LenkaPet LenkaPet komentáře u knih

☰ menu

Píseň krve Píseň krve Anthony Ryan

Za mě boží...
Asi se mi změnil oblíbený žánr ... toto mě teď baví
Kniha se mi moc líbila, určitě budu pokračovat, navzdory klesajícímu hodnocení.
Stále odkrývá něco nového, nemá strhující děj, ale v každém okamžiku překvapí, pro mě i Aha momenty a to je něco, co jsem u této knihy nečekala. Mám jí už dlouho a nechtělo se mi do ní. Teď jsem moc ráda.

19.04.2024 5 z 5


Dobrák Dobrák Jiří Kulhánek

Rovnou řeknu, že to není můj obvyklý žánr, ale musím říct, že se mi líbila. Určitě si přečtu další knihy od autora. Vládci strachu se mi líbili víc, tato kniha je ale jiná.

12.03.2024 4 z 5


Vládci strachu Vládci strachu Jiří Kulhánek

Moc se mi líbila. Mám ráda tento humor, i když byl trochu víc krvavý než jsem zvyklá ... ale to rozhodně nevadí. Určitě si přečtu i něco dalšího.

21.02.2024 5 z 5


Nelíbánky Nelíbánky Christina Lauren

Vzhledem k hodnocení jsem se trochu bála, ale navzdory tomu se mi líbila. A jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Člověk někdy potřebuje trochu toho snění, že může být nakonec v životě i hezky... Dokonce jsem se u ní i zasmála, což jsem úplně nečekala.

07.02.2024 5 z 5


Marco Marco Marcy Jell

Je jednou z těch slabších tohoto druhu a nebo je to tím, že je to pořád dokola. Příběh byl velmi čtivý. Líbilo se mi, jak si Brook nenechala nic líbit a měla skvělé reakce. Jinak ale nic nového. Tyto knihy čtu, když je potřebuji a svůj účel splnila. Což oceňuji. Mrzí mě množství chyb v textu. Normálně je nevnímám, tady byly ale opravdu moc.

05.02.2024 3 z 5


Kancl po italsku Kancl po italsku Anna Nicoletto

Když prostě potřebujete vypnout a nepřemýšlet, je tato kniha moc fajn. Není hloupá ani přehnaně namyšlená. Je plná vtipných rozepří a hravých chvil. Camila se mi líbila svou bojovností a správnými rozhodnutími bez lhaní a podrazů...

24.01.2024 4 z 5


Příští rok v tento den Příští rok v tento den Sophie Cousens

Hezká, nenáročná, romantická knížka. Příběh je fajn. Utíká rychle a je prostě normální, tak bych ho asi popsala. Je celkem reálná, nejsou v ní žádní superkrasavci a není v ní nic, co by se v životě třeba i nemohlo stát

22.01.2024 5 z 5


Trnitá kletba Trnitá kletba Anežka Kočová

Příběh se mi líbil, dobře se četl a nápad byl docela zajímavý. Bohužel jsem až pozdě zjistila, že není pouze jeden díl. Elin si nějak neumím ani představit, nevím jestli je to mnou a vadí mi i její nešikovnost. Když mi ale došlo, že příběh bude pokračovat, je mi jasné, že se bude vyvíjet. Uvidím jestli budu pokračovat, zatím nemám úplně potřebu. Ale určitě stojí za přečtení.

11.01.2024 4 z 5


Temné sestry Temné sestry Krystal Sutherland

Tak tohle byl nářez. Rozhodně kniha s jiným nápadem. Normálně takové knihy nečtu, čekala jsem něco jiného a u této jsem se i bála ( zajímavé, u detektivek se nebojím ). Jiný nepřítel, mystično. Vysvětlení opravdu až na konci. Nevěřila jsem do poslední chvíle... mě se kniha líbila. Na nic jsem se neupínala, nic neočekávala a opravdu se mi líbila.

04.01.2024 5 z 5


Zrádci krve Zrádci krve Lynette Noni

Příběh se mi samozřejmě líbil. Ale nějak mě to úplně neuchvátilo, chápu ale, že je to třetí díl. Vše muselo nějak skončit. Příběh byl i dost předvídatelný, takový laciný, o konci ani nemluvím. Přesto hodnotím plný počet. Caldon nezklamal, líbila se mi Cresta

01.01.2024 5 z 5


Maková válka Maková válka R. F. Kuang (p)

Super kniha. Četla jsem jí dlouho, odkládala, ale několik posledních kapitol za to stálo. Říkala jsem si, že další díl už si nekoupím, ale změnila jsem názor, i když po přečtení hodnocení asi až později. Jediné co prostě nezvládám jsou názvy a jména, ale to k tomu prostě patří, logicky .

