi moc líbily, ale tahle byla jiná v tom, ze vraha opravdu zjistíte na konci.

06.09.2019 5 z 5


Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Další případ Eriky. Musím říct, že ze zacatku jsem měla problém se zorientovat kdy je to minulost a kdy přítomnost. Ale musím na druhou stranu říct, ze tahle kniha neměla chybu. Sice docela brzo vite kdo to děla, ale jak se potom dozvídáme proč, krasne a rychle se to četlo. Mohu doporučit

30.08.2019 5 z 5


Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Opět úžasný příběh, zápletka a hlavně poukázani na to, jak jsou sociální sítě v dnešní době nebezpečné.

20.08.2019 5 z 5


Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Další knížka přečtena. Byla stejne dobra jako předešlé, jen bylo ze zacatku težké se zacist. Někdy mi to přišlo hodne zmatené, ale ke konci to mělo ten svůj spad, jen ten konec překvapil. Vůbec jsem to nečekala

07.08.2019 4 z 5


Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Příběh se mi líbil, sice byl někdy až moc zdlouhavý, ale jak se postupně to mělo rozklicujici aspekt, kdy to čtenáře vtáhne. Moc se mi knížka líbila.

21.06.2019 5 z 5


Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Ze zacatku jsem měla problém zacist se, chtěla jsem tu knizku odložit, nějaké pasáže byly moc zdlouhavé, ale nakonec to nebyla zas tak špatná knížka. Je zase neco jiného, když vám řeknou na zacatku kdo je vrah a postupně se přichází proč to dělal. Zase neco jiného

19.06.2019 4 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Moc pěkná knížka, od zacatku až do konce. Strhující závěr při odhalení vraha. Už se tesim na další

15.06.2019 5 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Knizku jsem přečetla rychle, dobre se do ni zacetlo, začátek byl skvělý, prostředek taky i to tak začínali procházet na pravdu, ale ten konec byl hodne chaoticky a i přehnaný to byl slabý článek knihy. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat v dalších knihách

02.06.2019 5 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Takhle knížka neměla vůbec chybu. Od samého zacatku to bylo napínavé a hlavně potom to rozluštění vůbec jsem nečekala kdo za tím vším je. Vůbec žádná zmínka nebo náznak. Úplně me to dostalo. I to jak se tam začíná objevovat minulost a jak zmizela Joonova žena a všechno kolem toho.

25.11.2018


Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Moc pěkná knížka. Mělo to pěknou zápletku a rozluštění. Konec byl opravdu zajímavý

17.11.2018 5 z 5


Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Nečekala jsem takový průběh děje. Nejdřív jen nevěděla jestli mám byt zklamaná ze hned na zacatku vim, kdo za všechno muže, ale v průběhu dalších stránek to vzalo úplně jiný směr, ze jsem vůbec nemohla od knizky odejít. Už se moc tesim na další

11.11.2018 5 z 5


Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Na začátku jsem nevěděla co od knížky čekat, ale potom jsem se do toho příběhu tak začetla, že jsem nevěděla, kdy přestat. Musím říct, že po všech knížkách, které jsem od JoJo přečetla, takhle se mi líbila teda hodně. Velice silný příběh z války, kdy je popisovaná doba jak to bylo a co se vlastně dělo. Pořád až do poslední kapitoly jsem doufala, že to dopadne dobře, ať už u Liv tak se Sofii.

09.05.2017 5 z 5


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Chvilku mi trvalo, než jsem se srovnala v knížce. Bylo neobvyklé, že se střídají časy. Je to psané jak v době, kdy byla Jenny mladá a potom se to obrátí a je tu zase současnot. Ale musím říct, že knížka mě chytla a věřila jsem celou dobu, že se oba zase sejdou. Je to taková oddychovka. Mohu doporučit.

01.05.2017 4 z 5


Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Knižku jsem četla hned po tom, co jsem dočetla "než jsem tě poznala". Knížka se mi líbila, o tom není pochyb, jen do začátku jsem se nemohla začíst. Ale v určitém bodě se to změnilo a bylo to zase, že se do toho ponoříte a necháte se unášet příběhem lásky.

01.05.2017 4 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

knížku jsem přečetla jedním dechem za víkend. Prostě úžasná knížka, úžasný příběh. Dokáže Vás pobavit a zamyslet se nad nevšedností. Nikdy nevíme co bude bude druhý den. A byly pasáže u kterých jsem se smála a byly zase pasáže u kterých jsem brčela. U konec knížky jsem ty kapseníky neodložila. Prostě je to knížka, která vás úplně celým dechem vtáhne do děje a nepustí Vás do doby, než to dočtete.

Film jsem neviděla a po knížce ho ani vidět nechci. U knížky je velkoou výhodou to, že všechno je na vaší fantazii.

05.02.2017 5 z 5


Chatrč Chatrč Wm. Paul Young (p)

Teď jsem ji dočetla a musím říct, že je to moc pěkná knížka, která je na zamyšlení. Nikomu nic nevnucuje a určité věci jsem pochopila. Knížka má strhující příběh.

23.11.2016 5 z 5


Motiv Motiv Jonathan Kellerman

Zase úžasná kniha, plná napětí. Měla jsem ji přečtenou za 4 dny dovolené. Úplně jsem se začetla. Nezklamala. Vřele doporučuji.

09.08.2016 5 z 5


Golem z Hollywoodu Golem z Hollywoodu Jonathan Kellerman

Na to, že mám knížky od Kellermana hrozně ráda a začtu se do nich hned od první kapitoly a knížku odložím až když jí dočtu, tak u této knížky jsem se nemohla vůbec začíst a bylo to moc zdlouhavé od samého začátku. Vzdala jsem to a možná, že se k ní někdy vrátím a zkusím to dočíst do konce.

31.05.2016