marky_m marky_m komentáře u knih

☰ menu

Gyps aneb jak za jeden den zachránit svět Gyps aneb jak za jeden den zachránit svět Anna Woltz

Hezky napsané, hezky popsané i situace, které se prostě můžou stát. Knížka krásně popisuje, že ne vždycky všem všechno klape a ne vždycky se všechno povede, ale existují věci, které nám dokážou udělat radost. Doporučuji

26.07.2023 4 z 5


Léto na táboře Léto na táboře Jen Calonita

Knížka byla fajn, nenáročná, prostě taková letní, táborová a zamilovaná klasika.

26.07.2023 4 z 5


První opravdový polibek První opravdový polibek Kasie West

Mám ráda knížky od této čtenářky a ani tahle mě nezklamala. Byla teda o trošku slabší ale bavilo mě to, dobře se to četlo, prostředí bylo zajímvé, takové nevšední a i postavy byly sympatické. Zápletka byla taky zajímavá a to, jak to dopadlo s Donavanem sem vůbec nečekala ale mile mě to překvapilo.

25.07.2023 4 z 5


Vlogerky: LucyLocket - Online katastrofa Vlogerky: LucyLocket - Online katastrofa Emma Moss

Knížka je opravdu pro mladší čtenářky a i když jsem čekala trochu víc, dalo se to a i se to dobře četlo, doporučila bych spíš mladším a začínajícím čtenářům.

25.07.2023 3 z 5


On je fakt boží On je fakt boží Louise Rennison

Bylo to zábavné, situace si dokážu představit v reálném životě, hezky se to četlo a nebylo to nic náročného, prostě knížka o životě puberťáka.

25.07.2023 2 z 5


Úsměv Úsměv Raina Telgemeier

Knížka mě bavila, je to sice spíš pro mladší nebo začínající čtenáře ale jako taková odpočinková oddechovka super. Měla jsem to během jednoho dne přečtené, taky ilustrace jsou fakt povedené a bylo to moc pěkně napsané. Určitě se podívám na další knížky od autorky.

25.07.2023 4 z 5


Léto, kdy jsem zkrásněla Léto, kdy jsem zkrásněla Jenny Han

Knížka byla skvěle napsaná a bavila mě, jediný co bych chtěla podotknout jsou ty jména - Konrád a Jeremiáš....no nevadí. Na začátku mě Konrád moc nezaujal, byl hodně toxický a byl na ně občas i hnusný a byl takový víc osamocený. Určitě si přečtu další díly, moc mě to bavilo.

25.07.2023 5 z 5


Jen 27 dnů Jen 27 dnů Alison Gervais

(SPOILER) Knížka se mi opravdu hodně líbila, akorát ten konec... Trochu me rozesmutnilo, když hlavní hrdinka umřela, ale pak se strašně rychle dostala zase zpátky. Myslím si, že by možná mohl mít ten Havoc větší roli protože když nakonec zase ožila, byl tam tak trochu zbytečně. Jinak ale opravdu pěkně napsané, dobře se to četlo a hlavní hrdinové včetně Archerovy rodiny byli moc sympatičtí.

25.07.2023 5 z 5