30.12.2023 5 z 5


Vyjednavač Vyjednavač Brandon Sanderson

Od Sandersona je to moje první přečtená kniha a po opravdu nečekaně dlouhém, v podstatě nuceném, čtecím útlumu. Budu tedy hodná, protože tento spisovatel si to určitě zaslouží. Upřímně musím říct, že v mé touze číst, ale na nic z mých knih nemět chuť, mě v knihkupectví zaujala, tato kniha, obálkou z vydání v tomto roce. Jednoduchá, úplně na mě svítila tím, že nic nenapovídala. A k ději ... složitý svět, ale úžasný. Do půlky se děj nijak moc neposouval, od půlky mě kniha ale chytla více. Libila se mi Siri, více než Vivenna. A opravdu jsem si zamilovala Vashera. Konec rychlý, téměř nevysvětlený, ale dechberoucí. Rozhodně je dobře a kvalitně napsaná. Jednu hvězdu jsem ubrala, protože děj mě tolik neuchvátil a samozřejmě to může být i mým rozpoložením.

29.12.2023 4 z 5


Hra o dědictví Hra o dědictví Jennifer Lynn Barnes

Skvělá kniha. Většinou napínavá, překvapivá a čtivá. Jen ty vztahy jsou opravdu hodně složité a všech je mi až líto. Musím číst dál, protože prostě potřebuji vědět jak tohle všechno dopadne a zase mě děsí, že ještě nevyšla celá série...

23.05.2023 5 z 5


Miláčkové z metra Miláčkové z metra Kate Spencer

Líbila se mi. Některé děje mi přišli zbytečné, ale chápu, že se v knize prostě musí dít i něco jiného. Příběh roztomilý, měla jsem ráda Frenn i Hayse. Nejúžasnější mi přišlo to jejich první setkání, to jsem se usmívala jako sluníčko. Všichni víme jak to dopadne a proto takové knihy čteme. To oťukávání a nejistoty, i o sobě samých. Někdy by člověk chtěl něco takového prožít a určité části jsme jistě v životě i prožili, ale takhle v celku asi málokdo z nás. Hezký příběh na rozněžnění a snění.

23.05.2023 4 z 5


Ledová země Ledová země John Flanagan

Krásně se čte, děj ubíhá a je nejen pro děti.
Budu muset pokračovat dál...

10.05.2023 5 z 5


Hořící most Hořící most John Flanagan

Teda to bylo nečekaně napínavé, čtu pro syna a musim říct, že se bavím i já. První díl byl hodně dětský, tento díl už byl lepší. Končí tak, že jsem hned musela sáhnout po pokračování.

07.05.2023 5 z 5


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Tak tohle bylo hezké. Moc hezké. Věřím i že proto, že hlavní hrdinka je trochu starší než bývá obvyklé a taky blíže věku mému. Bylo by hezké mít takovou lásku, a tak moc milovat a být milována takovým mužem. Krásný sen. Opravdu moc hezká kniha a Tristan byl úžasný, nejvíc se mi líbilo, kromě jejich vztahu, jak si poradil s dětmi...

25.04.2023 5 z 5


Krutá krása Krutá krása Rosamund Hodge

Mě se příběh moc líbil, jen kdybych tak mohla číst dál, o tom, jak to bylo dál.
Mám ráda tyhle příběhy, kdy někdo miluje tak, že by se pro něj obětoval, je to jen v pohádkách a proto je tak miluji.

25.04.2023 5 z 5


Popravčí Popravčí Chris Carter

Dobrá kniha, Huntra prostě zbožňuji a nejvíc ty jeho psychlogický řeči...
Jinak jako thriller, dobrý a věřím, že se dalšími knihami dále vyvíjí. Tak jako Nesbø a jeho Harry Hole.
Určitě je přečtu všechny.

23.04.2023 5 z 5


Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

No ... Kniha se mi líbila asi až od půlky, možná i trochu později. Příběh, který se odehrává v pozadí, je celkem k ničemu, ale Jameson se mi nakonec zalíbil a dokonce jsem se na konci knihy docela zasmála, což velmi oceňuji.
A upoutávka na další knihu o Tristanovi zabrala tedy na sto procent, tak doufám, že bude lepší než tato.

13.04.2023 4 z 5