Miláčkové z metra

Miláčkové z metra https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513166/bmid_milackove-z-metra-teV-513166.jpg 4 216 52

Franny Doyleová má příšerný den. Zrovna dostala výpověď v práci, a aby toho nebylo málo, zasekla se ve dveřích metra a roztrhla si své oblíbené šaty. Takže teď kdekdo ví, jaké nosí spodní prádlo. Velmi pohledný neznámý muž jí však galantně nabídne své sako. Že by se den začal ubírat lepším směrem? Bohužel to nehrozí. Někdo zveřejnil fotky z jejich náhodného setkání na internetu! Franny a její zachránce Hayes Montgomery III. se tak zničehonic stali senzací sociálních sítí. Tihle dva se k sobě vůbec nehodí a pravděpodobnost, že se v tomhle velkoměstě opět potkají, je mizivá. Co když si ale láska najde vlastní cestu a v mžiku obrátí Franny život naruby?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

In a New York Minute , 2022


více info...

Přidat komentář

pip11
předevčírem 5 z 5

Lehké a příjemné čtení s trochou humoru. Postavy i celý příběh se mi líbil, bylo to pohodové a moc milé.

mina_harker
30.03.2024 3 z 5

Knížka se mi líbila, příjemná, pohodová romantika s kapkou vtipu. Pro mě velice sympatický hlavní hrdina.


uzivatel1190
12.03.2024 1 z 5

Nedočteno, divné slovní obraty, divný děj, vzala jsem si ji jako oddechovku, ale škoda času. Začátek vypadal slibně, v půlce jsem knížku zavřela definitivně.

Ronnie68
27.02.2024 4 z 5

Tato kniha je taková zamilovaná oddechovka ... jedno osudové setkání dvou lidí, které nezůstane jediným ...

knizni.taurus
19.02.2024 3 z 5

Knížka na kterou jsem se ohromně těšila a nakonec to dotáhla na průměrnou oddechovku. :(

Kniha začíná vtipně. Hlavní hrdinka je zábavná a ikonická scéna z metra byla skvělá. V tomhle momentu jsem si řekla: “jestli se to bude ubírat tímhle směrem, tak se mám na co těšit. Vždycky jsem nadšená, když je kniha vyprávěna z pohledů obou postav, a tak to bylo i tady a my můžeme nahlédnout do mysli našeho vyvoleného gentlemana. Ačkoliv jsem si ale hlavní hrdiny vcelku oblíbila, byli sympatičtí, milí a zábavní, tak ta jejich slow burn romantika mě až tak neuchvátila. Kniha tak byla zdlouhavá, a oni se akorát motali v kruhu.

Jako nápad to byl skvělý, jen po té scéně v metru už nic dalšího extra nepřišlo a kniha tak nějak plynula. Moc hezky tady byl ale vykreslený New York, a bavilo mě jejich objevování města pohledem toho druhého.

Každopádně jako zklamání to neberu. Je to prostě taková milá, občas vtipná a hodně oddechová romantická (asi můžeme říct) komedie, u které musíte počítat s hodně pomalou romantickou linkou. Kdyby se navíc trochu proškrtala, mohlo to čtení být ještě aspoň o hvězdičku lepší. :)

akinomV
17.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Za mě průměr. Originální romantická zápletka, víceméně předvídatelný děj - což je ale v romanických knihách celkem běžné a nevadí to. Co byl ale problém, že mi hlavní postavy nepřirostly k srdci. Nějak mi to bylo všechno jedno. A pak tedy možná kontroverzní téma - nebinární asistent/tka - která vlastně neměla vůbec důvod být v ději. Nejdřív jsem si myslela, že je to překlep, ale pak, když mi to došlo, tak jsem stejně měla problém to číst, protože mi to mozek pořád vyhodnocoval jako tištěnou chybu. A vzhledem k tak malému rozsahu postavy, to tam ani nemuselo být...

kristynatjxo
04.02.2024 4 z 5

Knížka mi přišla super. Připadá mi velmi aktuální, jak se plno věcí stane senzací právě díky sociálním sítím. Postava Franny se mi líbí, je milá, bláznivá a přestože si s ní osud hraje, není přehnaně lítostivá a kritická, ale ráda se tomu zasměje.
Postava Hayese mě příjemně překvapila. Čekala jsem spíše velmi sebevědomého, krásného chlapa, který je vtipný, chytrý a dokonalý. Skrývá city a Franny se vedle něj cítí méněcenná a neschopná. Jenže tak to není :)))! Hayes je sice krásný, úspěšný, bohatý, ale taky občas nejistý a trapný. Často plácne nějakou hloupost a někdy neví, jak se má správně zachovat. Jak v soukromí tak v celostátní televizi. To mi přišlo na knížce moc sympatické. Oba jsou celkem skuteční a normální. :) Bavili mě i ostatní postavy, knížka se hezky četla. Je fakt, že děj byl celkem předvídatelný, ale to bych nebrala jako mínus. :)

be.zuz
28.01.2024 3 z 5

Ten překlad! Proč? Ty zastaralé kýčovité rádobyvtipné obraty, jaké používá moje babička, v příběhu z roku 2023. Brrrr

whiolet
23.01.2024 5 z 5

Skvělé napsaná romantická knížka,kterou si nejde nezamilovat.
Oba hlavní hrdinové jsou prostě skvělí, vtipní a člověk jim to všechno věří.
Prostředí z New Yorku už byla jen taková příjemná třešnička na dortu.

Dol.l
06.01.2024 4 z 5

Velmi milá, ač trochu předvídatelná jednohubka. Dobře se čte, hrdinové jsou sympatičtí a dá se s nimi dobře identifikovat. A hvězdička navíc za růžovou ořízku.

Damonka12
01.01.2024 3 z 5

Začátek knihy je skvělý, ale pak má kniha dost klesající tendenci. I tak je to ale super oddychové čtení.

Magdyla.8
31.12.2023 3 z 5

Mě se kniha velmi líbila. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí a jejich seznámení bylo komické s prvky trapasu. To, že se toho ujala poté televize bylo trochu přes čáru a nesedlo mi to. Ale práce hrdinů mi přišla zajímavá a tím i jejich zápletka a počáteční romance mezi nimi. No a ta obálka! To už je jen další plus.

ivulka15
16.12.2023 4 z 5

Milá romantika.

nicole1990
12.11.2023 5 z 5

Moc hezká romantická knížka takové mile oddechove čtení .

bookcase
31.10.2023 4 z 5

Tak to byla moc hezká romance, přesně takové mám ráda. Láska, romantika, přátelství, rušný NY jako bonus

emilieselden
26.10.2023 3 z 5

Krásná romantická jednohubka. Líbily se mi kamarádky Franny a jejich přátelství a samozřejmě New York - nedá se v něm žít ale nedá se žít bez něj.

Kája_95
21.10.2023 3 z 5

Byla to příjemná oddechovka. Klasický romantický námět, jako ve filmu :-D. Každopádně dobře a čtivě napsané, dokázalo to skvěle vtáhnout čtenáře do děje. Kniha mě v závěru bavila, ale z doslechu jsem čekala větší pecku. Kniha je psána střídavě na kapitoly mezi pohledem hlavní hrdinky Franny a hlavního hrdiny Hayese. Na začátku nemají nic společného - ona je čertvě vyhozena z práce pro nadbitečnost a on je spolumajitelem úspěšné finanční firmy. Jejich osudy je ale svedou dohromady v metru, kde se zrovna Franny nachází po vyhazovu s krabicí plnou věcí ze své ztracené práce a k tomu všemu se ji do dveří metra zasekly hedvábné šaty, což způsobilo, že se brzy měli všichni dozvědět, jaké nosí spodní prádlo :-D. Hayes ale chvatně nabídl své sako značky Gucci , aby si ho mohla obléknout a tím pádem dojít aspoň trochu zakrytá domů. Hayes nechtěl sako vrátit a Franny se tak dostala domů a pro svého zachránce vymyslela přezdívku sexy kravaťák. Co ale osud nechtěl - jedna spolucestující je natočila na mobil a toto video následně zveřejnila na internetu, kde se z toho stal virál pod #milackovezmetra. Jejich životy se v této knize ještě mnohokrát protnou.Za sebe hodnotím jako fajn oddechovku. Pokud máte tento žánr rádi, neváhejte po knize sáhnout.

Mandlevest
19.10.2023 4 z 5

Tohle bylo opravdu svěží čtení. Ač jsem u této knihy věkově a tak trochu žánrově mimo svou komfortní zónu, zkusila jsem ji, jako vyloženě odpočinkové, nenáročné čtení. A zklamaná jsem nebyla, spíše naopak. Samozřejmě, základní příběh je dán, tam nemůžete nic až tak překvapivého u romantického příběhu čekat, ale co mě potěšilo byl nadhled a humor autorky, který z příběhu neudělal klišé a kýč. Hlavní postavy , Franny a Hayes, jsou více jak sympatické, chemie mezi nimi funguje opravdu na první dobrou a to bez nadbytku erotických scén, což jsem uvítala. Celý příběh je odlehčen vtipnými okamžiky, kterým jsem se s chutí zasmála, vlastně jsem se usmívala skoro pořád. Vůbec je to celé takové svěží a mladistvé, s čímž koresponduje moc pěkná obálka včetně sytě růžové ořízky. Přiznávám, ač Miláčky z metra chválím, že více podobných knih za sebou bych asi nedala, ale občas si odskočit k romantickému příběhu, když se povede, je osvěžující. Pěkný příběh, překvapivě v modrých číslech, který jako odpočinkovou, nenáročnou četbu doporučím.

Atuin
01.10.2023 5 z 5

Ač jsem to od sebe ani neočekávala, Miláčkové z metra se stali i mými miláčky. Tato kniha se se mnou potkala v neuvěřitelně přiznívém období ( pro ni ) a od toho se nese všechno. Úžasná cozy literatura. Duše pookřeje a kniha hojí.

kytarka
29.09.2023 5 z 5

Knihy jsem zhltla na dovolené za dva dny. Parádní oddechovka. Kniha se příjemně četla. Střídají se zde kapitoly které vypráví ona a pak on. Za mě povedené a kdyby vyšel další díl, tak bych si ho neváhala koupit.

Štítky knihy

New York romance

Autorovy knížky

Kate Spencer
americká
2023  72%Miláčkové z metra

Kniha Miláčkové z metra je v

Právě čtených7x
Přečtených259x
Čtenářské výzvě25x
Doporučených3x
Knihotéce141x
Chystám se číst175x
Chci si koupit46x
dalších seznamech8x